Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O čemu će razgovarati Vučić i Angela Merkel  (Pročitano 7347 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
LG Google Nexus 5
i ja se zalazem da srbija udje u evropsku uniju. onda cemo svi mi, sa srbijanskim pasosem moci da putujemo gde hocemo bez vize.

i da tihi i prle i bosko buha odu vec jednom u zaborav.

mene samo josovde  zanima sta su po zanimanju, tj cime se bave Roki i sergio ramos.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mene samo josovde  zanima sta su po zanimanju, tj cime se bave Roki i sergio ramos.

Sergio Ramos je fudbaler, a Roki bokser  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
LG Google Nexus 5

Sergio Ramos je fudbaler, a Roki bokser  Smile

haha, cool.. mislila sam na ovu dvojicu sto se "kriju" iza tih nick-ova. 
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Citat
Stvar je u tome što je strategija nešto što donosti rezultat na nekim dužim stazama. U tom kontekstu za Srbiju postoji samo jedna pametna stvar koja se mođe učiniti ... a to je vojni savez sa Rusima. Da ... iako u ovom trenutku to verovatno nije lak izbor, na duže staze je itekako pametan potez.
Jako pametno, prvo, na meti si cele regije, koja je u NATO-u, i u slucaju neke frke prvi na udaru, a Rus ko Rus, pomoci ce ko ovima u istocnoj Ukrajini...

Dakle ti hoces da kazes da je Nemacka i EU nacisticka tvorevina i da svaki drugi put osim toga dovodi do toga da nas sve pobiju ?

Citat
i ja se zalazem da srbija udje u evropsku uniju. onda cemo svi mi, sa srbijanskim pasosem moci da putujemo gde hocemo bez vize.

Ne devojko ili zeno,ti se ne zalazes da Srbija udje u EU,nego se zalazes da ti odes iz Srbije i radis i zivis u drugoj drzavi.
Ustvari svi vi sto se za EU,u sustini ste za to da pobegnete odavde.I ti , i ovaj mandara i ovi sto pakuju kofere na svakim izborima.

Mi od 2000te vodimo politiku EU i za nas je to znacilo samo i jedino samo propast.

Ali kolko vidim Mandara je pametan kilometrima iz Nemacke sta Srbija treba da radi,kapiram da si i ti iz inostranstva i svi vi pametni preko bare ne planirate da dodjete ovde da osetite malo EU,lako je iz nacisticke sile da se pravite pamtni.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
LG Google Nexus 5
Citat
Stvar je u tome što je strategija nešto što donosti rezultat na nekim dužim stazama. U tom kontekstu za Srbiju postoji samo jedna pametna stvar koja se mođe učiniti ... a to je vojni savez sa Rusima. Da ... iako u ovom trenutku to verovatno nije lak izbor, na duže staze je itekako pametan potez.
Jako pametno, prvo, na meti si cele regije, koja je u NATO-u, i u slucaju neke frke prvi na udaru, a Rus ko Rus, pomoci ce ko ovima u istocnoj Ukrajini...

Dakle ti hoces da kazes da je Nemacka i EU nacisticka tvorevina i da svaki drugi put osim toga dovodi do toga da nas sve pobiju ?

Citat

Ne devojko ili zeno,ti se ne zalazes da Srbija udje u EU,nego se zalazes da ti odes iz Srbije i radis i zivis u drugoj drzavi.
Ustvari svi vi sto se za EU,u sustini ste za to da pobegnete odavde.I ti , i ovaj mandara i ovi sto pakuju kofere na svakim izborima.

Mi od 2000te vodimo politiku EU i za nas je to znacilo samo i jedino samo propast.

Ali kolko vidim Mandara je pametan kilometrima iz Nemacke sta Srbija treba da radi,kapiram da si i ti iz inostranstva i svi vi pametni preko bare ne planirate da dodjete ovde da osetite malo EU,lako je iz nacisticke sile da se pravite pamtni.

1. ne bre, ja se iskreno zalazem, jer mi onda ne treba viza za englesku, ameriku, UAE,. ... i ostale zemlje u koje hocu da putujem.

2. izvini, ali vise novca od gastarbajtera se donese u srbiju, nego zajedno od svih nemaca, rusa, europljana ii ostalih. tako da budi srecan sto ima neko iz srbije koji zivi vani, a voljan da dodje na odmor u srbiju. jer je samo to cist novac....

3. i da, ja ne zivim u srbiji, vec dugo, kao ni u drzavi u kojoj sam rodjena, jos duze.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Sve mi jasno kad si se izjasnila pod tackom tri.
Nema pametnijih ljudi za Srbiju od onih sto zive van Srbije.

Srbija je propala onog trenutka kad je Nemacka dosla da joj pomogne.
Od kako imamo saradnju sa EU nas standard je pao na nulu.
Od EU fanatika nesme to niko da kaze.Ne moze da se sakrije toliko spoljni dug,standard i visina plate.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Samsung SGH-E590
Roki je po zanimanju dzabalebaros i bavi se ispijanjem piva po parkovima. Smile

EDIT:
Od sutra menjam radno mesto. Prelazim da pijem pivo po kaficima i kladionicama jer tamo mogu da gledam svetsko prvenstvo.
« Poslednja izmena: 11. Jun 2014, 21:18:30 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Vucic, ultimate duck face
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
@jasikasi, ne brini, srbija ionako nikad nece uci u eu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Pa zar nisu ukinuli vize vec davno  Smile

mene samo josovde  zanima sta su po zanimanju, tj cime se bave Roki i sergio ramos.

Sergio Ramos je fudbaler, a Roki bokser  Smile

Smile Smile

Citat

Bas eto, sve se spremaju da pobiju sve u Srbiji  Smile
Ali ako Srbija udje u neki vojni savez sa Rusijom, pa ispadne neka frka, logicno, prva frka je naravno opet u Srbiji, ne zbog Srbije nego zbog ruske sfere, znaci, nista licno...  

Citat

Pa ona vec zivi u Becu a ja sam odavno i spakovo i raspakovo kofere...  Smile

Citat
Ali kolko vidim Mandara je pametan kilometrima iz Nemacke sta Srbija treba da radi

Ako citas pazljivo, ja sam da Srbija ne udje u NATO a tvrdim za EU da je pomalo iluzorna ideja, koju inace najvise promicu domaci politicari pod parolom "samo sto nije...". EU trazi EU standarde u Srbiji, cisto zbog lakse trgovine, sto i nije lose jer jedna Turska uvodi EU standarde iako nemaju sanse da udju, ali su tako spremni da ponude EU proizvode bez isuvisne papirologije i njakanje sa standardima sto se tice kvaliteta proizvoda...  Smile

Citat
1. ne bre, ja se iskreno zalazem, jer mi onda ne treba viza za englesku, ameriku, UAE,. ... i ostale zemlje u koje hocu da putujem.

Ne znam kako ide al zar nemas neku olaksicu ako imas austrijsku vizu u pasosu, mislim, to ti ne garantuje ukidanje viza ali olaksano dobijanje iste  Smile

Citat
Od kako imamo saradnju sa EU nas standard je pao na nulu.
Od EU fanatika nesme to niko da kaze.Ne moze da se sakrije toliko spoljni dug,standard i visina plate.

Taj standard nula je jos i mnogo jer ide na racun pozajmice, a sad, saradnja sa EU ti ne daje i masovne subvencije za odrzavanje penzija, drzavnog sektora i tako to...  Smile

EDIT:
Od sutra menjam radno mesto. Prelazim da pijem pivo po kaficima i kladionicama jer tamo mogu da gledam svetsko prvenstvo.

Za kvote i dojave znamo kome da se obratimo  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.