Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NUNS: Otpustanja u kompaniji Axel Springer  (Pročitano 4642 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
Ma jok, njemu zapravo niko ne smeta...
On je ono prosechni klinac koji se utapa u sivilo danashnjice u srbiji... Mama i tata su dovoljno situirani pa su mu kupili iphone i macbook i socijalne naochare sa debelim ramom koje je moja baba dobila preko PIO fonda za dzabe. On je svestan da nema perspektivu. Cale mu je odavno izgubio veze u drzavnim firmama i sad je zaglavio na fakultetu koji ne voli a na koji ga je cale upisao uz rechi: "Studiraj ekonomiju/pravo/menjadzment pa cu ti naci posao da budes direktor..", medjutim od toga je ispao samo veliki falusoidni oblik koji ga proganja svake noci. Elem, da bi sebe ubedio u svoju posebnost, prihvata mejnstrim nadrilekarstvo i teorije zavere uz zelju da postane novi Che. Verovatno je i vegan ili makar vegetarijanac, mozda chak zastupa i sirovo. Vakcinisan je protiv svake moguce bolesti, svake godine trchi na vakcinaciju protiv gripa ubedjujuci sebe kako je vazno da ostane zdrav kako bi urushio sistem iznutra i raskrinkao zle farmaceute. Nada se neizlechivoj bolesti koju ce izlechiti varikinom i gledanjem u sunce i time i sam postati sluchaj koji ce dokazati da nas farmakoindustrija truje vec godinama.
Nada se da ce ga posle toga Sladza pozvati da opshti sa njom.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Друже Лерр
Вечерас церт у Миксеру на отвореном..то ,што је отворено,само прескачи ограду:

http://festival.mikser.rs/muzicki-program-na-mikser-festivalu-2015/

Искажимо свој револт

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung S7
...da bi sebe ubedio u svoju posebnost, prihvata mejnstrim nadrilekarstvo i teorije zavere uz zelju da postane novi Che. Verovatno je i vegan ili makar vegetarijanac, mozda chak zastupa i sirovo. Vakcinisan je protiv svake moguce bolesti, svake godine trchi na vakcinaciju protiv gripa ubedjujuci sebe kako je vazno da ostane zdrav kako bi urushio sistem iznutra i raskrinkao zle farmaceute. ...

Uh jebote, al si ga izanalizirao, cek, cek, samo ako je fer da potrvdi bar 70% pa je raskrinkan ko baba kad provali ko je zao u spanskim serijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
Druze smook nema se kad, sutra se mora izjutra na posao  Smile
jbg, feudalni kapitalizam shta da se radi, moram da zaradim moju masnu platu  Smile

@bluesoniq
nece nishta da kaze, kazace kako nije bitno ili neshto slichno... uglavnom, drzace do svoje mistifikacije iako je primetan ko heteroseksualac na gej orgijama...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
@bluesoniq
nece nishta da kaze, kazace kako nije bitno ili neshto slichno... uglavnom, drzace do svoje mistifikacije iako je primetan ko heteroseksualac na gej orgijama...
Kako si ovo rekao smesno, bas se jako smejem ha   ha   ha Je l ti pises fazone za kursadzije? Jesi ti onaj siptar?
Jel tebi smetaju svi kapitalisti ili samo oni najveci tipa rotshild i soros?
Kapitalisti ni najmanje, ja te ljude zalim. To su najvece zrtve sistema, degradirali su na nivo polucoveka.
Smeta mi taj sistem vrednosti, taj protivprirodni blud, zavinost na novac i moc, to unistava sve pred sobom.
Tako je!

Citat
On je ono prosechni klinac koji se utapa u sivilo danashnjice u srbiji... Mama i tata su dovoljno situirani pa su mu kupili iphone i macbook i socijalne naochare sa debelim ramom koje je moja baba dobila preko PIO fonda za dzabe. On je svestan da nema perspektivu. Cale mu je odavno izgubio veze u drzavnim firmama i sad je zaglavio na fakultetu koji ne voli a na koji ga je cale upisao uz rechi: "Studiraj ekonomiju/pravo/menjadzment pa cu ti naci posao da budes direktor..", medjutim od toga je ispao samo veliki falusoidni oblik koji ga proganja svake noci. Elem, da bi sebe ubedio u svoju posebnost, prihvata mejnstrim nadrilekarstvo i teorije zavere uz zelju da postane novi Che. Verovatno je i vegan ili makar vegetarijanac, mozda chak zastupa i sirovo. Vakcinisan je protiv svake moguce bolesti, svake godine trchi na vakcinaciju protiv gripa ubedjujuci sebe kako je vazno da ostane zdrav kako bi urushio sistem iznutra i raskrinkao zle farmaceute. Nada se neizlechivoj bolesti koju ce izlechiti varikinom i gledanjem u sunce i time i sam postati sluchaj koji ce dokazati da nas farmakoindustrija truje vec godinama.
Nada se da ce ga posle toga Sladza pozvati da opshti sa njom.
Sve je moguce, zivimo u luda vremena, mastaj, mlad si, pun elena, treba da se druzis sa drugim, isto tako mladim i punim elena ljudima, na vama ostaje svet (sta god to znacilo) : ))
lerr, nije ti dobro da se toliko sekiras ; )
Bitno je da vam pomeramo malogradjnska dupeta. Iz korena!! ; )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
Najjaca je njegova iluzija da nekome pomera dupe i da ga neko uzima za ozbiljno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Najjaca je njegova iluzija da nekome pomera dupe i da ga neko uzima za ozbiljno.  Smile
Radimo, radimo...ne sekiraj se ; )

p.s. Vidis sa kolikom kolicinom teskta (a i to nije sve) me je pocastio lerr. Vrlo zanimljiv momak!! : )
« Poslednja izmena: 04. Jun 2015, 21:04:50 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Probudio se tabulator... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
Sve je moguce, zivimo u luda vremena, mastaj, mlad si, pun elena, treba da se druzis sa drugim, isto tako mladim i punim elena ljudima, na vama ostaje svet (sta god to znacilo) : ))
lerr, nije ti dobro da se toliko sekiras ; )

Verovatno sam stariji od tebe (ili Vas) jedno desetak godina, za razliku od tebe ja sam oformljena lichnost sa realistichnim pogledom na svet. Ti si sa druge strane balavac, zeljan paznje... Na srpskom: Atenshn hor.

A ne sekiram se upshte, savrsheno me zabule falusoidni oblik.

Najjaca je njegova iluzija da nekome pomera dupe i da ga neko uzima za ozbiljno.  Smile

Jacha mu je iluzija da je Don Kihot, da se bori protiv vetrenjacha... Sam a njih hiljade i zatupljen narod na lekovima koji ne vidi dalje od nosa... A on je spoznao istinu (jbte da nije ajfilju vaskrso pod drugim nikom?)

@kristal,
kolichina teksta je nastala na wc sholji... jbg nekako mora da se ubije vreme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Verovatno sam stariji od tebe (ili Vas) jedno desetak godina, za razliku od tebe ja sam oformljena lichnost sa realistichnim pogledom na svet. Ti si sa druge strane balavac, zeljan paznje... Na srpskom: Atenshn hor.
Oformljena licnost? I to si dosao da nam kazes na forumu? : ))) "Oformljena licnost" ...Gospode Boze i svi sveci!
Realisticnim pogledom na svet? Sta to znaci?
Care, ti imas preko 23000 poruka, ako to nije atensn hor (nadam se da dobro kontam taj vas moderan, malogradjanski, infantilni nacin komunikacije), ja ne znam sta jeste? : )
Citat
A ne sekiram se upshte, savrsheno me zabule falusoidni oblik.
I ne treba, ne valja za kosu, budi jaka, starija osoba, sa "realisticnim pogledom na svet" ; ))

Citat
Jacha mu je iluzija da je Don Kihot, da se bori protiv vetrenjacha... Sam a njih hiljade i zatupljen narod na lekovima koji ne vidi dalje od nosa... A on je spoznao istinu (jbte da nije ajfilju vaskrso pod drugim nikom?)
Nisam rekao da sam sponazo istinu, vec da vasa malogradjanska logika - "bezi od odgovrnosti dok je vreme" i "neko ce drugi", ne vodi nikud. Nema mesta za Kihot Dona, ovde je problem sasvim jasan. Kada suma gori, zivotinje beze iz sume, vise nije bitno da li si lovac ili plen.
Citat
@kristal,
kolichina teksta je nastala na wc sholji... jbg nekako mora da se ubije vreme...
Ti kao da si rodjen na wc solji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.