Palo mi je na pamet da bi bilo dobro kada bi omogucili gledanje dva klipa paralelno istovremeno. Recimo bilo bi korisno kada poredim dvije igre pa jasno vidim slicnosti i razlike, i jos za neke druge pogodnosti...
Cisto podjeli se ekran na dva dijela kao u two player video igrama. A i ustedilo bi se vrijeme izgubljeno na YT ako su u pitanju neke banalnosti i glupi klipovi.
ja koristim nekakvu panda verziju youtuba, i bas mocno izgleda. on je totalno promijenjen, ubaceno je dosta crne boje u stranice i profilne stranice su skroz drugacije.. tu se jos nisam snasao. inace dok gledate/slusate neki video i ako gore u pretragu ukucate nesto novo i pritisnete za pretragu, video se prebaci u gornji lijevi ugao i tamo i dalje ide bez prekida a ti razgledas ostale nove klipice (sve u sklopu jednog taba)
Da mi je znati sta vam je fenomenalno u sviranju k*rcu i stalnom menjanju interfejsa,sve u cilju da sto vise sljasti reklamama,opcijama i lici na facebook,u tolikoj meri da mislim da nekad ni sami tvorci vise ne znaju koja je sad verzija i interfejs "u opticaju".