a koliko ljudi je poginulo u ratovima koje je Sloba vodio?
Прво Ти кажи које је то Слоба ратове водио,пошто их је изгледа било више? Волела бих да знам да ли си пунолетан или пунолетна ..?
Rat u Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj, Kosovu. 22 godine imam.
То сам и мислила, да си био мала бебица кад се то одвијало у бившој СФРЈ ( Словенији,Хрватској, Босни и Херцеговини), а пре свега на Косову и Метохији и пре,пре далеко пре свих тих догађања. Требао би да читаш,многи професионалци из својих области из свих крајева Света су описали те додађаје,а ако не волиш да читаш по свом избору, кажи, ја ћу ти препоручити,па онда можемо да дискутујемо. Боље Ти мени мало причај на неком другом Форуму о музици на пример,верујем да се у ове данашње трендове боље разумеш,а ко зна, волим и ја да слушам,али само добру музику!
Хвала на добродошлици, мислим да ћемо се добро слагати, без обзира колико различите погледе на свет имали!
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 20:49:16 od Drenjina »
ok, pa nisi bas krenula da me prosvetljujes i edukujes. koliko je Sloba ratova vodio? za koga si glasala?
Не желим ја да те едукујем,далеко било да те ја просветљујем, само желим да размењујемо мишљења, мене јако интересује о чему размишља млад човек у овим,за Србију,најгорим временима,да ли је забринут или му је свеједно?