Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 241487 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ispravljena su pitanja Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Jedno je niksicko!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung 
Na koji nacin bi ti nazvao to, posto iako u pravilima i ja citam da se poluvreme koristi za vreme izmedju dva perioda igre, ne znam kako bih ono sto svi nazivaju poluvremenima nazvao u igri...
pa mozda koliko traju periodi igre u fudbalu?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Stavicu periodi igre u regularnom toku Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ispravljena su pitanja Wink

U redu ako je tako, pošto se to u listi prihvaćenih pitanja ne vidi, pa sam mislio da nisu ispravljene greške.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 20:03:13 od micabgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson p990i
S obzirom da je moderator (dragi moj prijatelj RASMC) na samom uvodnom postu precizirao čime se bavi ovaj forum: „Ovde možemo da se dogovaramo oko kriterijuma za postavljanje pitanja, kao i da saznate koje su oblasti  trenutno deficitarne i u kojim oblastima ima previše pitanja, tako da bi znali na šta da bacite akcenat“ trudiću se da ne načinjem druge teme poput mnogih učesnika. . .

Prvo, na većini foruma se podrazumeva da je zabranjeno samo negirati nečije izjave i tvrdnje iznova i iznova bez izlaganja objektivnih argumentovanih razloga zašto ih negirate.  Ko se prepozna, shvatiće.  Dakle, ako želimo da ovaj forum bude malo konstruktivniji moramo se više baviti egzaktnim činjenicama, a manje floskulama.  Koliko vidim, osim Ivana i Tajane niko nije prokomentariso moje predloge koji su srž teme ovog foruma.  Ćutanje = podržavanje ili. . . ? Što se tiče najnovijeg uputstva gorespomenutog moderatora, da je previše pitanja vezanih za izvođače muzike. . .  Uslovno se NE slažem.  Možda jeste previše takvih pitanja iz oblasti: izvođači i muzika koji se povlače samo po žutoj štampi i u elektronskim medijima čiji je kvaliteta muzičkog sadržaja daleko ispod dobrog ukusa.  Šta je dobar ukus? To je prepoznavanje muzike koja ima najširu slušanost, a čija se trajnost meri barem decenijama.  Takođe, bitan je i uticaj na mlađe/druge izvođače.  Pretpostavljam da bar administratori razumeju o čemu pričam.  Naime, ako bi se izbrisala pitanja vezana za beznačajne muzičke šarlatane, bilo bi više mesta za klasike (klasika=trajna vrednost).  Po logici: nema radnika puno - nego je posla malo, ne bih ograničavao broj pitanja iz muzike.  Mislim da je, recimo, pitanje o grupi Roxy Music sigurno važniji deo opšteg obrazovanja nego koji je broj na dresu nosio XY ili ko je bio „draftovan“ igrač 1994. ? Slažem se sa Ivanovom procenom da ne treba preterivati sa nekim izvođačima (KoRn, Enigma. . . ) pa sada udri po celom njihovom opusu.  Predlog: izvršiti kategorizaciju važnosti muzičara (na osnovu definicije koju sam gore napisao) pa se držati nekog kriterijuma tipa:

I klasa: F. Sinatra, The Beatles, Led Zepellin, Santana. . .  = maksimalno 5 pitanja
II klasa: Enigma, ZZ Top, Euritmics, Donovan. . .  = maksimalno 3 pitanja
III klasa: Fairport Convention, KoRn, Gram Parsons, Jorma Kaukonen, Leo Kotke. . .  = maksimalno 1 pitanje

Naravno, administratori znaju da li mogu ovu „kvotu“ povećati ili smanjiti ali bar da se zna ko je u celoj priči bitniji i zbog toga zastupljeniji.

Hvala na pažnji!

PS Ovo sada nema veze sa temom foruma ali bar da otklonim jednu pogrešnu informaciju (Wallery), a koju sam našao u okviru određivanja kriterijuma za pitanja o muzici: što se tiče „ambijetalne“ muzike, grupa „Enigma“ NIJE rodonačelnik ovog muzičkog žanra! Isti se nazirao u brojnim muzičkim delima 20.  veka ali ju je prvi definisao Brian Eno.  Njegov album „Music for Airports” (1978. ) je prvo konceptualno delo zvanično nazvano “ambijetalna muzika”.  Dakle, 12 godina pre nastanka grupe „Enigma“.  Značajnija dela koja se mogu smatrati prethodnicom ovog žanra pripisuju se autorima: Mike Oldfield, Jean Michel Jarre, Vangelis, Pink Floyd („Meddle and Obscured by Clouds”), Yes ("Tales from Topographic Oceans"). . .  Ovo nisam napisao kako bih nekog uvredio nego tek da se zna po kojim kriterijumima bi se vrednovala grupa "Enigma". 

Stayah ja te podržavam u potpunosti ali nemam više snage,ali bar vidim da su stvari pokrenute sa mrtve tačke  i da ljudi ulažu napor da srede pitanja i još da se neki prepoznaju i srede i ne muče ljude sa nebuloznim pitanjima samo da bi ispali pametni,šta bi bilo kada bi ja neke ljude pitao šta je recimo masterbač,za šta se koristi polietil celuloza,šta je šeping,bor mašina i još brdo drugih stvari iz moje struke i 26 - godišnjeg iskustva,a ono lajte kere varošanske zaista ne priliči jednom akademskom građaninu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
S obzirom da je moderator (dragi moj prijatelj RASMC) na samom uvodnom postu precizirao čime se bavi ovaj forum: „Ovde možemo da se dogovaramo oko kriterijuma za postavljanje pitanja, kao i da saznate koje su oblasti  trenutno deficitarne i u kojim oblastima ima previše pitanja, tako da bi znali na šta da bacite akcenat“ trudiću se da ne načinjem druge teme poput mnogih učesnika. . .

Prvo, na većini foruma se podrazumeva da je zabranjeno samo negirati nečije izjave i tvrdnje iznova i iznova bez izlaganja objektivnih argumentovanih razloga zašto ih negirate.  Ko se prepozna, shvatiće.  Dakle, ako želimo da ovaj forum bude malo konstruktivniji moramo se više baviti egzaktnim činjenicama, a manje floskulama.  Koliko vidim, osim Ivana i Tajane niko nije prokomentariso moje predloge koji su srž teme ovog foruma.  Ćutanje = podržavanje ili. . . ? Što se tiče najnovijeg uputstva gorespomenutog moderatora, da je previše pitanja vezanih za izvođače muzike. . .  Uslovno se NE slažem.  Možda jeste previše takvih pitanja iz oblasti: izvođači i muzika koji se povlače samo po žutoj štampi i u elektronskim medijima čiji je kvaliteta muzičkog sadržaja daleko ispod dobrog ukusa.  Šta je dobar ukus? To je prepoznavanje muzike koja ima najširu slušanost, a čija se trajnost meri barem decenijama.  Takođe, bitan je i uticaj na mlađe/druge izvođače.  Pretpostavljam da bar administratori razumeju o čemu pričam.  Naime, ako bi se izbrisala pitanja vezana za beznačajne muzičke šarlatane, bilo bi više mesta za klasike (klasika=trajna vrednost).  Po logici: nema radnika puno - nego je posla malo, ne bih ograničavao broj pitanja iz muzike.  Mislim da je, recimo, pitanje o grupi Roxy Music sigurno važniji deo opšteg obrazovanja nego koji je broj na dresu nosio XY ili ko je bio „draftovan“ igrač 1994. ? Slažem se sa Ivanovom procenom da ne treba preterivati sa nekim izvođačima (KoRn, Enigma. . . ) pa sada udri po celom njihovom opusu.  Predlog: izvršiti kategorizaciju važnosti muzičara (na osnovu definicije koju sam gore napisao) pa se držati nekog kriterijuma tipa:

I klasa: F. Sinatra, The Beatles, Led Zepellin, Santana. . .  = maksimalno 5 pitanja
II klasa: Enigma, ZZ Top, Euritmics, Donovan. . .  = maksimalno 3 pitanja
III klasa: Fairport Convention, KoRn, Gram Parsons, Jorma Kaukonen, Leo Kotke. . .  = maksimalno 1 pitanje

Naravno, administratori znaju da li mogu ovu „kvotu“ povećati ili smanjiti ali bar da se zna ko je u celoj priči bitniji i zbog toga zastupljeniji.

Hvala na pažnji!

PS Ovo sada nema veze sa temom foruma ali bar da otklonim jednu pogrešnu informaciju (Wallery), a koju sam našao u okviru određivanja kriterijuma za pitanja o muzici: što se tiče „ambijetalne“ muzike, grupa „Enigma“ NIJE rodonačelnik ovog muzičkog žanra! Isti se nazirao u brojnim muzičkim delima 20.  veka ali ju je prvi definisao Brian Eno.  Njegov album „Music for Airports” (1978. ) je prvo konceptualno delo zvanično nazvano “ambijetalna muzika”.  Dakle, 12 godina pre nastanka grupe „Enigma“.  Značajnija dela koja se mogu smatrati prethodnicom ovog žanra pripisuju se autorima: Mike Oldfield, Jean Michel Jarre, Vangelis, Pink Floyd („Meddle and Obscured by Clouds”), Yes ("Tales from Topographic Oceans"). . .  Ovo nisam napisao kako bih nekog uvredio nego tek da se zna po kojim kriterijumima bi se vrednovala grupa "Enigma". 

Stayah ja te podržavam u potpunosti ali nemam više snage,ali bar vidim da su stvari pokrenute sa mrtve tačke  i da ljudi ulažu napor da srede pitanja i još da se neki prepoznaju i srede i ne muče ljude sa nebuloznim pitanjima samo da bi ispali pametni,šta bi bilo kada bi ja neke ljude pitao šta je recimo masterbač,za šta se koristi polietil celuloza,šta je šeping,bor mašina i još brdo drugih stvari iz moje struke i 26 - godišnjeg iskustva,a ono lajte kere varošanske zaista ne priliči jednom akademskom građaninu
Ne znam koliko ste upućeni, gospodine Mikron, u repertoar Đorđa Balaševića, ali samo ću reći da je to jedan stih iz njegove satirične pesme upućene našoj vlasti koji je meni itekako simpatičan,  a simpatičniji još više kada neko na njega odreaguje, a razloga nema. Smile I ne vidim zašto bi bilo kome ovde smetalo šta ja pišem u okviru svog profila. Gledajte svoja posla.Smiley I okanite se malo Wallery, ni Wallery nikoga od vas ne "proziva" ni ovde niti na bilo kom drugom mestu. Ako se oglasim ovde to je samo i SAMO zbog stvari koja se tiču mojih pitanja. Ne da bih videla šta vi mislite o njima već da pitam šta meni nije jasno u vezi njih. U zdravlje.
Ah, da, umalo da zaboravim...
Ne mogu,  a da ne prokomentarišem kako izgleda da ja ovde jedina šaljem "nebulozna" pitanja, a sva vaša pitanja su na mestu. Phe! Smile Možda je to zapravo tako jer se ja jedina upuštam u polemiku s vama oko toga. Smile Ali, takva sam, ne napadam nikoga prva, ali ako mene napadnu - tu sam da se branim, ako imam potrebe i smatram za shodno, a zašto većina ljudi samoodbranu vidi kao aroganciju - nikada mi neće biti jasno.
Ja sam ovde da se igram prvenstveno, jer ovo i jeste jedna velika igra, što i sam naziv kaže, i nije mi cilj u prethodnih 8 meseci igre bio da se prepucavam ovde već da se zabavim, a kroz zabavu i saznam štošta interesantno.To ću i nastaviti izražavajući se  i dalje kako želim, a bez uvrede bilo koga i bez opterećenja kako će me ko od vas igrača "protumačiti". Sve što neprimereno izgleda ovde s moje strane, ako toga bude bilo ubuduće, jer da je do sada bilo smatram da bih bila opomenuta, prihvatiću kao kritiku jedino od moderatora ovog foruma jer se, ako ćemo pošteno, njima jedino ovde  i obraćam kada uđem, sve ostalo je odgovor na provokacije, a, napomenuh već, hvala Bogu, nisam "mutava", pa da "ćutim" dok neko slobodno o meni "priča" svašta kao da me poznaje. Dakle, čast svakome, ali okanite se više i mene  i mojih pitanja vi pojedinci sa "dugogodišnjim iskustvom" i igrajte malo, za promenu, što bi i trebao da bude prioritet ConQUIZtadora. Inače, ja ne videh za ovih nepunih mesec dana koliko ulazim na forum, da se neko od mlađih igrača toliko bunio zbog pitanja ili da je želeo da započne revoluciju u igri izlažući neke svoje predloge i formule. Ako mlađi mogu da se povinuju pitanjima starijih generacija, mogu i malo starije generacije da se povinuju mlađima. Sebe svrstavam "negde između" i odgovaraju mi sva pitanja i sa svima se koliko-toliko dobro "nosim". I čisto sumnjam da bi broj igrača opao da su pitanja ostala ista  i pre ove reforme sada koja je  u toku, ako tako mogu da nazovem sređivanje baze pitanja. Uvek bi se za nekoga našlo nešto odgovarajuće  i, takođe,  uvek bi nekome nešto smetalo, kao što će, uostalom, biti i ubuduće bez obzira koliko se neko u ovom trenutku trudio to da promeni. Pozdrav, dragi saigrači. Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 09:52:44 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
Mislim da o pitanjima vezanim za sport i muziku ne treba previše polemisati jer zaista ima mnogo dobrih bendova/sportista kako novih, tako i onih koji su svirali i pre 30 godina i po meni treba da spada u opštu kulturu znati nešto o njima. Ponudiću vam pogled iz perspektive omladinca ('92 godište sam)... Naime, omladincu ne spada u opštu kulturu poznavanje 20-30 pesama "Rolling Stones"-a, ali zato možda spada poznavanje 30 pesama grupe "Bullet For My Valentine" ili grupe "KoRn" npr.  Mislim da moraju da budu zastupljena pitanja i jedne i druge vrste, jer postoji koliko starijih, toliko i mladjih ljudi koji to verovatno bolje poznaju i mislim da ne bi trebalo da se ograniči na samo jednu pesmu npr. pitanja o grupi KoRn ili tako nekom samo zato što malo starije generacije ne znaju previše o toj grupi (ili uopšte) kao što ne bi trebalo ni da bude malo pitanja vezanih za stare grupe, jer to ipak spada u opštu kulturu. Samo za kraj, da ne mislite da sam samo neki klinac koji se piše tako reda radi da se nešto napiše, imam skoro 7400 PI tako da mislim da ipak mogu nešto da napišem na temu pitanja. Toliko od mene. Poz i respect  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Wallery pitanja su ti ocajna!!

Ne znam samo kako su administratori uspeli da se izbore sa tolikom kolcinom beznacajnih informacija koje tvoje jedno pitanje sadrzi, a mogu misliti kako im je bilo dok su obradili preko 2000 istih (ako se dobro secam).. i steta je da ostala pitanja cekaju na red zarad prevelikog broja tvojih dosadnih, beznacajnih, umarajucih pitanja!!
Ako je u ovom kvizu poenta zabaviti se i nauciti nesto, to se uz tvoja pitanja sigurno nece desiti.

I ako bi se napravila anketa - ko je ubacio najgora pitanja u CQ, sve sto imam (i sto nemam) stavljam na sledeci ishod:

1.Wallery
2.sez11
3.

3. mesto ne postoji jer bi samo vas dvoje dobijali glasove.

ps. igrao sam jednom protiv tebe i nisam mogao da ti pridjem, svaka cast za PI, vidi se da si inteligentna osoba, al mi nikad nece biti jasno sta hoces da postignes ubacivanjem tolikog broja samojaznamodgovor-pitanja!!

obican smrtnik: shoshon

IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
Wallery pitanja su ti ocajna!!

Ne znam samo kako su administratori uspeli da se izbore sa tolikom kolcinom beznacajnih informacija koje tvoje jedno pitanje sadrzi, a mogu misliti kako im je bilo dok su obradili preko 2000 istih (ako se dobro secam).. i steta je da ostala pitanja cekaju na red zarad prevelikog broja tvojih dosadnih, beznacajnih, umarajucih pitanja!!
Ako je u ovom kvizu poenta zabaviti se i nauciti nesto, to se uz tvoja pitanja sigurno nece desiti.

I ako bi se napravila anketa - ko je ubacio najgora pitanja u CQ, sve sto imam (i sto nemam) stavljam na sledeci ishod:

1.Wallery
2.sez11
3.

3. mesto ne postoji jer bi samo vas dvoje dobijali glasove.

ps. igrao sam jednom protiv tebe i nisam mogao da ti pridjem, svaka cast za PI, vidi se da si inteligentna osoba, al mi nikad nece biti jasno sta hoces da postignes ubacivanjem tolikog broja samojaznamodgovor-pitanja!!

obican smrtnik: shoshon

Kada budeš naišao u igri na svih mojih skoro 2000 pitanja do sada prihvaćenih - onda se javi da ih komentarišeš. Moje je šta ću da šaljem, a na moderatorima je da odbiju ili prihvate, dakle, ti ovim kao da,grubo rečeno, vređaš njihovu inteligenciju kad su tako "očajna" pitanja mogli da ubace u igru. Smile  Takođe, i moja pitanja čekajuju kao i sva druga, nisam ja ništa privilegovana. Obični smtrniče, pozdrav.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2010, 15:57:01 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Objektivno, velika vecina njenih pitanja, bar onih prihvacenih je ok.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.