Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 242051 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Boze kakva reakcija...Anci (Anna05) zaboravila si da kazes da si ti sledeca zenska osoba na prvoj strani odmah iza Wallery samo sto ona ima 5000 igara a ti 300, ipak si ti najveca...
...Verujem eretkin da ...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2010, 16:53:48 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Evo jednog zanimljivog pitanja koje sam dobio! Smile

Kako se brise nalog s conquiztadora?

niko ne zna
lupanjem tastature
gorionikom
pomocu uputstva

Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No future – do prekosutra... Dr :)

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7752
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung 5600
Boze kakva reakcija...Anci (Anna05) zaboravila si da kazes da si ti sledeca zenska osoba na prvoj strani odmah iza Wallery samo sto ona ima 5000 igara a ti 300, ipak si ti najveca...
...Verujem eretkin da ...

Hahahahahaha, ispravljeno Wink

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I

Magna cum laude ; hahaha, odavno me neko nije tako slatko nasmejao ET ET. Ne brini, nemam ambicije da postanem "Master of useless knowledge". Svi moji prijatelji znaju da sam rekla da prekidam takmicarske igre na 7000+. Ne bih imala ni ovoliko igara, da me jedan moj, khm, khm,  drug nije pokrenuo u akciju sa neslanom i po malo uvredljivom salom, da to necu nikada dostici, pa sam htela da mu ocitam lekciju da ne podcenjuje ljude i da ne bude nadmen ni u sali...( a, tu je naravno i sujeta, koju je pomenula Wallery, ali nije ona bila presudni faktor). Dakle, ne zanima me vise ni koliko je lep plavi krst ni koliko poena imam.
Disproporcija u musko zenskom odnosu u igri i na tabeli je upadljiva, izvinjavam se sto sam to primetila, to je mozda rezultat profesionalne defrmacije, koja automatski  primecuje i analizira polnu strukturu i kod zivotinja i kod ljudi  Smile
Ruku na srce, ni meni se ne svidjaju mnoga Walleryna pitanja, kao ni pitanja vezana za fudbal i narodnu muziku, ali to je vec moj problem ili sreca u nesreci..., ALI cu vrlo rado popiti kafu sa Wallery sledeci put u NSu, odakle sam rodom i gde mi zive majka i sesta, ako i ona to bude zelela i onako bas slatko, zenski izogovarati ucesnike kviza  Smile  Sa Sezom11,  skolskim drugom iz prethodnog zivota  Smile, sigurno vec upravo pijem kafu u nekom od paralelnih univerzuma... Smile
Ono VELIKO sto cu poneti iz kviza su nekoliko sjajnih prijateljstava, a ono manje-majicu, dobijenu na aukciji, opet zahvaljujuci prijatelju koji je rekao da ima jos 2 minuta do kraja aukcije, pa da probam, a koju sam poklonila sinu...
Inace, kviz nije mesto gde moze mnogo toga  nauciti, tome sluze knjige, skole, internet i druge stvari...Verujem ertekin da bi ti svi postavljaci pitanja rado poslali i pitanja sa odgovorima, da ih lepo zamolis, a neki ce ti cak i samoinicijativno ponuditi to, ako budes fin, znam to iz licnog iskustva. Ja nisam poslala ni jedno, inace bih ti ja to prva ustupila.
A osobe sa vrha PI liste ne cini velikim njihov rezulatat, nego sto je skoro svaki od njih cestitao na svakom novom krstu i malim uspesima, na osvojenoj aukciji, i nije im palo napamet da se rugaju zbog zanemarljivog PI naspram njihovog.
Ja inace obozavam zdravu dozu sarkazma, ali ne i kada neko prosipa svoju zuc i frustriranost.
Mislim da posle svake poruke imam barem jednog prijatelja vise, a nisam sigurna da i ti to mozes da tvrdis za sebe.

Kago god bilo, ..."lajte kere Jakobsfelda"...ovu temu zakljucavam  Smile
Iskreno i od srca svaka čast za svaku rečenicu iz ovog posta, a posebno za ovu pod znacima navoda!
Ehehehehehehe...
Što se kafe tiče, ja je ne konzumiram Smile, ali te rado pozivam u goste bar na po čašu crnog vina! Smile
I nećemo ogovarati, dosta mi je priče o pojedinim igračima  ovde, a posebno o onoj Wallery, ne bih i uživo o njoj!!! Smile
Sve najbolje....Smiley

IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Samo se svi opustite i ne podlezite provokacijama. Wink Nadlezni su tu da odlucuju o pitanjima.. Gledam i cudim se zbog cega se toliko prepirete i vodite raspravu.. Smile a tema se zove "O pitanjima u igri ~ Za postavljače"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
Samo se svi opustite i ne podlezite provokacijama. Wink Nadlezni su tu da odlucuju o pitanjima.. Gledam i cudim se zbog cega se toliko prepirete i vodite raspravu.. Smile a tema se zove "O pitanjima u igri ~ Za postavljače"
Smile . . .  Smile . . .
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
koja planina je srpski olimp?
goc,zlatibor,kopaonik i jos jedna i goc je tacan odgovor Smiley 1 Mislim da je to iskljucivo lokalni naziv i da niko nigde Goc ne zove srpski olimp.
Drugo pitanje kom je mestu najblizi nacionalni park tara, pa moglo bi malo da se preformulise pitanje posto se nacionalni park nalazi na teritoriji uzica i bajne baste i jedno i drugo mesto su ponudjeni Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
To za Goc sam negde i procitao, ali uklonicu jer je ocito neki lokalizam.
Sto ce tice Nacionalnog parka Tara, on jeste na teritoriji i opstine Uzice i opstine Bajina Basta, ali pitanje ne glasi kojoj opstini je najblizi, vec kom mestu.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2010, 18:16:40 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
pa dobro onda zavisi odakle racunas mesto uzice Smile previse su to male razlike u kilometrazi da bi bilo takvo pitanje Wink moje misljenje mozda gresim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson p990i

još jedno usko-stručno pitanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.