To nije ironija, vec pravo stanje stvari, pa se ti ceskaj gde te ne svrbi, ako ti se ne svidja.
Ironija ili ne, kada me bude svrbelo otici cu do lekara i uzimacu terapiju, necu cekati da umrem u krevetu i da neko posle optuzi skupstinu stanara da su mi uskratili pravo na lecenje.
Bogami,moras na terapiju....bolje to,nego da i ti postanes izdajnik,NATO pesadija,peta kolona(ipak mod ne moze biti "izdajnik"),..cuti,mozda i tebe proglase za izdajnika,ali su Radikali stvarno smrt....venac na moj grob...Srbijo jadna li ti majka...
Prvo, tema nije Djindjic, samo sam dao primer kako ironicno to zvuci... uskracena mu nega... da nije hteo da izmuva lecenje u Rusiji jos bi bio ziv
Drugo, tema nije ni Vanja nj LDP, pa ne zapocinjite dzabe... pasce lock!!!
Мислила сам да искључим компј.и да макар мало одспавам,али не жалим, не морам ни да спавам,потребна сам овде. Као што си Ти споменуо Ђинђића,а није он Тема, тако и Твоја колегиница такође спомиње у некој другој Теми некога ко није био тема,па онда "закључај". Није ми јасно,чему толика мржња, мени се Ђинђић није допадао,као политичар,али никад нисам пожелела његову смрт, и жао ми је било кога,поготово кад умре,кад му време није,жао ми је оне деце која су остала без оца. О њему,сад кад га нема,нећу ништа ружно да кажем иако је учинио грех,продао је човека,али нека, нећу о томе,постоје живи људи који су учествовали у продаји и издаји па њих нећу штедети. Ако не знаш да је Слободан Милошевић убијен,позваћу Те да присуствујеш процесу који ће ускоро кренути,а тиче се кривичних пријава поднешених против његових убица.До тад се мало информиши (а и како можеш кад ова власт све нас држи у медијском мраку,али биће ту и иностраних медија,па..)
Nije to skupstina stanara nego banda raznih karlinih podguznih muva koja je falsifikovala medicinsku dokumentaciju, davala pogresnu terapiju i proglasavala bolesnog coveka za zdravog! On zdrav, a umro! Pa jos u celiji koja je cela pod 24casovnim video nadzorom 3 sata nisu primetili da je covek u ropcu! Ma ne, uopste ga nisu ubili!!!
Neznanje bih oprostio, jer nije greh ne znati ili ne biti dovoljno informisan. Ali znati cinjenice, a onda ih prikrivati ili namerno izvrtati i ubacivati lazi, a sve zbog politicke ostrascenosti i mrznje je cist BEZOBRAZLUK I PODLOST!
Neznanje bih oprostio, jer nije greh ne znati ili ne biti dovoljno informisan. Ali znati cinjenice, a onda ih prikrivati ili namerno izvrtati i ubacivati lazi, a sve zbog politicke ostrascenosti i mrznje je cist BEZOBRAZLUK I PODLOST!
Не знам шта бих све учинила да на овим просторима срби постану јединствени. Нико нам онда ништа не би могао. Нажалост, неки не виде даље од носа и џепа и то је наша трагедија.
Али и сујета код неких узима данак. Слободан Милошевић је жртва,прва жртва глобалиста, ућиће у Историју, па би неки то мало да помере, да се заташка, ту је проблем, сујета и злоба нас уби!
Sloba se dobro izvukao obzirom na sranja koja je napravio i tolerisao, bilo da ih je cinio on, ili njegovi saradnici ili porodica. Slazem se ja da treba ratovati kada te napadnu, ali ne treba cackati mečku u pi..., a on je to, vala, radio... Kosovski Srbi su mu bili dobri samo kada su glasali. Ne može niko da me ubedi da nije mogao da nešto učini dok je bio na vlasti, da ne dodje do ovakvog ishoda, ali nije hteo, jednostavno nije ga interesovalo, bilo je negde daleko, južno... Da su njegovi oko njega krali, koristili položaje, otimali, jesu... Drugo je to što nisu znali kada je dosta, i što su državu Srbiju smatrali svojim privatnim vlasništvom, i tako se i ophodili. Državnim parama kupovani automobili, stanovi, zidane vile, i onda za male pare prelazilo u privatne ruke. Stvari i automobili sa carine su deljeni kao na lutriji, gde svaka dobija. E, pa jebi ga, možeš kako hoćeš, ali ne može dokle oćeš... Ako znaš za neko krivično delo, a nisi ga prijavio, odgovaraš pred zakonom, iako nemasšveze sa tim. A on šta je sve znao, i na šta je zatavrao jedno oko, a plus ono od čega je i sam imao koristi, on je još odlično prošao. Da se pitaju Stambolić, Ćuruvija i slični koji su u tim danima vesele vladavine SPS-JUL-a gubili glave jer su postajali pretnja za režim, on bi trebao da bude streljan, po skraćenom postupku, kao bračni par Čaučesku... Od čega i kako žive Marko i Mira u egzilu? Nosi gajbice negde u Rusiji? Što se tiče Mileta Fotografa, to je čovek kome je potrebna, čini mi se čak i, psihijatrijska pomoć. Jednostavno, čovek je malo vrdnuo, i više nema svoj život, sav je u tome, privlačenju pažnje, politici... Mislim, žao mi je čoveka,niko ne može ostati normalan kada mu sin jedinac tako nastrada, tragično, e sad isenirano, namerno ili ne, to je druga priča, ali ne slažem se ni ja sa tim što je učinio, treba imati mere. A možda je to uradio i svesno, priča se da je za dobre pare prodao strancima slike...