Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:30:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76981 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Svi znamo ko je Čedomir Jovanović, samo neki neće to da prihvate (kult ličnosti je opasna stvar), a neki su ispranih mozgova pa im to deluje neverovatno.
Petljao je on sa Zemuncima...posećivao ih u zatvoru (odnosio im sendviče, banane i sokiće)...ali se nekim čudom izvukao. No, pravda je spora ali dostižna. Ne želim mu ništa loše, samo neka mi ne prodaje muda za bubrege, šta ja treba da radim, kako da se kultivišem da bih bila odan građanin Evrope.
@Zex, ne treba mene niko da brani. Umem ja to i sama, imam jezik, hvala Bogu. A ti ako me smatraš lošom osobom zato što ne volim b92, onda stvarno imaš čudan način gledanja na ljude. To ti dođe kao neka vrsta rasizma.
 Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2007, 23:47:04 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Poceli su da se glodju. Ovo ce da bude gadno leto, s obzirom kako su svi skocili posle danasnjeg Poligrafa. Samo sikcu i ujedaju jedni druge.
Sreca, sreca, radost
Sreca, uzivancija!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
prvo, ako cemo pravno i sudski, koliko znam bio je na sudu zbog toga i oslobodjen je optuzbi tek da se zna
drugo i tacno kult licnosti je opasna stvar. do 80tih smo imali jedan a sad ih imamo mnogo. Na to upozoravam odavno. a ako nisi primetila, ja sam kao clan ldpa pljuvao po cedi. mozda ces to i znati ako pogledas moje postove.
i ponavljam po x ti put, ne borim se za cedu, boli me uvo za njega borim se za program te stranke
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Član si LDP-a a pljuješ po njegovom lideru.....hmm, ajd vazi.
A to što je oslobođen optužbi...zar nisi ti, ili neko od tvojih istomišljenika izneo stav o našim sudovima, koliko su objektivni i korektni?
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
e dobro. sad ste se dobro izlupali, p ajde da vidimo nesto

Ali ako ne b92, onda rts ima sve da to opovrgne. A zasto to ne radi?
A ni Toma nece da kaze: Nije Mladic, mi smo to uradili. Mladic je vodio rat, a nase (Seseljeve) i Arkanove bande su sejale mrznju i smrt.

apsolutno se slazem.
a zasto uvek kad se pojavi neka ideja i neka misao koja nije ista kao i vasa gospodine, takvu ideju nazivate izdajnickom, prodavackom itd
pa valjda mi je dozvoljeno da imam svoju ideju, valjda nije to zabranjeno u ovoj zemlji. ako ti se ta ideja ne svidaj, sto se to mene tice? ni meni s e ne svidjaju vase ideje, pa? Ne kazem da su veleizdajnicke, krvnicke i zlocinacke, a mozda bi imao pravo da kazem tako nesto?
sledeca stvar. ja sam u ldp, ponavljam to po ko zna koji put, ali ako neko pogleda moj prethodni post, nadam se da ce umeti da procita sta sam tamo napisao. Nije mi jasno zasto uvek generalizujete stvari i na osnovu toga napadate sve sto vam se ne svidja?
@ tarantulica
branio sam te, mislio da si eto, neko sa svezom idejom, ali polako se uveravam da to nije tacno. pogresi covek nekad, sta ces
negde si naveo da si ratovao i da si ostao invalid i veruj mi ja nikad necu reci ruznu rec za osobe koje su propatile u zivotu...ali,samo mi jednu stvar objasni:kako mozes da sedis u partiji koja sve ljude koji su svojevoljno ili po prisili isli da ratuju naziva zlocincima i koljacima(ne generalizujem,ali ima dosta poznatih ljudi iz te partije koji tako govore)?

nemoj misliti da da ti ja sad ovo govorim jer mislim da tamo neki radikali ili socijalisti brane te ljude kao sto si ti,ja cak mislim da ih oni iskoriscavaju i profitiraju nad njihovom nesrecom.

ps.ne diraj tarantulicu,procitaj sve njene postove i shvatices
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Petljao je on sa Zemuncima...posećivao ih u zatvoru (odnosio im sendviče, banane i sokiće)...ali se nekim čudom izvukao.

Smile Smile Smile Smile

hehehehhe Nisam znao su Zemunci ludi za bananama i sokovima  Smile Smile  Ja mislio da su neka zesca mafija a oni na sokicima  Smile Smile Smile Smile Mozda je Cedica proturio nesto sa tim bananama i sokovima  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
tarantulicu sam uvek branio i postovao ono sto je pisala. neka ona sama kaze.
dobro si procitao moje stanje, ali nisam siguran za ono drugo. jos uvek me niko nije nazvao ubicom ni koljacem. kad bude to cu veruj mi momentalno sankcionisati, veruj mi da nisam idiot da i posle takvigh stvari ostanem u toj stranci. nazalost i pored toga sto sam ratovao za srbiju, branio je i u njoj ostao zato sto je to sada moja zemlja, mnogi od ovih drugih su me, i ovde, nazivali "ustasom" "izdajnikom" itd da ne pricam dalje
tako da cu i dalje misliti ovim sto imam na ramenima i dalje cu zastupai stavove za koje ja mislim da su ispravni a ne neko drugi
i da, pljuvao sam po cedi, rekoh, mozes pogledati ranije postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
tarantulicu sam uvek branio i postovao ono sto je pisala. neka ona sama kaze.
dobro si procitao moje stanje, ali nisam siguran za ono drugo. jos uvek me niko nije nazvao ubicom ni koljacem. kad bude to cu veruj mi momentalno sankcionisati, veruj mi da nisam idiot da i posle takvigh stvari ostanem u toj stranci. nazalost i pored toga sto sam ratovao za srbiju, branio je i u njoj ostao zato sto je to sada moja zemlja, mnogi od ovih drugih su me, i ovde, nazivali "ustasom" "izdajnikom" itd da ne pricam dalje
tako da cu i dalje misliti ovim sto imam na ramenima i dalje cu zastupai stavove za koje ja mislim da su ispravni a ne neko drugi
i da, pljuvao sam po cedi, rekoh, mozes pogledati ranije postove.
Pa Čeda je na predizbornoj kampanji rekao da treba da bude sramote sve one koji su ratovali...i koji ti je uopše đavo terao da se učlanjuješ u bilo koju partiju. Misliš da ćeš nešto promeniti? Samo stavljaš glavonjama pare u džep.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
ne tarantulica, opet krivo tumacis ne znam doslovno to sto je ceda rekao ali rekao je u sustini da oni koji su terali srpsku decu u ratove da treba da ih je sramota, ali nebitno. ne dajem pare nikome ovde se ne placa clanarina. ni kad bi je trazili ne bih je placao.
i trece, jedino tako se moze nesto promeniti. gledajuci sa strane i kuckajuci po forumima, veruj mi nista se nece promeniti. kad se svako u ovoj zemlji bude borio za ono u sta veruje, e tad cemo se pokrenuti sa mrtve tacke.
i reci mrgecu, da li sam te ja napadao. mislim verbalno. na forumu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
ne tarantulica, opet krivo tumacis ne znam doslovno to sto je ceda rekao ali rekao je u sustini da oni koji su terali srpsku decu u ratove da treba da ih je sramota, ali nebitno. ne dajem pare nikome ovde se ne placa clanarina. ni kad bi je trazili ne bih je placao.
i trece, jedino tako se moze nesto promeniti. gledajuci sa strane i kuckajuci po forumima, veruj mi nista se nece promeniti. kad se svako u ovoj zemlji bude borio za ono u sta veruje, e tad cemo se pokrenuti sa mrtve tacke.
i reci mrgecu, da li sam te ja napadao. mislim verbalno. na forumu  Smile
Hvala na cvetiću, a ja nemam šta da prenosim nikome, ja sam tu radi diskusije, a ne napadanja...nadam se da i ti isto razmišljaš.
A što se tiče Čedomirove izjave, rekao je, i stojim iza toga, da je bolje da su ti mladi učili i obrazovali nego vršili zločine po Bosni i Hrvatskoj, iako su bili primorani da idu u taj jebeni rat. I rekao je, "imali su alternativu, mogli su da izađu iz zemlje", znači da dezertiraju.
Mislim da imam sasvim zdravo razmišljanje, i da mogu, veruj mi, ne bi mi ovde sedeli i diskutovali o objektivnosti b92, već bi razmenjivali iskustva sa putovanja.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:30:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.