Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad:Osnovci pretukli profesora  (Pročitano 11561 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ма смешно ми да каже да су ови ван града потомци Турака кад се зна да је за време Турака највише џамија и Турака било баш у градовима док су села била чисто српска...баш онај што вуче дуже порекло из града је вероватније да му је чукундеда Турчин... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Nisam rekao da su na selima etnicki Turci,nego da je dugogodisnja vladanina Osmanlija ostavila posledice na kulturu stanovnistva. Nismo se mogli kulturno razvijati,zaostali smo za Evropom 400 godina. Mi Srbi nemamo tradiciju u gradjanskom ponasanju.

Ako ti je lakse,Hrvati i okolni narodi su skoro isti kao i mi.Zasto? Pa i oni su bili pod Turcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
одакле ти идеја да сам србин? Smile
  Реално, човек је забоо пар добрих постова, ма колико се неко љутио истина је.
 Сад, чији смо потомци, колико смо измиксовани са турцима то не знам али да је народ изразито примитиван то стоји.
  Оно мало нормалне грађанске "масе" је било пре двадесетак година све док нису почеле најезде лудака са свих страна сјебане бивше нам Југе и одласка људи из иоле култивисаних градова(Београд, Нови Сад, Загреб,Сарајево,...).

Ne mislim da smo izmiksovani sa Turcima nego kazem da smo prvenstveno kulturno unakazen narod. Ti to shvatas jer si civilizovan i razuman lik sto je veoma,veoma rijetka pojava.

Sto se tice kradja i kriminala,to je nemoguce suzbiti jer je to pitanje etike.Licna stvar i izbor nekog pojedinca je da l ce opljackati drzavu. Ja lopove i kriminalce prvo smatram primitivcima pa tek onda delikventima.

Mrgec@ Vidim da nisi nase celjade,ne moras mi to potvrdjivati.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2013, 08:44:40 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Nisam rekao da su na selima etnicki Turci,nego da je dugogodisnja vladanina Osmanlija ostavila posledice na kulturu stanovnistva. Nismo se mogli kulturno razvijati,zaostali smo za Evropom 400 godina. Mi Srbi nemamo tradiciju u gradjanskom ponasanju.

Ako ti je lakse,Hrvati i okolni narodi su skoro isti kao i mi.Zasto? Pa i oni su bili pod Turcima.

Спомињао си неке троугласте главе, тамнопуте, ниске растом и Курдистан...Можда те нисам добро разумео..

А Хрвати су исти као и ми зато што припадамо јужнословенској групи народа...и Албанци су били 500 година са Турцима па немамо бог зна шта заједничко с њима...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Спомињао си неке троугласте главе, тамнопуте, ниске растом и Курдистан...Можда те нисам добро разумео..

А Хрвати су исти као и ми зато што припадамо јужнословенској групи народа...и Албанци су били 500 година са Турцима па немамо бог зна шта заједничко с њима...

Pominjanje glava je bilo vise u saljivom kontekstu,mada nisam daleko od istine.Hrvati su slicni nama jer su i oni bili pod Turcima.To je ono sto nas veze.

Nije toliki problem sto smo bili okupirani nego sto su u pitanju bili primitivni Turci koji su nas kulturno unazadili 500 godina.Uporedi recimo Novi Pazar i Suboticu,vidi se razlika,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66

Pominjanje glava je bilo vise u saljivom kontekstu,mada nisam daleko od istine.Hrvati su slicni nama jer su i oni bili pod Turcima.To je ono sto nas veze.

Nije toliki problem sto smo bili okupirani nego sto su u pitanju bili primitivni Turci koji su nas kulturno unazadili 500 godina.Uporedi recimo Novi Pazar i Suboticu,vidi se razlika,zar ne?

Није само код нас југ неразвијен а север развијен и цивилизованији...имаш такве примере и у Италији, Француској, САД-у...

А и Хрвати су далеко краће били под Турцима него ми...Ипак мислим да нас с Хрватима веже примарно етничка јужнословенска припадност а не робовање под Турцима...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0

Није само код нас југ неразвијен а север развијен и цивилизованији...имаш такве примере и у Италији, Француској, САД-у...

А и Хрвати су далеко краће били под Турцима него ми...Ипак мислим да нас с Хрватима веже примарно етничка јужнословенска припадност а не робовање под Турцима...

Nisu krace nego mozda duze,zato su Hrvati primitivniji od nas. Gro hrvatske nacije je formirano iz BiH koja je 100 godina duze bila pod Turcima. Taj hrvatski nacionalizam i pretjerani patriotizam je turska mentalna osobina.

80% danasnjih Hrvata poticu iz Bosne.Plus Slavonija koja je potpuno naslonjena na Bosnu kao i citava Hrvatska.Jedino je drugacija Istra ali u pitanju je manjina. Ne znam dal citas njihove novine,kod njih je gori kriminal nego u Srbiji. Hrvati su ubjedljivo najveci talibani na Balkanu.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2013, 10:14:27 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
  Реално, човек је забоо пар добрих постова, ма колико се неко љутио истина је.
 Сад, чији смо потомци, колико смо измиксовани са турцима то не знам али да је народ изразито примитиван то стоји.
  Оно мало нормалне грађанске "масе" је било пре двадесетак година све док нису почеле најезде лудака са свих страна сјебане бивше нам Југе и одласка људи из иоле култивисаних градова(Београд, Нови Сад, Загреб,Сарајево,...).

такс...зашто за себе кажеш да си примитиван? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66

I ja ovo mislim.

Turci su nas sveli na minimum. Pitanje je da li postoji gori okupator, mozda Mongoli.
Sebi su bili dobri doduse i Turska je danas lijepa zemlja.

Dok je Evropa cvijetala, trgovala, dozivljavala renesanse mi smo ucili da se inatimo.

Taj hrvatski nacionalizam i pretjerani patriotizam je turska mentalna osobina.

Da! Odnosno i nas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 849
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Citat
Ne mislim da smo izmiksovani sa Turcima nego kazem da smo prvenstveno kulturno unakazen narod.
Ja nekako sve vise imam osecaj da to nema puno veze sa Turcima nego sa 90ima...  Smile Ako nista, te devedesete su nas jos vise unazadile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.