Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Обележена годишњица смрти председника Слободана Мило  (Pročitano 8207 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
...Један од битних задатака марионетске власти у свакој земљи,па и у нашој,јесте губљење идентитета.Земље којима се командује споља,релативно се брзо растају са својом историјом,са својом прошлошћу,са својом традицијом,са својим националним симболима,са својим навикама,често и са сопственим књижевним језиком. Невидљива на први поглед,али веома ефикасна и немилосрдна,селекција националног идентитета свела би га на нешто нациналних јела,понеку песму и коло,имена националних хероја наденута прехрамбеним производима и козметичким средствима......

...Та заблуда,да бира сам оно што за њега бира неко други,најопаснија је заблуда и главни је разлог моје одлуке да се јавно обратим грађанима Југославије.Хвала.
................

Ово је само мали део говора председника Слободана Милошевића упућеног грађанима Србије, 2.октобра 2000.године........................и

онда следи 5.октобар 2000.године,
па Видовдан,28.јуна 2001.године,
па ћелија Хашког Трибунала,11.марта 2006.године,
и ево Пожаревац,11.марта 2007.године!
..............
Упамет Срби,
Наставимо са комадањем сопственог тела,
срце ће узети они,а оно је СВЕТА Српска Земља!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
S obzirom da sam i sam bio jedna od zabludelih ovaca obecanjima o lepom zivotu, cim ode Sloba, najezio sam se, kada sam ponovo, posle 5 i po godina, cuo taj njegov govor, kada su ga citali na onom velicanstvenom skupu ispred Skupstine, kad je ubijen.
Kako je covek predvideo rasturanje Srbije, jebote!
Sta ti je ugao gledanja i propagandna masinerija, sunce ti..
Tada, kao klinac, sam shvatao kao debilni propagandni govor a danas kao iskreno upozorenje Srbima, koje nazalost nismo culi ni shvatili na vreme....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10

S obzirom da sam i sam bio jedna od zabludelih ovaca obecanjima o lepom zivotu, cim ode Sloba, najezio sam se, kada sam ponovo, posle 5 i po godina, cuo taj njegov govor, kada su ga citali na onom velicanstvenom skupu ispred Skupstine, kad je ubijen.
Sta ti je ugao gledanja i propagandna masinerija, sunce ti..
Tada, kao klinac, sam shvatao kao debilni propagandni govor a danas kao iskreno upozorenje Srbima, koje nazalost nismo culi ni shvatili na vreme....
Citat
..........
Имала сам прилику да читам његове поруке из Хага и неколико пута лично да га чујем,пошто сам проводила и дане и ноћи у Удружењу "Слобода" које је припремало и водило његову одбрану.
Ја Слобу никад раније нисам имала прилику, нити да видим,нити да га слушам како говори ,тако да нисам имала неко мишљење о њему,
али кад су га онако на Видовдан испоручили,од тад је у мени нешто преломило,почела сам озбиљније да схватам,
куда то иде Србија и с њом Српски народ.Постала сам бунтовник,понекад и себи самој,ако мислим да нисам један дан одрадила то што сам могла,за Србе и Србију!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Citat

Nije predvideo, već izazavao.

Citat
али кад су га онако на Видовдан испоручили

jedan od lepsih dana, kada su konacno zatvorili tu zver.... žednu krvi i novca ....

Citat
имена националних хероја наденута прехрамбеним производима и козметичким средствима.

Ako misliš na "heroje", ne bih koristio aftershave sa imenom Radovana Karadžića ili Ratka Mladića  Smile

Rasha_Zemun,Drenjina Sotona Milošević bi bio tako zadovoljan sa vama (ali bi vam ispraznio džepove, za svaki slučaj)
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 07:10:32 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa ti izgleda jedino tako i mozes da shvatis stvarnost oko sebe!
Kroz neki proizvod i reklamu!

Uzmi ti onda parfem "Zoran Djindjic"- mekana neuroticna nota, menadzerskolopovski smek.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Слободан је требао да нам виси лепо на теразијама. Ето толико нас је задужио!
Није ми јасно бре како можете да подржавате криминалну државу коју је градио, заборављене ратне инвалиде, издане Србе ван Србије, пропаст морала...

Citat
jedan od lepsih dana, kada su konacno zatvorili tu zver.... žednu krvi i novca ....

Ако не схваташ симболику тог датума и ако не видиш лошу намеру у томе... Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Feanor

Pocinjes duboko da me zabrinjavas da si bipolarna licnost.
Do sada si u razlicitim postovima zastupao dva dijametralno suprotna stava, a sada si poceo to da cinis u jednom.
Sve sto si naveo, nije uradio Sloba nego bas nasi neprijatelji, unistili nam drzavu zarad svojih interesa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Svašta ovde čovek može da pročita....
Loodilo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ti izgleda jedino tako i mozes da shvatis stvarnost oko sebe!
Kroz neki proizvod i reklamu!

Uzmi ti onda parfem "Zoran Djindjic"- mekana neuroticna nota, menadzerskolopovski smek.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.