Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novo divljanje pripadnika MUP-a  (Pročitano 9645 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Stoka!!!

Mene je bas pre odredjenog vremena iz cista mira pandur na ulici zaustavio i pretreso, ja isao u skolu sa rancem i on u prolazu iz cista mira ,,Mali, sta ti nosis u tom rancu,, ja mu kazem knjige on kaze ae otvaraj ja otvorim ono koja sveska i tako i on nista produzi, a sve mislim da je zbog duksa koji sam nosio ali mislim da to ne opravdava ove stvari, i da je stoka mnogo osilila!

hahaha patoje njihovo legitimno pravo ...rutinska provera...a ako nemas nista sto se cimas? boli te..pokazes mu najljubaznije ranac da pogleda,nasmejes mu se, najverovatnije nece ni gledati  Smile
ako ipogleda nikom nista.

Dobro kontam mrzite pandure, sve jasno, i nema nikakvog problema oko toga. Ja recimo ne volim bubetine a neko ih skuplja i obozava.

Ako je pandur svinja koju treba ubiti sta je onda u ovom slucaju klinac koji je\ako je skakao ispred kola sav kurazan?
Ili sta je i ko je onaj klinac koji gadja pandura, puca na njega,bode ga nozem? Pali ga bakljom na stadionu? Iz cista mira gadja zardinjerama ....
Ili ga iz cista mira pogodi kamenom u glavu jer je pandur?
Jel on huligan ili heroj?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ni jedno ni drugo, on je covek koji treba da odgovara po zakonu onako kako je propisano.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Naravno,kao i pandur ako predje ogranicenja i nepostuje pravila.Niko nije iznad zakona, kad tad dodje pravda.
Ima jedna pricica ...skoro sam je cula..kaze ovako: od naseg prijatelja cale je udario samar jednom duzniku i zbog te "upotrebe sile" pandur ga je bukvalno rastavio od batina. Nisu ga poznali. I lepo mu matori rekao da ce ga naci jednog dana i da mu nece ostati duzan za te batine. Naravno matori pandur je postao omrazen od drugih pandura zato sto je bio previse nasilan i poslali su ga u penziju. Obozavao je da peca , kao i cale naseg prijatelja. Kod Kovilja se slucajno sreli ....ostatak znate .... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39836
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
e lepa titina milicija, prvo bije pa onda pita jesi li  Smile + niko ne raspravlja o tome  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Panduri jesu iznad zakona i to ovaj slucaj jos jednom potvrdjuje. To je potvrdjeno milion puta i ovo je samo jos jedna kap u moru.

Citat
Naravno matori pandur je postao omrazen od drugih pandura zato sto je bio previse nasilan i poslali su ga u penziju.
Ziveli su srecno do kraja zivota. Prava bajka ali je kao i ostale bajke nazalost neistinita. Jedino ako je postao previse aljkav pa se izlagao riziku da bude snimljen i tako sjebe i kolege... al da neki pandur bude omrzen od kolega zato sto bije? Smile Pa evo ovaj slucaj, mogu da se kladim da ce svaki pandur iz novog sada da kaze da su trebali da prebiju ovog klinca i da je zasluzio sta je dobio jer je huligan i razbojnik.

A takvih slucajeva sa vracanjem batina znam mnogo, neki su se cak lose zavrsavali po obe strane.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
mozda je to sto kazes, moze biti. ne sporim, ne radim za njih  Smile..i nisam bila tamo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
pandursko kurcenje se obicno primenjuje selektivno na onima koji nemaju neku zaledjinu,,ovde je najveci krivac drzava,zato sto ne kaznjava one koji prodaju alkohol maloletnicima,treba uveti drasticne kazne za taj prekrsaj ,neverovatno je da ceta pandura nemoze da savlada jednog klinca bez da mu polomi vilicu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Jbt ceo zivot sam proveo u ovom Beogradu i nikad mi niko nije prisao da me bije bez razloga, niti sam ja nekome tako prisao, sto znaci da nije problem u huliganima, kriminalcima (kako ih jos nazivate), vec u onima koji dobijaju batine... Smile
Gde uopste neko tebi pridje da te bije, u tvom kraju? Ako te napadaju u tvom kraju onda si retardiran.

A u pandure idu samo oni najgori seljaci koji nikad nisu videli grad ili oni koji bi da vrate drugoj deci za maltretiranje i zbog toga su danasnja deca najebala. (naravno ne svi, ali oni dobri panduri ce ostati prasinari zauvek)
A Orf vam lepo kaze sta se desi kada se sukobe sa nekim pravim kriminalcima. Ja sam par puta prisustvovao dijalogu poremecenih pripadnika interventne jedinice sa stvarno opasnim ljudima i verujte mi da je bilo strasno smesno!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Stoka!!!

Mene je bas pre odredjenog vremena iz cista mira pandur na ulici zaustavio i pretreso, ja isao u skolu sa rancem i on u prolazu iz cista mira ,,Mali, sta ti nosis u tom rancu,, ja mu kazem knjige on kaze ae otvaraj ja otvorim ono koja sveska i tako i on nista produzi, a sve mislim da je zbog duksa koji sam nosio ali mislim da to ne opravdava ove stvari, i da je stoka mnogo osilila!

hahaha patoje njihovo legitimno pravo ...rutinska provera...a ako nemas nista sto se cimas? boli te..pokazes mu najljubaznije ranac da pogleda,nasmejes mu se, najverovatnije nece ni gledati  Smile
ako ipogleda nikom nista.

Razumem ja sve to, legitimno pravo i ostalo, ali oni to u poslednje vreme sve cesce znaju da koriste, kako god dok jos nekom ne pukne vilica nece nista biti.
I da ponovim jos jednom osilila stoka!
I da sta ako nekog stranog gradjanina tako pretresu taj vise kod nas nece doci.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2011, 15:32:21 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Mislim,nek se odluce vec jednom.  Smile Jesu "veliki ratnici" ili "decica"?  Smile

Nenako tako, ako nema muda nek ne ulazi u shorku. Ako ima, nek udje u shorku sa nekim slicnim ili eto i murijom al posle nema prozivke i babe u crnom i demokratija i slicno. Sam pao, sam se udario. Neg oce da bude faca a posle kukanje.
Ebote, znao sam lomatore osamdesetih koji su i sa murijom ladno ulazili u shorku. Posle bude plav ali nista novine i Face Book i babe u crnom. Izadje onako plav, pije pivo na slamku al je faca, ne kuka. Ali takvi su ulazili u guzvu sa slicnima, neke slabije nisu dirali, sve kul. Al ako se neki picopevac usk*rci pa pocne neka prozivka i slicno, dobije samar za spavanje.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.