...Ми се не плашимо смрти црне куге већ ропског живота и болести дуге. Смрт је честа појава међ нама Србима као што су пролеће, лето, јесен, зима.... ................................................. Убили су Слободана - Живео Слободан! Убијају Србију - Васкрснуће Србија!
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
A zasto zivite, ako se ne plasite smrti? Ili jos bolje pitanje: ako se "veliki" junaci nisu plasili smrti (rece da nam to dodje kao godisnja doba), zasto nisu otisli oni na ratiste kao stare srpske glavesine ( i poveli svoju vojno sposobnu decu sa sobom) i povikali "Za mnom", umesto sto su se setali po Dedinju i odatle govorili "Juris!!!"???
Nego poslase golobradu decu koja je tek napunila 18 godina da ginu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Ta zvezdica je simbol koji se moze koristiti u razne svrhe... ovde se brani vredjanje, a ne vidim kako je nekoga uvredio... osim ako se neko ne pronalazi uvredjen u necijem misljenju o ideologiji a ne ljudima koji je slede...
P.S. Niti imas pokrice da mi govoris sta da gledam, niti imas sta da me cekas... Ako zelis da ucestvujes u diskusiji onda to i ucini, ako neces ne moras... Rekao sam ti i sinoc, za prituzbe se koristi ili pp ili prijavi moderatoru, tema nije za to....
Сад када знам шта значи звездица, .................. Србија не сме да трули изнутра! Ја живим и не плашим се смрти,али се плашим ропског живота и болести дуге!..........( као из "Пркосне песме") ................... Дедиње ми је непознато, а није ми ни стало да ми буде познато,не волим лажни сјај и раскош! ................... ...........Ја ћу да гледам ............а ви зажмурите ............иначе ће вам се очи распрснути ............од сјаја мог лица ............Само, пожурите ............што пре ме разапнете ............пре ћу васкрснути! (тако се заврши "Пркосна песма" - асоцијација на Слободана Милошевића!)
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.10
HTC One
Vidim, nemas sta da kazes na apsolutnu istinu koju sam naveo u mom postu... ali to je i bilo za ocekivati... "heroji" u kucama a deca na ratistu, i onda pricaju kako nije nista strasno umreti
Vidim, nemas sta da kazes na apsolutnu istinu koju sam naveo u mom postu... ali to je i bilo za ocekivati... "heroji" u kucama a deca na ratistu, i onda pricaju kako nije nista strasno umreti
Ako ti mislis da nije herojstvo sto rade Seki i Sloba (pao u borbi...) onda si u teskoj zabludi. Mogli su oni za te "silne pare sto su pokrali" da se izvuku, da plate slobodu, da "priznaju" krivicu kao neke picke (zbog cega bi sada presuda o genocidu bila mnogo drugacija i gde bi tvoji unuci placali ratnu odstetu), i da mirno posle par godina odsetaju, ali ne, oni su herojski odlucili da se, sami, bore protiv svetskih probisveta i da dokazuju, i to veoma uspesno, istinu o ratu na ovim prostorima, da brane
Srbe i Srbiju, da bi ti sada mogao da palamudis po netu, a da ne strepis od balija koji bi vladali Srbijom da ti nije bilo Slobe, da ne bude Srbija jos jedna Esdaunova prcija, koju bi rasparcavali po svojoj volji! To je Slobina zasluga. Mozda nismo ziveli divno, al smo bili SLOBODNI! A Sloboda(n) nema cenu! Zivela Srbija! Izdajnici i placenici na robiju!