Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 242039 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Izvinjavam se jos jednom na smaranju ....pitala sam skoro desetak ljudi oko sebe niko ne zna za starijeg Djurica ...u sv slucaju slika je rekla sve . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6500c
Ako se ne varam, decko u pitanju ima 17 godina...
Bez obzira na to Omer Ekic je insitucija kad su kvizovi u pitanju i ne bi, cini mi se,smeo sebi da dozvoljava takve komentare a i sam zna da odvali takvu "neverovatnu gresku" da ne kazem nesto drugo da se verovatno i sam stidi svog odgovora..da ne bude zabune, izgubio sam dva puta od Ekica i stvarno je sjajan igrac ali...

Wallery je sjajna devojka i ja sam puno naucio iz njenih pitanja kojih je jako mnogo, cime ona pokusava da stvori sebi prednost u igri,sto je sasvim legitimno...mnogi su iz njenih pitanja naucili da je recimo paradaiz voce ili sta je ceca rekla svom voljenom u nekoj pesmi...zaista informativno i poucno...

sez11, neverovatan momak, postavlja pitanja na koja ovde,ali bukvalno, niko ne zna odgovor osim ako "pogodi"
Prilicno sam siguran da ni on sam ne zna odgovore na bas sva svoja pitanja ali da to resava na drugi nacin koji ne zelim da komentarisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
"Wallery je sjajna devojka i ja sam puno naucio iz njenih pitanja kojih je jako mnogo, cime ona pokusava da stvori sebi prednost u igri,sto je sasvim legitimno...mnogi su iz njenih pitanja naucili da je recimo paradaiz voce ili sta je ceca rekla svom voljenom u nekoj pesmi...zaista informativno i poucno..."

:chuckel: Khm, khm...
Vrrrrlo interesantan, ironičan komentar, moram priznati... Smile
Pošto si ti, dragi saigraču, izgleda jedan  od onih kojima ovde, u ovom kvizu, mnogo štošta smeta, možda više nego što mu nešto odgovara, ja ti toplo preporučujem da se povučeš iz igre da se ne bi dalje nervirao i punio svoj mozak tako "informativnim i poučnim" stvarima. Smile Takođe, pitanje o paradajzu, nije Wallery poslala, stoga, ukoliko nastaviš da igraš ovu igru, obratiš malo više pažnje na pitanja koja kaniš da kritikuješ, tačnije, na njihove autore. A sada Smile...Ili što bi mladi rekli - pa-pa...

E, da, i još nešto...
Zamolila bih sve one moje drage saigrače, koji budu imali potrebu i želju, da sve svoje lične impresije, doživljaje i mišljenja vezana za pitanja koja šaljem dostave  u moj inbox. Otvoren je samo za vas, pa izvol'te tamo ironisati, vređati, hvaliti, kritikovati, kuditi i sve ostalo što vas dotiče i što vam je glupo kada ne znate odgovor iz prve. Smile A ovde izvolite sugerisati na eventualnu grešku u nekom od postavljenih pitanja, za šta i mislim da je ova tema prvenstveno i otvorena. Hvala unapred, divni ste.Smiley
« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 19:14:26 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mene zanima kako da prijavim ogroooomnu gresku na pitanju. . . . . a pitanje je sledece:
Kada je rodjen Branko Radicevic? Posto je to pitanje sa upisivanjem broja, na kraju je izašlo kao tačno rešenje 1920 ili 1925 godina, nisam sigurna, ali znam da je ceo vek taj neko promašio jer je Branko rođen 1824.  godine. . . . . . Nadam se da će neko to već ispraviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
To je pesnik Branko V. Radičević, tj druga osoba a ne ona na koju ti misliš!
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No future – do prekosutra... Dr :)

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7752
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 5600
Svako pitanje koje je prošlo je legitimno u kvizu. Bez obzira koliko ih je ko poslao, veoma retko ih ima više od jednog po igri, tako da to nije presudno, barem što se bodova tiče. Verujem da oboje znaju odgovore na svoja pitanja, a nije tačno da ih ostali ne znaju. Slažem se da neka jesu teška, ali mogu da se nauče. Svaka čast i Wallery i Sezu  na PI i što ih, na kraju krajeva, nije mrzelo da šalju toliko pitanja  Smile Koliko se sećam tabele Wallery je jedina ženska osoba u prvih 10, a i danas je dobila mnogo bodova, njoj posebne čestitke... I ne razumem što se toliko nervirate, ipak je ovo samo igra...i što većinu ne dotiču vredjanja i nekultura toliko koliko pitanja i broj pitanja koja su u igri.

« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 20:21:40 od Anna05 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
Svako pitanje koje je prošlo je legitimno u kvizu. Bez obzira koliko ih je ko poslao, veoma retko ih ima više od jednog po igri, tako da to nije presudno, barem što se bodova tiče. Verujem da oboje znaju odgovore na svoja pitanja, a nije tačno da ih ostali ne znaju. Slažem se da neka jesu teška, ali mogu da se nauče. Svaka čast i Wallery i Sezu  na PI i što ih, na kraju krajeva, nije mrzelo da šalju toliko pitanja  Smile Koliko se sećam tabele Wallery je jedina ženska osoba u prvih 10, a i danas je dobila mnogo bodova, njoj posebne čestitke... I ne razumem što se toliko nervirate, ipak je ovo samo igra...i što većinu ne dotiču vredjanja i nekultura toliko koliko pitanja i broj pitanja koja su u igri.
 Smile
Hvala ma čestitkama, a svaka čast na konstataciji da je ovo samo igra i na tome što umeš da ceniš trud koji se odnosi na slanje pitanja!!!
Eh, kada bi i ostali to shvatili...
Čast izuzecima!

Sujeta je gadna stvar.
I ja u ponedeljak izgubih preko 500 poena, pa i smaragdni krstić, najviše zbog pitanja iz oblasti sporta kojih je bilo taj dan navala živa, a takođe i muških saigrača koji ovde prednjače utekako nad ženskim i koji se  u toj oblasti bolje snalaze, pa nisam došla da kukam, da se žalim niti da protestvujem, nego sam nastavila da se igram i eto me gde sam.
Naravno, biće uspona  i padova  i ubuduće, ali u tome i leži čar ove igre, bar po mom mišljenju.Smiley

« Poslednja izmena: 19. Feb 2010, 20:45:51 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
A sta bi sa rekom Rio Negro, jel ispravljeno to pitanje? I jel se vide uopste moji postovi na ovom forumu ili me samo kulirate?
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6500c
Boze kakva reakcija...Anci (Anna05) zaboravila si da kazes da si ti sledeca zenska osoba na prvoj strani odmah iza Wallery samo sto ona ima 5000 igara a ti 300, ipak si ti najveca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pitanja tipa "Koliko je duga pruga na relaciji Subotica-Dimitrovgrad" i "Koja je zeleznicka trasa relacije Beograd-Bec" treba da budu izbacena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.389 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.