Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:27:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da ga treba oboriti
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oboriti ili ne  (Pročitano 7002 puta)
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Primer kako tzv. stručnjaci lako i efikasno upropaste dete jer se petljaju tamo gde im mesto nije.

Zna se ko tu vrstu poremećaja tretira i leči .

"Pedagoška palica" je kontraproduktivna ....kakva magarica
Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Zaista mi niste jasni ljudi... u pitanju je dete koje je do sada navuklo ozbiljne komplekse...
Uciteljica tu nista ne moze da pomogne jer je u pitanju problem kojim treba da se pozabave lekari...
A lekari su u ovom slucaju podbacili... pustili su dete u skolu bez neke preterane provere...

S druge strane... pitanje je da li se radi samo o disleksiji, mozda je ona deo nekih drugih razvojih problema... npr. sindrom poremecaja paznje... od njega pati sestric moje drugarice i vec dve godine se bore sa tim... najverovatnije ce pauzirati godinu dana pre skole posto nije na nivou na kome su druga deca...
Verujem da bi mnogi rekli da bi ga trebalo pustiti da ide sa svojom generacijom... ali... sta onda... desilo bi se kao sa ovim malim... klinac bi kaskao godinu dana...

Tako da... bolje je da ga obore tih godinu dana i puste ga da nadoknadi propusteno... ali.. to je svakodnevni rad sa detetom i ne smeju ga ispustati ili se opustati kad dodje do napredka... ovako ili onako... on ce kaskati godinu dana za svojom generacijom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ali ako on poslije drugog ili treceg puta napise kako treba mislim da on moze samo se treba malo vise raditi sa njim Smile
To je drugacije,ako ce on "zakasniti"i,zamisli koliko ce biti ti za njega razocarenje ako padne Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Malo vise znaci poseta psihologu i pedagogu svaki dan... retko koji roditelji imaju zivaca za to...
A, da li ce razocarenje ili ne... sta ja znam... mozda je bolje pustiti ga i nalepiti mu nalepnicu "glup" na sred cela...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
ja bi to po starom dobrom bosanskom obicaju, da sam majka tog deteta. pravo u skolu kod pedagoga i odma za kosu  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
a, kako sami roditelji nisu primetili da nesto nije u redu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Oni su ga razmazili jer je bilo ogromnih problema pri porodjaju i on i majka su bili u opasnosti Smile On je obisao mnogo psihijatara,doktora,psihologa tako da se isprepadao i radi sa jednom zenom koja daje instrukcije iz matematike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
budes li nastavio, na kraju ces i sam zakljuciti da treba da obnavlja godinu.

moje misljenje je da moraju roditelji mnogo raditi s njim. kao i braca/ sestre ako ih ima.
ako je razmazen mora shvatiti da ne moze sve lako dobiti u zivotu. nije vise ni mali.
i nikakvo obaranje.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zaista mi niste jasni ljudi... u pitanju je dete koje je do sada navuklo ozbiljne komplekse...
Uciteljica tu nista ne moze da pomogne jer je u pitanju problem kojim treba da se pozabave lekari...
A lekari su u ovom slucaju podbacili... pustili su dete u skolu bez neke preterane provere...

S druge strane... pitanje je da li se radi samo o disleksiji, mozda je ona deo nekih drugih razvojih problema... npr. sindrom poremecaja paznje... od njega pati sestric moje drugarice i vec dve godine se bore sa tim... najverovatnije ce pauzirati godinu dana pre skole posto nije na nivou na kome su druga deca...
Verujem da bi mnogi rekli da bi ga trebalo pustiti da ide sa svojom generacijom... ali... sta onda... desilo bi se kao sa ovim malim... klinac bi kaskao godinu dana...

Tako da... bolje je da ga obore tih godinu dana i puste ga da nadoknadi propusteno... ali.. to je svakodnevni rad sa detetom i ne smeju ga ispustati ili se opustati kad dodje do napredka... ovako ili onako... on ce kaskati godinu dana za svojom generacijom... Smile

Valjda je pedagog škole  podbacio koji je vršio testiranje pred polazak, a ne lekari.

Ako već dete ima problem  lakše je da krene godinu dana kasnije, nego da ponavlja razred sa devet godina.
To je stvar znanja, iskustva i dobre procene upravo pedagoga škole. Ako ne zna ili ne sme  odluku sam da donese, zna šta mu je činiti....traži mišljenje tima stručnjaka
E sad je veliko pitanje šta je za mališana dobro, ne uzimajući u obzir šta  roditelji
[b][/b]moraju [i][/i] sve da preduzmu i šta će i dalje morati da urade, pa i da nauče , da bi pomogli svom detetu.
Ne mogu da verujem da "sustizanje" vršnjaka na ovaj način može da mu pomogne.
Surova metoda.
Daj Bože da ga ne gurne u neke ozbiljnije poremećaje , koji su negde duboko pritajeni

Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
surova metoda.kad god neko od vrsnjaka i sada nesto uradi da plavci dolaze po njega skoro uvek cujem komentar :"sta mislis,on je pao razred..on je glup,hostapler,dno dna...."

predrasude ?

kad sam ja isla u osnovnu stvarno su oni koji su zasluzili dobijali topove i padali na godinu.
sada deca imaju preobilno gradivo a i manje paznje roditelja.
zbog posla nemamo vremena da ucimo sa njima.
svako vreme ima svoje prednosti i mane.

ne znam sta bi bila alternativa ?
urucenje plakete za najgoreg ucenika? Smile
a ako prodje godinu sta ostala deca da misle ?
da i oni ne treba da uce jer ako je doticni prosao tako ce i oni  Smile

ja sam Za padanje
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 12:27:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.