Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Komandante...sta da ti kazem,dok sam ja trunuo po Metohiji i proklinjao tvoje ime,tvoj Marko je nosio gajbice...sta ces,snalazljiv decko...evo ja i dan danas zbog ......ne mogu da radim svaki posao(ni gajbice da nosim) ali neka....sad kad sa ove distance neke stvari gledam,neka...nek se tvoj Markan nanosao,neka...ima para,neka...nek si ti crko u Hagu,neka...nek ti na grobu nema ni krsta ni nista,neka...neka ti zena do zivota bila po Interpolovim potrnicama,neka...pa da si imalo srca imao,kakvi sve momci izginuse(za sta),ali neka i evo i ja zivim svoj zivot(bedni),ali neka...i dabogda te uvek po zlu pominjali,tvoje ime i tvoje prezime...
Seme vam se zatrlo
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 02:59:51 od niko79 »
Onome ko je bio želim da mu deca liče na Slobu i Miru. (ovo za neke može zvučati kao najlepša želja )
A što se Slobe tiče, nadam se da nikada više takvo čudovište neće hodati zemljom. Taj bi Hitlera prevazišao da je imao malo više snage. Ustvari za nas je bio Hitler,a za druge običan pajac
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 07:12:30 od sstanko78 »
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Milosevic je najgori vladar u istoriji srpskog naroda. Sve je ratove izgubio, a onaj poslednji (na kosovu) sa odloznim dejstvom. Covek zaledjen u doba hladnog rata, koga je mentalno problematicna supruga podrzavala da istraje u idejama postitoizma. Nema goreg...mada se dosmanlijski rezim, sa Kostunicom na celu, svojski trudi da ga u trci za najgoreg prestigne (do sada dva poraza na domacem terenu, iz keca u dvojku!: Crna Gora i Kosmet, a bice bogme i Vojvodina cim sklope novu koaliciju DS-DSS-NS