Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:09:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo ♥ za Tijanu  (Pročitano 57991 puta)
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i

Sto ne menja cinjenicu da je Sergej to sto jeste,i da je nacija seljacka i glupa zato sto se sad svi svi svi svi jure oko ovoga,a do juce su umirala deca zbog 10,20 puta manjih para...ali tada ljudi nisu bili humani,a sad svi jesu...
Oni koji slucajno ne daju pare sad su "govna,debili,nehumani i bla bla" za vecinu populacije,sto je obicna glupost.
Ne menja cinjenicu da je akcija uspela i da je devojcici pomognuto i to je jedino bitno. Tako da vam komentari kako je on "attention whore" ili ko zna sta nisu na mestu makar ovde. Jer ovde nije isao na sebe i licnu promociju vec iskoristio vreme na TV-u da misli i na nekoga drugog osim sebe. I zato mu svaka cast...

Da svaki SSW ucini ovo i umesto da radi sebicno krene da malo radi i za druge kojima je pomoc potrebna, svet bi bio iole bolje mesto za zivot.  Smile
Trebalo je da citiras i prvu recenicu u tom mom postu,pa bi stav bio malo jasniji.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Shvatam ja sta si hteo reci, samo kazem, fokusirate se na pogresno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Mene apsolutno ne zanima koliko si ti prilozio... ili koliko je on prilozio... ili koliko je ko prilozio...
U ovim akcijama ja imam problem samo sa tim gadjanjem ciframa.

Ako neko zeli i moze da pomogne, uplatice i nece kalkulisati. Sto je sasvim OK.
Ako, pak, neko ne zeli i ne moze da pomogne... to je opet OK.

Ali, dobro.. ljudi uglavnom gledaju sve kroz svoju guzicu Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Citat
Tijana krenuti put Hjustona da stane u red za novo srce.

значи...плаћа се 710.000 долара за чекање у реду

која је по реду? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Ја не верујем какви сте људи ...

Небитно шта уради он је стјупид споилд хор и само то је битно ... шта год да уради ништа не мења ту чињеницу ... па умирала су деца и због много мањих цифри зашто се онда није сетио ... људи се сад цимају само зато што је то сад кул ...  блабла ... сере ми се док читам таква срања ...

Рецимо да Сергеј није урадио то што је урадио и заталасао мало, ударио на патетику типа ''докажите да сте већи Срби од Хрвата'' ''ви што паре трошите на смсове блабла'' ... У том случају девојчица би умрла вероватно. У принципу није баш мала вероватноћа да ће умрети енивеј и да све и да се сви Срби сложе и скупе сваку цифру који размажени доктори и власници клиника лупе.

Али рецимо да Сергеј није урадио то што је урадио ... то што је вас изиритирало довољно да потежете глупе аргументе типа ''умирала су деца и раније због много мањих цифри'' ... шта, ако јесу значи да и она треба... или да треба преиспитивати мотиве и ниподаштавати труд оних који се труде да тако не буде? Ако ће деца умирати и после ње, то значи да акцију за спашавање конкретно овог детета мора да потегне неко калибра патријарха Павла да би вама по било вољи, да не бисте и ту нашли ману? Је л' ту долази у обзир само неко доказано безгрешан, и као такав признат са ваше стране ... а да је приде до сад увек радио исто за свако болесно дете на овом свету, и још приде да се закуне, овери у општини у три примерка и достави свима вама на увид оверену копију изјаве да ће исто да уради за свако болесно дете од сад по до краја света? Да ли би вам онда било по вољи? Да ли бисте тада одвојили неку кинту или бар јебено ћутали ако немате шта лепо да кажете? Да ли бисте у том случају били у стању да обиђете ову тему без да упослите пљувачне жлезде? Да ли бисте онда били у стању да не неподиштавате било чији труд? Да ли бисте онда били у стању да не серете како људи помажу неком кога никад неће видети ил знати ''само зато што је то кул''? Или би за то требала и нека додатна уверења?

Па да тај Сергеј није Сергеј него генетска комбинација Анте Павелића, Јелене Карлеуше и др мр Менгелеа ... нико бре од вас нема право да му приговори нешто док не уради 10 пута више.  Или бар имајте људскости па обиђите пљување на овој теми а јебите му матер кад се прича о ичем другом.

Не знам шта ми је гадније... они који оду до банке па трче до првог скенера да скенирају уплатницу и окаче слику на фејсбук ... или глупи аргументи који кад се огогле нису ништа друго до правдање сопствене неактивности пред самим собом

Или то што би већина вас била задовољнија мртвим морем него једним таласом који показује да су и поред све циничности, мржње, лицемерја и свих срања која су нас стрефила у последњих пар деценија ... људи и даље у стању да буду људи ... невезано за Тијану, Сергеја, Рамба, Истока Павловића ил кога год ...

Јер мртво море је комотније зар не? Не осећате се ни најмање кривим ако лежите и не радите ништа?

Понекад ми се људи једноставно гаде...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia Asha 302
Jebote jel moguce da se na ovoj temi raspravljate kakav je Sergej i ostale gluposti? Covek je dosao u VB koji gleda 3/4 Srbije ( sto je alarmantno, jer ne znam ko normalan moze da to gleda ) , i pametno rekao da umesto sto ljudi glasaju za svakakve idiote tamo, mogu uplatiti za nju. Jbg to sto se tek ponekad procuje za ovakve slucajeve od poznatih licnosti ili medija je druga stvar, ipak je ovo Srbija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda

Tako se osecam zadnjih trjes godina...
Moram da se slozim sa tobom... zato ovu temu i izbegavam...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Источе дојко, што си прекрио цифру да не видимо за колко си се испрсио
Ко је Исток? Smile

скупљено је мало више од износа депозита за операцију. У данашњем коментару дана у Куриру, новинарка је израчунала да свако треба да да по четири динара да би се новац прикупио, када узузмемо децу, старе, сириомашне, тај цифра ће бити мало већа. Једна пакла цигара, једно пиво, један одлазак код фризера или један лак за нокте...
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
sergej je atens hor

могу само да се сложим са чика крејзијем

може ли некад нешто да прође без цинизма ... да се разумемо, цинизам је кева ... ал има момената кад може и без њега.

Као што Мунка рече ... може се свашта рећи за тог Сергеја, понешто и за Рамба, ал ни један ни други нису глупи нит им је потребна самопромоција ...

Ово је један људски гест и треба га поздравити, а не дочекати на нож као неко балављање стујупид споилд кучки ... Ваљда нисмо колективно толико убијене људскости да не можемо без хејтовања и овакве акције ...

јбму матер ...  

Ја не верујем какви сте људи ...

Небитно шта уради он је стјупид споилд хор и само то је битно ... шта год да уради ништа не мења ту чињеницу ... па умирала су деца и због много мањих цифри зашто се онда није сетио ... људи се сад цимају само зато што је то сад кул ...  блабла ... сере ми се док читам таква срања ...

Рецимо да Сергеј није урадио то што је урадио и заталасао мало, ударио на патетику типа ''докажите да сте већи Срби од Хрвата'' ''ви што паре трошите на смсове блабла'' ... У том случају девојчица би умрла вероватно. У принципу није баш мала вероватноћа да ће умрети енивеј и да све и да се сви Срби сложе и скупе сваку цифру који размажени доктори и власници клиника лупе.

Али рецимо да Сергеј није урадио то што је урадио ... то што је вас изиритирало довољно да потежете глупе аргументе типа ''умирала су деца и раније због много мањих цифри'' ... шта, ако јесу значи да и она треба... или да треба преиспитивати мотиве и ниподаштавати труд оних који се труде да тако не буде? Ако ће деца умирати и после ње, то значи да акцију за спашавање конкретно овог детета мора да потегне неко калибра патријарха Павла да би вама по било вољи, да не бисте и ту нашли ману? Је л' ту долази у обзир само неко доказано безгрешан, и као такав признат са ваше стране ... а да је приде до сад увек радио исто за свако болесно дете на овом свету, и још приде да се закуне, овери у општини у три примерка и достави свима вама на увид оверену копију изјаве да ће исто да уради за свако болесно дете од сад по до краја света? Да ли би вам онда било по вољи? Да ли бисте тада одвојили неку кинту или бар јебено ћутали ако немате шта лепо да кажете? Да ли бисте у том случају били у стању да обиђете ову тему без да упослите пљувачне жлезде? Да ли бисте онда били у стању да не неподиштавате било чији труд? Да ли бисте онда били у стању да не серете како људи помажу неком кога никад неће видети ил знати ''само зато што је то кул''? Или би за то требала и нека додатна уверења?

Па да тај Сергеј није Сергеј него генетска комбинација Анте Павелића, Јелене Карлеуше и др мр Менгелеа ... нико бре од вас нема право да му приговори нешто док не уради 10 пута више.  Или бар имајте људскости па обиђите пљување на овој теми а јебите му матер кад се прича о ичем другом.

Не знам шта ми је гадније... они који оду до банке па трче до првог скенера да скенирају уплатницу и окаче слику на фејсбук ... или глупи аргументи који кад се огогле нису ништа друго до правдање сопствене неактивности пред самим собом

Или то што би већина вас била задовољнија мртвим морем него једним таласом који показује да су и поред све циничности, мржње, лицемерја и свих срања која су нас стрефила у последњих пар деценија ... људи и даље у стању да буду људи ... невезано за Тијану, Сергеја, Рамба, Истока Павловића ил кога год ...

Јер мртво море је комотније зар не? Не осећате се ни најмање кривим ако лежите и не радите ништа?

Апсолутно подржавам све што си рекао.

Стварно, ако немате шта лепо да кажете идите са теме уместо што је трујете и тиме сами испадате атеншн хорес..

Мој скромни допринос је сутра. Надам се да банке и поште не узимају проценат на уплате донација као што се дешавало више пута. Што се мене тиче од сада има да одвојим увек неки динар за хуманитарне сврхе.

Дирнут сам храброшћу Тијане и њених родитеља који се у сваком појављивању труде да буду достојанствени. Моје молитве иду њима.

Што се Истока Павловића тиче он је добар момак, знам га са фејса, врло је позитиван, био сам мод на његовој групи "Цртани Филм у 7 и 15" и знам какав је и да је разлог што је објавио слику уплатнице мотивација других.

Дакле ви који долазите на тему да се испрдите једите оно ште се не једе и одјебите са својим повраћањем пољудима јер сте тако сами "курвештине које привлаче пажњу".
 Разноразни мргеци, боокеци, крејзи ликови и остали Smile

Да сам модератор многе ваше троловске коментаре бих обрисао у секунди.

Гануо ме овај видео, не верујем да сам чак и сузу пустио, видео толико тога и ништа али њене очи...Боже помози
« Poslednja izmena: 02. Apr 2013, 21:23:08 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
Надам се да банке и поште не узимају проценат на уплате донација

ако узимају надам се да те то неће спречити у твојој ванвременској хуманости Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 16:09:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.