И са Новом Демократијом (Либерали Србије), предвођена касније министром коме Чеда није дао да поднесе оставку (е, шта је љубав), омиљена парола им је била: "Србија на Западу" Ђинђић је више пута подржавао Милошевићеву политику, посећивао га на канабету... То је радио и почетком 1997. док смо се смрзавали (да, и ја са осталима) на улицама како би он постао градоначелник. Најгоре је што је лагао народ, односно говорио да није ишао код Милошевића. Ђинђић и Драшковић су својом погрешном политиком најзаслужнији за "дугогодишњу владавину Слободана Милошевића", што укључује и њене последице. Логика је јасна - ако је Милошевић био толика будала, што га нисте макли?!? Како су они били најактивнији опозициони лидери, њихова је одговорност што га нису срушили... А љубоморно су чували своју позицију оних који би могли да га сруше.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Vi ste ludi stvarno, ko hoce da se pomoli za Slobu nek se pomoli ko nece ne mora!
ha, ha a jel se snima? Cu da budem na TV onda?
Kostunica sam, je pre 5. oktobra 2000-te bio predsednik jedne naftalin partijice i nista vise. Slobu je skinuo Đinđić, Čeda, Čanak, svi iz G17 plus i jos mnogi koji su sada u LDP-u.
Sada je Kostunije marioneta nekih (alan ford like) likova iz proslosti
Vi ste ludi stvarno, ko hoce da se pomoli za Slobu nek se pomoli ko nece ne mora!
ha, ha a jel se snima? Cu da budem na TV onda?
Kostunica sam, je pre 5. oktobra 2000-te bio predsednik jedne naftalin partijice i nista vise. Slobu je skinuo Đinđić, Čeda, Čanak, svi iz G17 plus i jos mnogi koji su sada u LDP-u.
Sada je Kostunije marioneta nekih (alan ford like) likova iz proslosti
Nemoj da preteruješ,jer bez Koštunice kao kandidata nikad ne bi skinuli Slobu,svi ostali da su se kandidovali ne bi imali nikakve šanse.Jer građani su zaokruživali njegovo ime na listi,a ne neko drugo,tako da Koštunica ima isto zasluge za rušenje Miloševića. Đinđića su bitange komunisti,nazvali izdajnikom i medijski ga upropastili,jedino Koštunica nije bio spominjan u negativnom kontekstu. A Čeda i Čanak su marginalni likovi,jer da su oni bili kandidati,crveni banditi bi nas i danas jahali.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Nije Kostunica smenio Milosevica vec narod...a niko nije Bogom dan da vecita Srbijom niti to narod hoce (sto su jasno pokazali i rezultati najnovijih izbora)
Ja nisam rekao da ga je Koštunica srušio,već da je narod zaokruživao Koštunicino ime na glasačkom listiću,da je na tom listiću bilo neko drugo ime,Milošević ne bi tada pao.Zbog toga je Koštunica isto zaslužan,jer je mogao hladno da kaže da neće da se kandiduje i ovi sa nekim drugim imenom ne bi mogli da ga sruše. To naravno ne umanjuje zasluge Đinđića,jer i bez njega ne bi bilo ništa.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."