Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad: Vozač izbacio putnike iz autobusa jer jedan nije imao sitno  (Pročitano 10825 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu
ma,da,a bas ce sad GSP NS da oprema svih svojih  400 vozila svakog dana sa po nekoliko novcanica od 5000,sa po nekoliko novcanica od po 1000,sa po nekoliko novcanica od po 500,itd,itd...
prvo-znas li ti kolko je to para,jebote,pa ni Centralna banka nema tolko kod sebe odjednom u novcanicama,a kamoli ovi,a drugo-u gradu gde se ubada i ubija i za 100 dinara,ti mislis da je neko stvarno lud da daje svakom vozacu tolike kolicine novca na raspolaganje...?

Јел то мој проблем? Јел то проблем било кога од грађана који се возе аутобусом? Ако немаш да вратиш кусур ћути и вози. Шта ја треба да урадим кад ми на новчаницу од 200 динара врати рецимо све у металу по 5 динара? Јел треба да избацим шофера напоље зато што нема крупније новчанице?

До јуче је тај ГСП финансиран из буџета града што значи парама тих истих грађана које ова волина избацује из аутобуса. А после знају да кукају како им пребијају возаче.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Јел то мој проблем? Јел то проблем било кога од грађана који се возе аутобусом? Ако немаш да вратиш кусур ћути и вози. Шта ја треба да урадим кад ми на новчаницу од 200 динара врати рецимо све у металу по 5 динара? Јел треба да избацим шофера напоље зато што нема крупније новчанице?

До јуче је тај ГСП финансиран из буџета града што значи парама тих истих грађана које ова волина избацује из аутобуса. А после знају да кукају како им пребијају возаче.  Smile
prebijanje vozaca i izdrkavanje nad njima i vozilima se nikada ne moze opravdati,i da se ja pitam,za takve stvari bih slao svu djubrad koja to radi na robiju.
ali jesi donekle u pravu sto se gornjeg dela posta tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia ispo iz modu
Па ти пођи од рецимо једне баналне ствари, да је твоју мајку избацио напоље из аутобуса зато што није имала ситно 40 динара за карту, а он балван није имао да јој врати кусур...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Alcatel 258
Немају они фиксну плату, кад им бану кондори, више мраче возаче, него људе без карте..
одузимају им 20% плате, скоро сигурно ако ико унутра буде без карте.. Не готиве уопште кондуктере возачи бар не у Новом Саду због тих нових момената у наплати карата..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2010, 23:35:19 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
pa ne bi mu izasao iz busa da gori zemlja....
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa ne bi mu izasao iz busa da gori zemlja....

ni ja ... bilo bi tu svega  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
hkj, губиш контролу, завршићеш у лудници... Smile
sta...???
Па ти пођи од рецимо једне баналне ствари, да је твоју мајку избацио напоље из аутобуса зато што није имала ситно 40 динара за карту, а он балван није имао да јој врати кусур...
verovatno bih se prvo razbesneo,da,ali posle kad bih razmislio verovatno bih nasao razumevanja i za njega.u stvari,verovatno bi ga cak i pre toga nasla sama moja majka,jer se ona uvekt trudi da za svakog nadje razumevanja(sto je prenela i na mene).
ma,dobro,pazi,secas se da ja nisam rekao da je ovaj balvan sa novcanicom kriv,samo sam rekao da imam razumevanja za vozaca.da verujem da mu je bio puko film.sad da je to razumno i  u redu da to ispolji na taj nacin,nije,slazem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Danas se vracam sa faksa tramvajem. Naisao mi odmah i nisam imao vremena da kupim na trafici. Odem kod vozaca, trazim kartu i lik nema da mi vrati 120 din kusura od 200. Kaze, ako budes hteo, svrati kasnije, mozda neko plati sitnim parama.

Sve se mislim - nemam pametnija posla.

Posle 20 min voznje, kod Sava Centra vidim ove nove kontrolore, fine cike i tete u floroscentno zelenim prslucima sa ogromnim GSP natpisom na njima. Ulaze, traze karte, prilaze meni... rekoh da nemam, nema covek sitno, neka ga pitaju. Lepo mi odgovore da je u redu, nista ni ne pitaju sofera, iskontrolisu ostale i sidju na prvoj sledecoj stanici.

E tako bi to inace trebalo da funkcionise, a frustrirani ljudi svoje probleme moraju da ostave kod kuce.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2010, 19:50:54 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Motorola 
Koju god uslugu da obavljas trgovac ili bilo ko drugi je duzan da ti vrati pa makar mu dao i pet hiljada, a ovde te svi sa nevericom gledaju kad im das novcanicu od hiljadu a oni nemaju kusur da ti vrate. Bio sam u inostranstvu i dao sam novcanicu od 50 evra a proizvod kostao dva evra i prodavac nikakav problem nije pravio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.