Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Ma,znam,zato i kazem.Jer su otezali YT totalno,a nista nisu poboljsali.
Ja sam pre par meseci bio uploadovao jedan video(ceo dan se uploadovao),u jednom formatu(zaboravih sad u koji sam bio prebacio da bih ga uploadovao).sine,ja ne znam sta oni "tamo" rade tim videima,ali ono kad izadje,u "konacnom" obliku(znaci,kad bude spremno za pustanje),to je skroz unakazen kvalitet.
E bas javi kakav ti je kvalitet.Jer ko sto rekoh,meni je bio drasticno smanjen(dobio je opciju i 720p,ali,opet,u odnosu na original je bas bio unakazen)