Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad:Osnovci pretukli profesora  (Pročitano 11575 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
 Нико у овој земљи није заштићен и то је узрок општег зомбизма.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Profesora su napale azijske horde primitivaca koje su Turci dovukli na ove prostore. Ako pogledate izgled tih klosara vidjet cete da su im glave trouglastog oblika,tamnoputi su i niski rastom. Otici u neki zabaceni kutak BG bloka znaci isto sto i posjetiti Kurdistan.

Janes je Evropljanin koga su napale pomahnitale horde azijskih primitivaca koje su sa Osmanlijama dosli na ove prostore.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2013, 12:26:47 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ajd sve i moral i zakon.

Al ako se ne mozes odbranit od djece a odrastao si covjek, stvarno sramota.. iako nije u redu i nije zasluzio i sve.. al sramota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ajd sve i moral i zakon.

Al ako se ne mozes odbranit od djece a odrastao si covjek, stvarno sramota.. iako nije u redu i nije zasluzio i sve.. al sramota.

Ocigledno da se nikad ili skoro nikad nisi potukao cim mozes tvrditi da se lako moze odbraniti od 10-15 osnovaca.

Bolje za njega sto nije pruzao otpor jer bi ga tada mali Turci sigurno ubili od batina.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2013, 12:45:48 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ne mora da bude ni 10 njih. Dovoljna su i petorica. Posebno ako umeju da se makljaju,a većina tih izgubljenih slučajeva ume.

I ne znam koliko još slučajeva treba da se desi da ljudi shvate da je jedno to kada posmatraš sa strane ili čitaš o nečemu,a drugo kada si zaista u tome. Ovo me podseća na one situacije kad se desi sudar pa svi krenu sa pričom ''jao,pa kako nije ukočio na vreme?  Smile ''. Pa tako lepo,što jedno je kad ti u glavi zamišljaš scenario dok sediš u foteljici mrtav ladan ,a drugo je kad ga proživljavaš kao akter događaja,pun adrenalina.  Smile

Kao što se polovina ljudi oduzme i ošamuti samo pri iznenadnom sudaru od 40 km/h,tako isto se pola i zabezekne kad se nađe u ovakvoj situaciji. Jednostavno, većina ljudi,posebno u gradovima,su obični ljudi,a ne kaskaderi, akcioni heroji i šta ti ja znam... Na to se još doda i faktor iznenađenja i eto ga.

Nema to veze sa srpskim pravosudjem... ali nema veze...

O tome je vec govoreno... krimosi namerno angazuju klince koji imaju manje od 14 godina kako bi vrsila krivicna dela jer nisu krivicno odgovorni... a i ovi od 14 do 18... posebna prica... pa mladja punoletna do 21...

Problem je sto ova drzava ima vaznijih poslova ... ergo... zaduzivanje kod MMF, pa reforma pravosudnog sistema nikako da dodje na red, jer jednsta stavka kaci toliko toga...

A i dalje nemamo gradjanski zakonik...  Smile

Sa čime god imalo veze,poenta je da nam je pravni ili pravosudni,kako god... sistem katastrofa.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2013, 13:19:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ajd sve i moral i zakon.

Ocigledno da se nikad ili skoro nikad nisi potukao cim mozes tvrditi da se lako moze odbraniti od 10-15 osnovaca.

Bolje za njega sto nije pruzao otpor jer bi ga tada mali Turci sigurno ubili od batina.

Razumijem, ali mogao je makar jednog, dvojicu dobro odvalit, da je neko stasitiji, cini mi se bas slabo.

Da se razumijemo zao mi covjeka, jos vise mi je zao sto mi djeluje nekako bespomocno.

Jebiga takva smo sredina da kao da smo zivotinje, neko namirise slabost i razlicitost i onda udara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
@hkj

Ima veze iskljucivo sa voljom vlasti.
Ako je u interesu vladajuce klase da gradjanin bude zadovoljan, ona ce kao prioritet postaviti uredjivanje zakonskih propisa koji jesu osnova normalne drzave.
Posto su nam zakoni u rasulu, ja mogu samo da zakljucim da vlasti nije u intrresu boljitak gradjana ma sta serendali i koga hapsili.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Управо тако.

-Жалосно је да обичан човек нема коме да се обрати за заштиту а овамо полиција не дозвољава ношење било каквог средства самоодбране и пише казне од 5000.
  Криминалци у плавом препоручују бејбол палице јер то не могу да узму јер је офишли игра у питању..

И даље не знам шта би било идеално а легално за самоодбрану..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Ja se pitam kako onda "Zakonski propisi normalnih drzava" vladajuce klase koja je zelela dobro svojim gradjanima nisu uvedeni ranije kad su oni  bili na vlasti  Smile Smile

Da dam komentar na temu..
Naravno da ovde nije kriva vlada nikakve drzave niti zakoni niti sudovi..Lupanje gluposti,ako bi se islo tim tempom,ne bi postojala stvar za koju nije odgovorna vlada i zakoni i podzaknoski akti.

Ovde su krivi :

1.Roditelji
2.Vaspitno obrazovne ustanove
3.Sistem vrednosti u nasoj zemlji
4.Deca

Postoji razlog zasto deca nisu odgovorna bar ne sa punom odgovornoscu do ponoletstva.
Roditelji su najodgovorniji i sad ja se ne razumem,ali ovde sve moze da se resi privatnim tuzbama.
Decu treba sankcionisati u skladu sa svojim godinama.A da se ja pitam pored novcane odstete bila bi tu jos koja kazna.
Inace covek je postupio kako treba,sumnjam da ne bi mogao da rasutira decičicu od po 10tak godina..ali bi verovatno izgubio posao,bio izvrdan ruglu i ucveljeni roditelji bi plakali u Blicu o nasilniku.

Treba se zapitati .. kolko nam je narod malouman..A s druge strane nasilje kao nasilje u bilo kom smislu je nemoguce ukinuti,prekinuti i sa milion i 500 zakona.
Mozda se moze smanjiti..ali nasilje je u prirodi coveka i tu dileme nema.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Jasikasi,citajuci tvoje postove da se pomisliti da smo mi neko skandinavsko drustvo,pa se eto cudis gdje je napravljen propust!

Vidim da krivicu svaljujes na roditelje i vaspitno obrazovne ustanove.Pa vecina roditelja te djece su sa raznih sela,koje su komunisti naselili po gradovima. A ustanove su takodje isti formirali i njima upravljaju.A opet,ta sela su bila 4-5 vjekova pod turskom okupacijom i to se kulturno odrazilo na nase stanovnistvo. Prema tome,nama hitno treba neki kulturni shok u kombinaciji sa jacom ekonomijom i brutalnim hapsenjima lopova i kriminalaca iz vlasti. Kazem brutalnim jer treba poslati poruku mladima da ce biti ponizeni ako krenu tim stopama. To je otprilike to.

Ovo je tesko ostvarivo jer i sami politicari su shabani.Sta ocekivati od seljacica iz Zitoradje Dachica koji slusa Miroslava Ilica i Cecu!? Dakle,mi smo izrazito necivilizovan narod,seljacki. Kao sto kaze Desanka Maksimovic..."Bilo je to u jednoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.