Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:59:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo ♥ za Tijanu  (Pročitano 58231 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
  Колико разумем ситуацију-та операција је опасна и врло ризична? Шта ако.....Не смем ни да мислим Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Свака част Сергеју који је све ово покренуо.

ustvari pokrenuli su neki ljudi neka dva meseca pre njega.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Tel.Me Your.Number
Da, ali je akcija buknula tek posle njegovog gostovanja. Koliko znam od poznatih je samo Aleksandra Radović donirala 20.000 evra i to od koncerta, ali to je prošlo baš nezapaženo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
i mnoge druge grupe i pevači koji ne učestvuju u grandovima, evrovizijama, prvim glasovima i sl.
doduše i medijima je bilo zanimljivije kako su članovi jedne stranke za dan skupili pare da otplate pola duga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sergej Trifunović: Nisu poznati samo za rialitije, ne damo da umre Tijana!

Milica Čule    | 04. 04. 2013. - 07:26h
Akcija prikupljanja pomoći za osmogodišnju Tijanu Ognjanović kojoj je potrebna transplantacija srca poprimila je potpuno novu dimenziju kada se Sergej Trifunović, gostujući u emisiji posvećenoj „Velikom bratu“, pozvao sve da se okanu rialitija i da pomognu devojčici. On za “Blic” kaže da je vreme da se shvati da poznati nisu samo za slikanje i da moramo ponovo da postanemo ljudi.

Sergej Trifunović

Da li je gest na B92 bio unapred dogovoren?
- Da li je moguće da smo postali toliko nakazan narod, toliko paranoični i nepoverljivi, i ne znam kakvu još reč da nađem, da mislimo da je sve namešteno, da nas stalno neko zajebava, laže, da neko stalno nešto glumi i radi zarad najnižih interesa. Srbi, braćo, jeste li postali jednoćelijski roboti? Gospoda iz „Velikoga brodera“ me zovu svake godine da uđem u kuću, kao što me svake godine zovu za „Farmu“, kao što su me zvali i u „Survivoru“, kao što me zovu u sve *ebene rialiti programe, iz prostog razloga što sam ja takav kakav sam, pa bi im bilo idealno da vide da li će se taj poklati sa Erom, po*ebati sa Sorajom, zapevati složno sa Ekremom, zato što bih im zagarantovano digao gledanost. Jer znaju da s druge strane sedi masa, koja je, pošto nema hleba, nema ni igara, žedna krvi.

Uopšte, ceo ovaj koncept „Big brothera“ tamo u Skandinaviji gde je nastao možda i ima neki smisao, ovde je to svedeno i prilagođeno mentalitetu, koji je izgubivši sve u krvi, na krv navikao. Slađe im je da gledaju kako neko još krvari, na njihove oči, tako im i sopstveno krvarenje lakše pada. E, kad toj i takvoj atmosferi pretpostaviš suštinu, a suština je život nevinog deteta od osam godina, kad to uradiš usred te šarade, ispraznost i besmisao se još jače vide. Šljašte u mraku. Nije Tijana ni prvo, nažalost, ni poslednje dete kome treba pomoć ove vrste: ljudi su reagovali ovako, upravo zato što im je pun kufer da im mažu oči jeftinim mazutom... zato su tako i reagovali.

Da li ste upoznali Tijanu?
- Nisam još. Komuniciram sa predivnom Sandrom Kovačić, majkom deteta koje sa Tijanom ide u razred. Devojčica je došla iz škole i rekla majci: “Kod nas u razredu ima devojčica koja će možda da umre.” Žena se, naravno, zgrozila. I nije čupala kose, sedela skrštenih ruku, već krenula u akciju. E pa, ne damo da umre. Zvala je Ramba, Rambo je zvao mene, tad sam saznao da je već gomila ljudi bila uključena. Otišao sam kod ministra finansija, dobio odgovor da država nema para, ali taj momak Nemanja, šef kabineta ministra finansija, ima dobar plan kako da u budućnosti generiše novce za ovakve akcije. Ako se sprovede u delo, biće efektan.

Jesmo li sposobni da prikupimo novac?
- Da ne mislim, ne bih sada bio ovde. Rambo i ja smo računali: kad bi 500.000 ljudi, dalo po sto dinara, imali bi ceo iznos. To je tako malo. Tako malo.

Uplatio Nole, fudbaleri Crne Gore, Sergej sprema ulično koncert...
Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić uključili su se u akciju pomoći Tijani Ognjanović.

Takođe i fudbaleri reprezentacije Crne Gore uplatiće 25.000 evra na inicijativu Andrije Delibašića i Dejana Damjanovića.

Sergej Trifunović najavljuje koncert 13. aprila u Knez Mihailovoj
za pomoć Tijani na kojem će nastupiti Rambo Amadeus, dečji hor OŠ “Ivo Andrić” iz Tijanine škole.
- Uveče će nastupiti u klubu „Krug“ Vasil Hadžimanov bend, moj bend „Užička Republika“ i rege bend „Mašta Bašta“. Karte koštaju 1.000 dinara. Prihod od karata i od popijenog pića ide za Tijanu - kaže Sergej Trifunović.   

Tijana Ognjanović
Tijana je probudila ljudskost
Pomogao je i glumac Feđa Štukan?
- To je apsolutno najlepša stvar koja se desila. Kao da je bilo potrebno ovako nešto. Ljudi u tzv. regionu reagovali su identično, besni i probuđeni jer i oni imaju lopove na vlasti, Velikog brata, turbo-folk, svoje SS divizije (Stanije i Soraje) i kao Peter Finč u onom magičnom filmu “TV Mreža” o laži i hipnozi televizije izlaze na društvene mreže i urlaju: “I’m mad as hell and I won’t take it anymore!” Javlja se Feđa, moj kolega iz Sarajeva, koji kao i ja, zna da poznate ličnosti ne služe samo za slikanje, već da nešto *ebeno i urade sa prikupljenim novcem za nekog beskućnika, koji žele da proslede za Tijanu sa Kanarevog brda. Mislite li da se nisam zaplakao? Taj isti Feđa, koji je u nekom intervjuu pre samo mesec dana na nekom BiH portalu govorio o degeneracijama mladih, koji od silne potrage za identifikacijom u masi, željom da budu Bošnjaci, Hrvati, Srbi, zaboravljaju da pre svega treba da budu ljudi i da su pre svega, pre svih Bosni i Hercegovina, Hrvatskih, Srbija, stanovnici planete. Veliku stvar je mala Tijana pokrenula u svima nama. Ljudskost. Mislim da će biti ponosna za koju godinu kad bude svesna. Tijana je Tito.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Браво за све речено Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Свака част Сергеју који је све ово покренуо.

ustvari pokrenuli su neki ljudi neka dva meseca pre njega.

I svaka im cast.
Ali, kao sto sam par puta rekla, ocigledno je da da bi vest dosla do obicnog coveka mora da se potegne teska artiljerija u vidu javnih licnosti.

To je nesto cime bi trebali da se bave. Njihovih sat-dva i kezenje pred kamerama moze da bude velika pomoc da se informacija prenese.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Истина. Кад се Србија сложи нема нам равне. Пукло је кад је она девојка умрла, то је све преломило.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Apple 13pro
Истина. Кад се Србија сложи нема нам равне. Пукло је кад је она девојка умрла, то је све преломило.

+1

svaka cast svim ljudima dobre volje
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:59:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.