Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 13:52:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76890 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Skorpi samo mi nije jasno kako pored ovakvog poznavanja istorijskih cinjenica mozes da imas toliko nakaradne politicke stavove?

Ti kao da si podvojena licnost.  Smile Smile

Mislim da ti tvoji saveznici sa foruma nece oprostiti ovo sto si pisao istinu o Mladicu. Evo @Zexy vec dobija napad bunila  Smile Smile

Pa i ja sam za LDP pa sam svestan da nekih stvari, istina ne poznajem toliko situaciju u Bosni za vreme rata ail kao i svaka normalna osoba koja sama gradi svoje stavove znam da je ogromna nepravda prema nama ucinjena, i da su vodili nezapamceni medijski rat protiv nas i prestavljali nas ko da smo najveci divljaci na svetu, ali sami smo krivi za to. I tu dolazimo do zakljucka da nijedan medij ne moze biti objektivan jer su takvi po prirodi,  bave se drustveno-politickim temama a tu uvek ima nekih interesnih grupa, takav je i b92 to je cinjenica (ko kaze da nije tako, nesto nije u redu s njim), ali b92 je jedina u naso zemlji koja se bavi tako bolnim temama, naravno nekad preteruju i zbog toga me nerviraju, al me nerviraju i oni koji ih nazivaju ustaskom televizijom i pljuju na sve sto ima predznak b92.
Vidite da mi pristalice LDP-a (nisam i nikad necu biti clan stranke) nismo ostrasceni "srbomrsci" i sl.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
@zexy
A sta sam pogresio?
To sto branim Mladica? To radim jer provreno znam da nije on to naredio, niti bio tamo kada se to uradilo.
Ako kazes da si ratovao, mora da si i cuo neke stvari.
Ali pitas zasto RTS to ne daje? Pa ja drugo objasnjenje nemam nego da su bas Srbi ti koji hoce da ga vide ili mrtvog ili u Hagu.
A sto se tice rata u Bosni mora malo i istina da se kaze: Alija je bio taj koji im je dao spiskove begova, ko je ciji naslednik u novoj islamskoj drzavi.
Alija je bio taj Koji je skinuo Muhameda Filipovica (njegovog konkurenta), koji je organizovao vekovno pomirenje Srba i Musslimana.
Nije rat ni poceo, a to sto Alija nije dosao, dakle nije hteo da se pomiri a tek ce se kasnije videti zasto.
Balije su sa spiskovima svojih begova , smejali se Srbima, i govorili prostakluke, ko ce ciju srpsku zenu, sestru da krese.
Kada se Filipovic vratio sa sastanka sa Karadjicem i ostalima, Alija  ga je nazvao izdajnikom islama.
Silakdzic je govorio neke stvari protiv Filipovica ali ne na balisjkom nego na arapskom (svi su oni govorili arapski). A kda su balije videle, nisu mogli da se nacude svemirskoj pameti Silajdzica , kako mudro govori jezikom Alaha.
Sve se to dogadjalo, dok u Bosni nije bilo Mladica, nije bilo rata.
karadjic je Aliji rekao javno: ti namerno guras svoj narod u takav pokolj koji ce se zauvek pamtiti. A sve zbog para koje si dobio iz saudijske Arabije.
Po nekim americkim procenama, cak je i sam Osama bin laden bio tamo, jer je trebala da se promovise prva islamska zemlja Evrope, a to je za njegovu strategiju bilo kapitalno.
Dovoljna je bila iskra, koja se i pojavila kada su pucali na srpske svatove, da sve krene. Ko zna Bosnu (ja je ne znam), receno je da ce to biti nevidjen pokolj.
To je sve bilo pre kasarne u Lukavici, pre svega. Tek kada su hteli da ubiju vojnike iz kasarne videli su udarnu pesnicu Mladica.
Mladic je imao svu dobru nameru, ali posle se ponasao kao pravi, pravcati vojnik. Kada je krebuo nije stao. Svi ostali veliki generali JNA su malo krenu, malo stanu, malo krst sdesna u levo, malo sleva u desno, malo klanja a malo prica kako se nije moglo.
Ja jesam da Kosovo ode jednom u qrac, ja jesam za evropu, ja jesam protiv radikala, ali da mi istinu izbijas iz usta, a ja da nekome dajem za pravo, to nece moci.
I jos nesto, istina ce se kad tad izreci. I za Drazu Mihajlovica se snimalo klanja i sve sto se snimalo, ja mislim da on nije ubio ni jednog Hrvata, a na kraju je isplivala istina. Karadjic i Mladic ce zavrsiti u Hagu ili ubijeni, ili ce se ubiti, ali istinu nikada.
Prvo se informisite dal je bilo tako?

Smile  Smile  Smile
Odlicno si uradio domaci, scorpio. apsolutno tacno. ali nisi ga uradio do kraja, to je opet problem. nakon sto e formirana republika srpska i nakon sto su neke granice uspostvaljene,trebalo je opoceti formirati pravnu drzavu i sve njene faktore. trebaloje poceti rad na sporazumima koji bi omogucili zavrsetak rata i sukoba na treritoriji bih. e tu je nastao problem sada vec pobedama i slavom opijeni mladic se preobrazava od vojnika u zlikovca. republika srpska krece u osvajacke pohode i zato dobija po nosu, a mladic cini neke neopisive zlocine koji ulaze u srpsku istoriju i obelezavaju srbe kao zlocince i fasiste. e tu nastaje problem! na srecu to svet pravilno procenjuje, jer ovoga puta srbija nije imala nista sa tim (za razlliku od propasti rsk) i ocenjuje pokojnog nam milosevica kao licnost koja moze doprineti smirivanju situacije u bosni. on to iskoristava, naravno, da bi dobio neke povoljnosti za svoju drzavu, sto je i normalno. tada dobijamo onaj mali predah od sankcija i izolacije. medjutim ne iskoriscava u potpunosti i ne resava rak ranu srbije - kosovo, vec koristi to kako bi ucvrstio sopstveni plozaj i tu srbija puca po savovima. e to je zavrsetak price koju si ti veoma tacno poceo da pricas. vidis, nas problem i jeste sto sve price pocnu da se pricaju, pa se ne zavrse. ili se neki detalji preskoce. nazalost to radi i b92. mozda u najboljoj nameri, ali i dalje to ne opravdavam. zato gledam fox. ali ne kazem da je treba unistiti, zapaliti, zatvoriti. isto kao i svi mi i njihovi urednici imaju svoju tacku gledista koju brane kroz programsku semu.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Malkice smo otišli u off Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Вратите се на тему!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@zexy
Nije to domaci. Ove podatke imaju i b92 i rts. B92 ako hoce da bude objektivna tv, zna ko su pravili sve te paravojne formacije i ko je konkretno to uradio. Ako se hoce moze se imenom i prezimenom znati svaki pojedinacan slucaj.
Zna se istina i sto je najgore ti su ljudi zivi i krecu se medju nama.
To je taj rat za oznu koji se vodio izmedju dss-a i ds-a.Verovatno je i ds ukapirao da ako rasklinkaju sve, onda ce neki optuzeni biti nevini, a to ne ide u prilog nato-u. Nato je Karli odredio krivca: kako znas i umes vodis istragu da je to Mladic.
Mi ovde brbljamo, ali ima cinjenica od kojih se ne moze pobeci. Evo jedna: U krajini se bio pojavio, ona faca Kapetan Dragan.
Covek je organizovao knindje i vodio se onaj rat za krajinu. Kada je dosao do dobrih rezultata, ozna je sve ucinila da mu to uzme i preda Stamatovicu, a on Legiji. Otvorio se put Arkan i Draskovicu. Proterivanja i ubistva. Svi su se utrkivali koju ce paravojsku da napravi i da ide u pohode. Rezultat pohoda su bili sleperi imovine gradjana Hrvatske. Ko i kojim je to pravom radio? Milosevicev rts, je to velicao.Cak su se i medjusobno ubijali za prioritet.
Draskovicu su ubili finansijera Belog i organizatora Gisku. Arkan je imao sto posto podrsku ozne.
Odakle fondovi krajiskim tajkunima u beogradu?Saric i jos nekolicina ne mogu sada da se setim.
Ta pitanja moze da pokrene i b92 i rts. Pravna drzava.
U Bosni se vodio paralelan rat za naftu. Trgovinu naftom nije radio Mladic. Balije su imali pare, litra 5 maraka.Te su sve puteve krcile paravojske i profit uzimali sasvim deseti.Da je Mladic krcio te puteve, nikada Srpsku ne bi napravio. E to zna i Hag i Nasi. Niko reci da kaze.
Ja samo kazem da se obracate na pogresne adrese ako hocete krivce. Krivaca svakako ima. Oni su zivi i zdravi, ovde pored nas.
Najvise ih stite radikali, koji sada velicaju Mladica a nisu mogli da mu primirisu.

Sto se tice mojih stavova ljudi na forumu, pravi razliku izmedju coporaca(radikalsko pecinskih izdanaka) koje ja nazivam i one koji misle kao jedinke.
Coporu je ispomoc dulisha 'The Megacar", da im dize patriotski moral. Ima nas koji mislimo svojom glavom i kazemo jasne stvari(marsjhalka, sestra, tiger, ti i jos neki). Pa makoliko se razlikovali u stavovima ne znaci da se moramo svadjati.
Samo se malo bolje informisite, jer sam ja intenzivno proziveo te trenutke.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
1) tarantulice, mslim da sam bio sasvim u okvirima teme.
[/b]nazalost to radi i b92. mozda u najboljoj nameri, ali i dalje to ne opravdavam. zato gledam fox. ali ne kazem da je treba unistiti, zapaliti, zatvoriti. isto kao i svi mi i njihovi urednici imaju svoju tacku gledista koju brane kroz programsku semu. [b]
2)tacno scorpio. b92 je i pokrenuo neka od tih pitanja. da li si gledao film pod nazivom "jedinica"?
to je prava istina, brae. e zato cenim bas tu b92. mozda i jeste malo neobjektivna, ali brate to je bio pravi zlocin prema srpskom narodu. ne ono sto oni pricaju. i ne svrstavam te ja tamo. sa takvima sam prestao da polemisem uopste.
e da kod kapetana dragana ,mislim da su se konacno zahebali. ali...
moraje se neke stvari razumeti. nama su po glavi padale bombe i to vecinom po selektovanim ciljevima 78 dana. Mi smo toliko kivni na amerikance da je to cudo jedno
u hrvatskoj su bombe padale nasumice i to godinama. kako mozete onda taj narod kriviti st su kivni na nas?
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@zexy
A sta sam pogresio?
To sto branim Mladica? To radim jer provreno znam da nije on to naredio, niti bio tamo kada se to uradilo.
Ako kazes da si ratovao, mora da si i cuo neke stvari.
Ali pitas zasto RTS to ne daje? Pa ja drugo objasnjenje nemam nego da su bas Srbi ti koji hoce da ga vide ili mrtvog ili u Hagu.
A sto se tice rata u Bosni mora malo i istina da se kaze: Alija je bio taj koji im je dao spiskove begova, ko je ciji naslednik u novoj islamskoj drzavi.
Alija je bio taj Koji je skinuo Muhameda Filipovica (njegovog konkurenta), koji je organizovao vekovno pomirenje Srba i Musslimana.
Nije rat ni poceo, a to sto Alija nije dosao, dakle nije hteo da se pomiri a tek ce se kasnije videti zasto.
Balije su sa spiskovima svojih begova , smejali se Srbima, i govorili prostakluke, ko ce ciju srpsku zenu, sestru da krese.
Kada se Filipovic vratio sa sastanka sa Karadjicem i ostalima, Alija  ga je nazvao izdajnikom islama.
Silakdzic je govorio neke stvari protiv Filipovica ali ne na balisjkom nego na arapskom (svi su oni govorili arapski). A kda su balije videle, nisu mogli da se nacude svemirskoj pameti Silajdzica , kako mudro govori jezikom Alaha.
Sve se to dogadjalo, dok u Bosni nije bilo Mladica, nije bilo rata.
karadjic je Aliji rekao javno: ti namerno guras svoj narod u takav pokolj koji ce se zauvek pamtiti. A sve zbog para koje si dobio iz saudijske Arabije.
Po nekim americkim procenama, cak je i sam Osama bin laden bio tamo, jer je trebala da se promovise prva islamska zemlja Evrope, a to je za njegovu strategiju bilo kapitalno.
Dovoljna je bila iskra, koja se i pojavila kada su pucali na srpske svatove, da sve krene. Ko zna Bosnu (ja je ne znam), receno je da ce to biti nevidjen pokolj.
To je sve bilo pre kasarne u Lukavici, pre svega. Tek kada su hteli da ubiju vojnike iz kasarne videli su udarnu pesnicu Mladica.
Mladic je imao svu dobru nameru, ali posle se ponasao kao pravi, pravcati vojnik. Kada je krebuo nije stao. Svi ostali veliki generali JNA su malo krenu, malo stanu, malo krst sdesna u levo, malo sleva u desno, malo klanja a malo prica kako se nije moglo.
Ja jesam da Kosovo ode jednom u qrac, ja jesam za evropu, ja jesam protiv radikala, ali da mi istinu izbijas iz usta, a ja da nekome dajem za pravo, to nece moci.
I jos nesto, istina ce se kad tad izreci. I za Drazu Mihajlovica se snimalo klanja i sve sto se snimalo, ja mislim da on nije ubio ni jednog Hrvata, a na kraju je isplivala istina. Karadjic i Mladic ce zavrsiti u Hagu ili ubijeni, ili ce se ubiti, ali istinu nikada.
Prvo se informisite dal je bilo tako?

Smile  Smile  Smile
Odlicno si uradio domaci, scorpio. apsolutno tacno. ali nisi ga uradio do kraja, to je opet problem. nakon sto e formirana republika srpska i nakon sto su neke granice uspostvaljene,trebalo je opoceti formirati pravnu drzavu i sve njene faktore. trebaloje poceti rad na sporazumima koji bi omogucili zavrsetak rata i sukoba na treritoriji bih. e tu je nastao problem sada vec pobedama i slavom opijeni mladic se preobrazava od vojnika u zlikovca. republika srpska krece u osvajacke pohode i zato dobija po nosu, a mladic cini neke neopisive zlocine koji ulaze u srpsku istoriju i obelezavaju srbe kao zlocince i fasiste. e tu nastaje problem! na srecu to svet pravilno procenjuje, jer ovoga puta srbija nije imala nista sa tim (za razlliku od propasti rsk) i ocenjuje pokojnog nam milosevica kao licnost koja moze doprineti smirivanju situacije u bosni. on to iskoristava, naravno, da bi dobio neke povoljnosti za svoju drzavu, sto je i normalno. tada dobijamo onaj mali predah od sankcija i izolacije. medjutim ne iskoriscava u potpunosti i ne resava rak ranu srbije - kosovo, vec koristi to kako bi ucvrstio sopstveni plozaj i tu srbija puca po savovima. e to je zavrsetak price koju si ti veoma tacno poceo da pricas. vidis, nas problem i jeste sto sve price pocnu da se pricaju, pa se ne zavrse. ili se neki detalji preskoce. nazalost to radi i b92. mozda u najboljoj nameri, ali i dalje to ne opravdavam. zato gledam fox. ali ne kazem da je treba unistiti, zapaliti, zatvoriti. isto kao i svi mi i njihovi urednici imaju svoju tacku gledista koju brane kroz programsku semu.
Nije lijepo da brisete moje postove a drugima dozvoljavate da vrijedjaju RS time sto kazu da smo krenuli u osvajacke pohode. RS nije fasisticka NJemacka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Druga stvar koja se javno ne govori i to opet bi trebali mediji, slobodni kao b92, kada su vec pokrenuli jedinicu, onda su mogli i da analiziraju da li se je u javnosti sva ta mrznja u vidu kriminalnih radnji prisutna u srpskom narodu. Svakako da nije. Nego se stvorila ciljna grupa, koja i nas Srbe siluje da mislimo kao oni. Treba da mrzimo, nismo patriote, sta ako su ubili, to su radili i oni.
Tu je odlican doprinos b92, ali opet ponavljam imaju dosta elemenata da kazu istinu.
Sta je tako tesko pokazati kako je Klinton primao Karadjica, a ne Milosevica.

Dakle zbog njih(profesionalnih patriota), mira u kuci moramo da mrzimo, jer ako ne nismo Srbi. Oni ce vec raditi svoje patriotske duznosti, ubijati i klati u ime srptva.
Kada se u Srbiji vikalo ustase? Nikada. Sada kada su dosli ljudi kojima je to bio nacin zivljenja, sve sto mu se ne svidja je ustasko, sada smo mu i mi Srbi koji drugacije razmisljamo isto ustase. Smile Smile Smile
Cak i primitivac kao Vucic okvalifikuje predsednika drzave kao ustasu!
E pa drage moje neustase, Srbija vam je jedina zemlja, ali njom necete nikada na taj nacin vladati.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Druga stvar koja se javno ne govori i to opet bi trebali mediji, slobodni kao b92, kada su vec pokrenuli jedinicu, onda su mogli i da analiziraju da li se je u javnosti sva ta mrznja u vidu kriminalnih radnji prisutna u srpskom narodu. Svakako da nije. Nego se stvorila ciljna grupa, koja i nas Srbe siluje da mislimo kao oni. Treba da mrzimo, nismo patriote, sta ako su ubili, to su radili i oni.
Tu je odlican doprinos b92, ali opet ponavljam imaju dosta elemenata da kazu istinu.
Sta je tako tesko pokazati kako je Klinton primao Karadjica, a ne Milosevica.

Dakle zbog njih(profesionalnih patriota), mira u kuci moramo da mrzimo, jer ako ne nismo Srbi. Oni ce vec raditi svoje patriotske duznosti, ubijati i klati u ime srptva.
Kada se u Srbiji vikalo ustase? Nikada. Sada kada su dosli ljudi kojima je to bio nacin zivljenja, sve sto mu se ne svidja je ustasko, sada smo mu i mi Srbi koji drugacije razmisljamo isto ustase. Smile Smile Smile
Cak i primitivac kao Vucic okvalifikuje predsednika drzave kao ustasu!
E pa drage moje neustase, Srbija vam je jedina zemlja, ali njom necete nikada na taj nacin vladati.
Ovaj put se slažem s tobom, pogotovo u vezi Vučića i kvazipatriota.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 13:52:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.