Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Обележена годишњица смрти председника Слободана Мило  (Pročitano 8103 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Milošević nije vladao sam nego sa Radikalima.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
И са Новом Демократијом (Либерали Србије), предвођена касније министром коме Чеда није дао да поднесе оставку (е, шта је љубав), омиљена парола им је била: "Србија на Западу" Smile
Ђинђић је више пута подржавао Милошевићеву политику, посећивао га на канабету... То је радио и почетком 1997. док смо се смрзавали (да, и ја са осталима) на улицама како би он постао градоначелник. Најгоре је што је лагао народ, односно говорио да није ишао код Милошевића.
Ђинђић и Драшковић су својом погрешном политиком најзаслужнији за "дугогодишњу владавину Слободана Милошевића", што укључује и њене последице. Логика је јасна - ако је Милошевић био толика будала, што га нисте макли?!? Како су они били најактивнији опозициони лидери, њихова је одговорност што га нису срушили... А љубоморно су чували своју позицију оних који би могли да га сруше.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Oni su se bar trudili i nisu bili omiljeni opozicionari kao Koštunica.
Na kraju ga je Đinđić i skinuo. Smile
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
На крају је Коштуница на изборима победио Милошевића.
Само нешто није хтео да буде марионета. Smile

А ако неко погрешно ради... и не да другима да раде...
Шта га знам... истина је тамо негде Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Само нешто није хтео да буде марионета.

Sad je marioneta onih sa kojima je ubio Đinđića.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
stari ovaj biser si moram iskopirat. nenadyebivi ste u zafrkanciji
Sta ces stari trudimo se! mada nije tesko provaljivati ove glupsone!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Citat
Vi ste ludi stvarno, ko hoce da se pomoli za Slobu nek se pomoli ko nece ne mora!

ha, ha a jel se snima? Cu da budem na TV onda?

Kostunica sam, je pre 5. oktobra 2000-te bio predsednik jedne naftalin partijice i nista vise. Slobu je skinuo Đinđić, Čeda, Čanak, svi iz G17 plus i jos mnogi koji su sada u LDP-u.

Sada je Kostunije marioneta nekih (alan ford like) likova iz proslosti
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
Vi ste ludi stvarno, ko hoce da se pomoli za Slobu nek se pomoli ko nece ne mora!

ha, ha a jel se snima? Cu da budem na TV onda?

Kostunica sam, je pre 5. oktobra 2000-te bio predsednik jedne naftalin partijice i nista vise. Slobu je skinuo Đinđić, Čeda, Čanak, svi iz G17 plus i jos mnogi koji su sada u LDP-u.

Sada je Kostunije marioneta nekih (alan ford like) likova iz proslosti
Nemoj da preteruješ,jer bez Koštunice kao kandidata nikad ne bi skinuli Slobu,svi ostali da su se kandidovali ne bi imali nikakve šanse.Jer građani su zaokruživali njegovo ime na listi,a ne neko drugo,tako da Koštunica ima isto zasluge
za rušenje Miloševića.
Đinđića su bitange komunisti,nazvali izdajnikom i medijski ga upropastili,jedino Koštunica nije bio spominjan u negativnom kontekstu.
A Čeda i Čanak su marginalni likovi,jer da su oni bili kandidati,crveni banditi bi nas i danas jahali.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Nije Kostunica smenio Milosevica vec narod...a niko nije Bogom dan da vecita Srbijom niti to narod hoce (sto su jasno pokazali i rezultati najnovijih izbora)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ja nisam rekao da ga je Koštunica srušio,već da je narod zaokruživao Koštunicino ime na glasačkom listiću,da je na tom listiću bilo neko drugo ime,Milošević ne bi tada pao.Zbog toga je Koštunica isto zaslužan,jer je mogao hladno da kaže da neće da se kandiduje i ovi sa nekim drugim imenom ne bi mogli da ga sruše.
To naravno ne umanjuje zasluge Đinđića,jer i bez njega ne bi bilo ništa.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.