У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
verovatno im dok....o ko i nama ma trebali su nama da ga posalju da ga mi prevaspitamo ma nisu ga ubili,da nije odapnuo od savesti,nositi onolike duse,pokrane pare i unistene zivote na savesti nije lako...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Ja cu taj datum da pamtim citavog zivota... Toliko verbalnog izivljavanja, pretnji i uvreda nikad nisam dobila... i to samo zato sto je vodja umro, a ja nisam plakala za njim... Ma... idi begaj... Pokoj njegovoj dusi, bez obzira koliko je zla ucinio pre svega svom narodu...
I da zavrsimo vise sa tim periodom nase istorije... Bilo, ne ponovilo se....
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Da se i ja nasmeje i to na Politici... citam postove zadnje dve strane i valjam se od smeha... o ostrascenosti pricaju ljudi koji su zaslepljeni ideologijama i kultom vodje...
Kada sam (davno) govorio sta mislim i o Djindjicu i o Cedi napadali su me njihove pristalice da sam radikal, zatucan, retrogradan, itd. Sada rekoh par stvari kako vidi celu stvar sa Slobom (a ne o njemu), i napadose me oni koji su se slagali sa mnom u vezi prvonavedenih (Djiki i Ceda)... sada sam vec izdajnik, verovatno ustasa i sve sto ide u paketu...
Stvarno je jadna ova Srbija, ali ne zbog politicara, vec naroda koji ih sledi... ocigledno je vecini neshvatljivo da mozes da kritikujes obe "strane" i da nisi idolopoklonik ni jedne opcije
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!