У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Čemu ova proslava? Vi oćete na Zapad? Pa tamo su i najvećim zlikovcima palili sveće pred izvršenje smrtne kazne, dok nije ukinuta. Što nije balonijada 5og oktobra, tad se "desila sloboda". Slavite smrt, a to ne valja. Boli me qrac za Slobu, hteo je da vlada iako za vlast nije bio, al je zabrinjavajuće živeti u zemlju u kojoj narod slavi smrt. Ovi koji su ovo organizovali nisu normalni ljudi. Sloba je prošao u najmanju ruku kako je zaslužio. Krali su njegovi puleni za vreme njegove vlasti i šakom i kapom. Marko tero auto trke, dok narod nije imao čime da ode na posao, đaci i studenti na škole i fakultete. Slao je tuđu decu da ratuju, a svojima davao sve što im je padalo na pamet. Državu je vodio diletantski, a ko za maler, dopao je vlasti kad nam je trebo najsposobniji i najpošteniji čovek na tom mestu. Kako je radio, dobro je prošao, ali mi nismo. Između balončića i RiP, u njegovom slučaju, mala je razlika. Mislim na glupost i jednog i drugog. Šteta je što nije otišao sa vlasti još 93., posle toga je već sve bilo gotovo, možda sa sve nekim budućim vremenima.
Čemu ova proslava? Vi oćete na Zapad? Pa tamo su i najvećim zlikovcima palili sveće pred izvršenje smrtne kazne, dok nije ukinuta. Što nije balonijada 5og oktobra, tad se "desila sloboda". Slavite smrt, a to ne valja. Boli me qrac za Slobu, hteo je da vlada iako za vlast nije bio, al je zabrinjavajuće živeti u zemlju u kojoj narod slavi smrt. Ovi koji su ovo organizovali nisu normalni ljudi.
Smrt diktatora koji je otero u smrt 200 000 ljudi, ubijao, krao, uništavao, unazadio zemlju može za nekoga biti veseo momenat.
Citat
Sloba je prošao u najmanju ruku kako je zaslužio. Krali su njegovi puleni za vreme njegove vlasti i šakom i kapom. Marko tero auto trke, dok narod nije imao čime da ode na posao, đaci i studenti na škole i fakultete. Slao je tuđu decu da ratuju, a svojima davao sve što im je padalo na pamet. Državu je vodio diletantski, a ko za maler, dopao je vlasti kad nam je trebo najsposobniji i najpošteniji čovek na tom mestu. Kako je radio, dobro je prošao, ali mi nismo. Mislim na glupost i jednog i drugog. Šteta je što nije otišao sa vlasti još 93., posle toga je već sve bilo gotovo, možda sa sve nekim budućim vremenima.
Smrt diktatora koji je otero u smrt 200 000 ljudi, ubijao, krao, uništavao, unazadio zemlju može za nekoga biti veseo momenat.
И који је већ шест година био прошлост. Нисам имао симпатије ни према онима који су славили Пиночеову смрт. Мада бих се са тим људима политички сложио око већине питања која су нам заједничка.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Čemu ova proslava? Vi oćete na Zapad? Pa tamo su i najvećim zlikovcima palili sveće pred izvršenje smrtne kazne, dok nije ukinuta. Što nije balonijada 5og oktobra, tad se "desila sloboda". Slavite smrt, a to ne valja. Boli me qrac za Slobu, hteo je da vlada iako za vlast nije bio, al je zabrinjavajuće živeti u zemlju u kojoj narod slavi smrt. Ovi koji su ovo organizovali nisu normalni ljudi. Sloba je prošao u najmanju ruku kako je zaslužio. Krali su njegovi puleni za vreme njegove vlasti i šakom i kapom. Marko tero auto trke, dok narod nije imao čime da ode na posao, đaci i studenti na škole i fakultete. Slao je tuđu decu da ratuju, a svojima davao sve što im je padalo na pamet. Državu je vodio diletantski, a ko za maler, dopao je vlasti kad nam je trebo najsposobniji i najpošteniji čovek na tom mestu. Kako je radio, dobro je prošao, ali mi nismo. Između balončića i RiP, u njegovom slučaju, mala je razlika. Mislim na glupost i jednog i drugog. Šteta je što nije otišao sa vlasti još 93., posle toga je već sve bilo gotovo, možda sa sve nekim budućim vremenima.
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske