Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NZS briše nezaposlene zbog lenjosti  (Pročitano 10653 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne mogu, a da se ne zapitam kako je bilo moguce da su u vreme druga Tite svi mogli da rade.  Smile

па вероватно има везе са оном којином реченицом из лепих села...о трпању америчких долара у дупе Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
I ti se Kosač praviš lud... Pa tad je bilo drugo vreme, napredovalo se, sad za svako radno mesto ti treba diploma fakulteta i poznavanje jezika i računara.  
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ne mogu, a da se ne zapitam kako je bilo moguce da su u vreme druga Tite svi mogli da rade.  Smile
Mozda zato sto je tako moralo pa su u vreme Tita i kasnije u SFS Paracin imali visak i za jedan posao od dva sata dnevno imali njih sedmoricu radnika. Smile Pazi, bolje i to nego da sede kuci bez posla i drzava se na neki nacin brine o tebi, ali generalno gledano, nije resenje za fabriku da mi treba 100 radnika a ja da ih imam 400. Opstajes, ali bi bilo ucinkovitije i isplativije da ih imas manje. Eh taj kapitalizam.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Izvini prijatelju al njemu posao ne treba  Smile

Nije ni cudo sto jasu narod, kada se ovako razmislja.

Sta ako neko ima pare za zivot, ajde neka to bude i najosnovnije, ali ima. Ujedno je zavrsio fakultet i kao odrasla osoba zeli da radi, i zbog para ali zato sto je i red da radi, da ima svoje obaveze. Da li to znaci da nece da radi zato jer nije spreman da baci godine ulozene u svoje obrazovanje i iobezvredi sebe ne bi li nekome poklanjao svoj rad za pisljivih 8.000 dinara mesecno?

Drugo - kako nisi iznela drugu konstataciju tipa: jbm ti drzavu ciji te biro posalje na radno mesto gde ti poslodavac nudi platu ispod zakonom propisanog minimalca.  Smile

Znas sta Raneru ...ako neko boluje od sindroma "Imam fakultet " nece da radi za "male pare" ko ga jebe, ne mora da radi uopste , nece imati ni dinara  Smile

Sa druge strane da je njemu zaista potreban novac on bi radio i za 5000 jer mu trebaju. Smile

I jos nesto: bole mene i za drzavu , i za biro i za one koji ne rade  Smile
Sve 3 kategorije postoje sa razlogom  Smile

ps :ne otvaram raspravu sa tobom, da se citiramo do beskonacnosti, itd.... Smile

Imamo razlicite definicije potrebe za trazenje posla. Po tebi treba da radi samo onaj kome trebaju pare, tacnije ko je u govnima do guse pa sve prihvata. Sa druge strane, ja sam misljenja da svako ima jednako pravo na posao i trazenje istog bez obzira da li je u govnima ili nije ali zeli da radi.

I mene zabole za one koji traze posao a mole boga da ga ne nadju, ali ja ne govorim o njima.

1.100 din, isto kao za studente i penzionere.

Opet 2000 manje nego sto ja placam... plus ja placam i doprinose za vas Smiley

Za koje njih to placas?  Smile

Markicu sam koristio samo prve godine studija, posle sam odustao. Nervira me cela procedura, od redova za vadjenje nove svakog oktobra i jurnjave papira, pa do cekanja ispred "kucica" svakog meseca. Od tada kupujem karte i ne gubim zivce i vreme u redovima.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 01:04:10 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5

па вероватно има везе са оном којином реченицом из лепих села...о трпању америчких долара у дупе Smile

Pa i sada nam filuju guzu mocnici, a narod nema leba. Smile

I ti se Kosač praviš lud... Pa tad je bilo drugo vreme, napredovalo se, sad za svako radno mesto ti treba diploma fakulteta i poznavanje jezika i računara.  

To jeste. Bila je i jedna poslovica: "Ako bude stani-pani, radicemo u pilani"

Mozda zato sto je tako moralo pa su u vreme Tita i kasnije u SFS Paracin imali visak i za jedan posao od dva sata dnevno imali njih sedmoricu radnika. Smile Pazi, bolje i to nego da sede kuci bez posla i drzava se na neki nacin brine o tebi, ali generalno gledano, nije resenje za fabriku da mi treba 100 radnika a ja da ih imam 400. Opstajes, ali bi bilo ucinkovitije i isplativije da ih imas manje. Eh taj kapitalizam.  Smile

Znam za ovo, malo se zajebavam. Komunizam nije previse mario za produktivnost, dok se danas u Srbiji samo to potencira. Tema u zadnjih deset godina je kako napraviti od srbina super radnika, koji ce raditi dnevno 18 sati, za duplo manju platu od prosecne, koji ce se hraniti jednom dnevno, koji nece strajkovati, koji ce raditi posao za koji ti treba najmanje tri radnika i koji ce potuci rekorde Alije Sirotanovica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
za vreme tita nisi imao tajkune i bogatase ... osnovno pravilo komunizma jeste svi imaju ista prava i svi su jednaki ... sem samog tita naravno ...

i tad si sa zavrsenim fakultetom imao bolji posao, znalo se ko gde, danas svi hoce u fotelje, a ako ne moze na jedan nacin, on preko partije dodje do cilja.

nisi mogao imati 7 stanova u centru grada... tad je narodradio za svoju zemlju, drzavu,, a danas svako gleda sebe i boli ga za rec srbija.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Au bre, ne verujem sta citam.  Smile

Tajkune nisi imao jer nije bilo privatne svojine ali si bogatasa imao i te kako. Mislis da su bili posteni komunisti?  Smile Smile Smile Politicka elita, generali i razni drugi nisu znali sta ce sa parama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ne verovatno, ali lepse bilo nego sad. bolje se zivelo, celi svet nas postovao. bila 3 po redu od najjacih vojnih sila u evropi, a sad?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mirjan,i ti si uzivala u kultu jedne licnosti sto je samo dokaz uspesnosti ispiranja uma u komunistickom sistemu druga jozefa tita
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
ne verovatno, ali lepse bilo nego sad. bolje se zivelo, celi svet nas postovao. bila 3 po redu od najjacih vojnih sila u evropi, a sad?

Bolje se zivelo jer se drug Tile zaduzivao. Kada je Tile odleprsao, dosli dugovi po svoje. Jednostavno da jednostavnije ne moze biti.

Rodi se dete, roditelji uzimaju kredite, kupuju kola, kuce, stanove, sve mu daju, letovanja, zimovanja... dete postane punoletno, roditeljima se desi neka nesreca a on nasledi dugove. I onda krece propast. Eto, najjednostavnije rece, iako nije najodgovarajuci primer vec banalizacija.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2011, 14:16:18 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.