Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:11:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo ♥ za Tijanu  (Pročitano 58186 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i

Понекад ми се људи једноставно гаде...

I meni.
Zato sam i rekao u objasnjenju sta je za mene problem i zasto sam ono za Sergeja rekao,a isto sam rekao i sta mislim o celoj toj akciji.
Hvala Bogu da se kroz ceo napravljeni "sou" provukla jedna plemenita i dobra stvar koju i sam podrzavam,ali me odredjeni ljudi nerviraju,i glupo je da izvrces ovako
Citat
аргументе типа ''умирала су деца и раније због много мањих цифри''  

i dajes mu ovo znacenje
Citat
... шта, ако јесу значи да и она треба...
iako to nisam hteo da kazem i svako je mogao da skapira sta sam ja zeleo da kazem.Stvarno ruzno i bezobrazno.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 00:41:39 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
U ovom slucaju cilj opravdava sva sredstva....svaki zivot je neprovenjiv...a i nije to neka cifra....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i
U ovom slucaju cilj opravdava sva sredstva....svaki zivot je neprovenjiv...a i nije to neka cifra....
Naravno.
Niti krivim Sergeja,niti Velikog brata i b92,samo smaraju novopeceni humanisti koji izbijaju oci sada a do juce su cutali.Skroz je jasno da je ovo jedna dobro isplanirana akcija od ovih sto ih nabrojah,sto ce i njima doneti neku korist i plus ako Bog da spasiti jedan zivot...Ali celo to glorifikovanje pojedinaca,pa izbijanje ociju,dobio sam brdo poruka od ljudi koji mi takvu sadrzinu nisu nikada slali niti pricali o tome,niti znam da su pomagali,a sada odjednom...ma...bolje da ne pricam,nije za ovu temu,iskljucujem se  Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 00:56:33 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
i glupo je da izvrces ovako
Citat
аргументе типа ''умирала су деца и раније због много мањих цифри''  

i dajes mu ovo znacenje
Citat
... шта, ако јесу значи да и она треба...
iako to nisam hteo da kazem i svako je mogao da skapira sta sam ja zeleo da kazem.Stvarno ruzno i bezobrazno.

је л' стварно могао свако? Онако кристално јасно? Ај појасни ми шта си то... лепо и племенито што нема везе с мојим извртањем ... хтео да кажеш на теми где се прича о скупљању повеликог кеша за нечији живот са тим ''умирала су деца и раније збого много мањих цифара''?

Citat
Hvala Bogu da se kroz ceo napravljeni "sou" provukla jedna plemenita i dobra stvar koju i sam podrzavam,ali me odredjeni ljudi nerviraju

и сматраш да је ово право место и право време да то изнесеш?

Ово је стварно права тема за тако нешто ... поготово за аргументе типа ''сви сте ви сад хумани само зато што је то кул'' ...  Smile

Citat
.Stvarno ruzno i bezobrazno.
ако и јесте, јесте само из једног разлога ... јер с неким људима другачије не вреди.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 08:36:35 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Zar je bitno ko ce kada osetiti potrebu da nekome pomogne, ukoliko se na bilo koji nacin bilo kada i bilo kome pomogne.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i
Opet izvrces,pravis se glup i bezobrazan si,a da ne bih jos vise odvlacio temu u nezeljenom pravcu nema sta da ti odgovaram na ovu temu,sve sto sam hteo da napisem napisano je i ko je zeleo da shvati-shvatio je.
Citat
ако и јесте, јесте само из једног разлога ... јер с неким људима другачије не вреди.
Do jaja.
Izvrtanje i stavljanje nekih levih reci drugima u usta,i pri tome zlonamerno...Da li je to uopste nacin za neku raspravu,pa i sa najgorim neprijateljem? No nema veze,to dosta govori o coveku.
Citat
и сматраш да је ово право место да то изнесеш?
Tu sam pogresio,zato i ne zelim da nastavljam dalje sa pricom.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2013, 11:52:39 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Znaci, ko zeli da uplati novac, a ne zna kako... moze to da uradi na brojeve racuna:

Citat
Novčanu pomoć možete uplatiti na žiro račune Komercijalne banke a.d. Beograd, Svetog Save 14 na ime Tijana Ognjanović, Roze Luksemburg 35, 11000 Beograd
dinarski račun: 205-9011004816395-73
Devizni račun: SWIFT: KOBBRSBG, IBAN: RS35205903101860366239
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Tu sam pogresio,zato i ne zelim da nastavljam dalje sa pricom.

e нек си нешто паметно написао на овој теми ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I Partizan igra za Tijanino srce: Prihod od utakmice sa Vošom ide u fond za operaciju

B. Vinulović    | 03. 04. 2013. - 11:46h | Foto: FK Partizan    | Komentara: 4

Fudbalski klub Partizan pridružio se akciji "Za Tijanino srce", koja je privukla veliku medijsku pažnju tek posle gostovanja poznatog glumca Sergeja Trifunovića u emisiji "Veliki brat". Upravo on je bio gost "crno-belih", pa je iskoristio priliku da pozove navijače na utakmicu Partizan - Vojvodina, a sav prihod od ulaznica ide u fond za operaciju srca Tijane Ognjanović.

U utorak su se akciji priključili Novak Đoković i reprezentativci Crne Gore, a "crno-beli" su takođe našli način da pomognu Tijani.

"FK Partizan je doneo odluku da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili lepši zivot. Pozivamo vas da dođete u što većem broju na stadion, navijate sportski i u maniru koji dolikuje šampionskom klubu, kako bismo pokazali i koliko je veliko srce crno-belih", rekla je direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović.

Partizan se prvo u četvrtak sastaje sa Slobodom u Užicu u okviru 21. kola Jelen superlige, a utakmica sa Vojvodinom je na programu u nedelju 7. aprila od 19 časova.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
kad bi svako nase bolesno dete dobilo ovoliki medijski prostor

jedna malecka pravda, taman da naslutis kako bi trebalo da funkcionise humanitarna akcija, na hiljadu nepravdi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 13:11:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.