Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad: Manekenka pretučena do smrti na Limanu  (Pročitano 53521 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
Mislim da je ova priča previše uzela maha, toliko ih ima u životu, da ne moram da trošim energiju, pošto je priča čista ko suza. Starleta i Mangup, urnebesno standardna tragična priča iz Srbije. On je voleo (da je bije), i ona je volela (da bude bivena), i na kraju je umrla (prebivena), dok je on i sada voli (mrtvu), i uvek će je voleti... Ko Karleuša Ćandu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
Ubijena manekenka bila loto milioner?

Ubici manekenke Vladislave Červenko uzori su bili Hitler i Markiz De Sad, a žrtva je pre nekoliko godina postala loto milioner, samo su neki od detalja koje povodom monstruoznog ubistva u Novom Sadu otkriva štampa.

Zversko mučenje i ubijanje manekenke Vladislave Červenko u Novom Sadu šokiralo je javnost u Srbiji.

Današnja štampa prenosi detalje koji su prethodili ubistvu, ali i iznosi nova saznanja o žrtvi i ubici Darijanu Musiću.

Tako list "Press" prenosi da je nesrećna devojka pre nekoliko godina osvojila sedmicu na "lotou".

Ubijena Vladislava Dada Červenko je, prema priči njene prijateljice koja se ispovedila za taj list, dobila premiju i od dela dobijenog novca kupila stan u Novom Sadu. Takođe, deo novca uložila je u teretanu koju je prepustila Darijanu.

List "Novosti", međutim piše da je Musić imao svoju teretanu, a da je novac, kako kažu komšije, dobio od majke, koja živi u drugom stanu.

Bavio se bodi-bildingom, o čemu svedoče i njegovi mišići, a poznat je i po motorima sa velikom kubikažom, koje je često menjao - pričaju sada stanari zgrade u Fruškogorskoj.

Prema podacima na njegovim Facebook i Myspace profilima Musić je ljubitelj lika i dela Markiz De Sada, čoveka po kome je, zbog perverzija i sklonosti mučenju, seksualni fetiš sadizam i dobio ime, dok je na mestu gde Myspace predviđa ime heroja Musić upisao citat Adolfa Hitlera iz knjige “Majn Kampf”.

List "Alo" prenosi i da je Musić na Internetu tvrdio i da je “poslednji šampion SCG u plivanju”, da je bio vicešampion plivanja sa štafetom i da je bio član “Plivačkog kluba Novi Sad”.

Kako je napisao na jednom forumu, zbog sporta je zapustio školu i fakultet, a bilo mu je jako teško jer je bio zaljubljen u svoju najbolju drugaricu.

Na kraju ga je, stoji na forumu, prestanak sa sportom odveo na drugačiji put.

“Izgubio sam volju, zvali su me i ovo leto, i opet sam pokušao ali sam izgubio i radne navike i navikao se na drugačiji zivot i opet nije islo, tako da nista od mene i plivanja kako stvari stoje”, napisao je na internetu Musić.

Musić je od ranije poznat policiji kao član narko mreže.

Sama Červenka, žrtva monstruoznog zločina, bila je uspešna mlada manekenka, koja se pojavila na naslovnoj strani muškog magazina CKM.

Červenka se nije stidela svojih čari i fotografisala se razgolićena, u vrlo eksplicitnim pozama.

U jednom intervjuu rekla je o sebi:

“Mislim da se preterano ne razlikujem od ostalih devojaka. Važan je izgled i kad se vidi da neko vodi računa o sebi.”

Červenkova se bavila fitnesom, baš kao i čovek osumnjičen za njeno ubistvo, a vodila je i teretanu.

Svojevremeno je podigla medijsku prašinu izjavom da bi rado imala seks sa Bokijem 13.

Kako prenose "Novosti", vlasnik agencije "Rebit" Slavko Zec, fotografisao je Vladislavu Červenku prošle godine za njihov kalendar i pomogao je za naslovnu stranu časopisa „CKM“, a na snimanju je bila zajedno sa Musićem.

"Dečko je tražio njenu najbolju fotografiju kako bi je istetovirao na leđima"; priča vlasnik agencije, napominjući da zbog zauzetosti nije uspeo da prosledi fotografiju. "Nameravao sam narednih dana da je zovem i da doradimo neke fotografije od avgusta, kada sam je poslednji put slikao".

Taj list piše i da su ubijena devojka i osumnjičeni bili u vezi, koja se, bar po pričama ljudi koji ih poznaju, u poslednje vreme nije mogla nazvati idealnom.

Ona je, kažu, nameravala da ga ostavi, ali joj on nije dozvoljavao. Trzavice među njima su bile česte, a osumnjičeni je i maltretirao, zbog čega je njena porodica nameravala da traži da mu se zabrani da joj prilazi.

Stan porodice Červenka od ponedeljka u ponoć, kada im je javljeno za Vladislavinu tragičnu smrt, ispunila je tuga i neverica. Majka Aleksandra i dve sestre, jedna mlađa i druga starija, zanemele su od bola. Sa majkom se, kažu, telefonom čula u petak uveče, kratko je rekla da je dobro, i od tada je njen broj bio nedostupan.

"Htela je sigurno da ga ostavi", kaže Vladislavina rođaka, insistirajući na tome da joj se ime ne objavljuje u novinama. "Verovatno on nije mogao da prihvati rastanak. Bio je nasilan, boravio je i u zatvoru jer je pretukao jednog mladića, a ona ga je, uprkos našem protivljenju, posećivala i odnosila mu hranu. I nju je tukao".

Pojedini stanari zgrade u Fruškogorskoj 6 kažu da Darijana poznaju samo iz viđenja i da u stanu na 12. spratu živi odavno. Nije se družio sa komšijama, ali se ljubazno javljao na hodniku.

Poslednji put je u zgradi viđen u ponedeljak nešto pre 16 časova, kada je pozvonio na vrata predsednika Skupštine stanara.

"Došao je i raspitivao se da li može da pregleda snimak video-nadzora, jer mu je navodno iz hodnika na ulazu u zgradu ukraden bicikl koji je kupio tri dana ranije", prepričava Nandor Ekres, predsednik Skupštine stanara, razgovor sa Musićem.

"Objasnio sam da je računar pokvaren i da čekam majstora da ga popravi. Kamere, inače, pokrivaju ulaz u zgradu i liftove. Uveče je došla policija i pronašla mrtvu devojku u njegovom stanu".

Kako "Kurir" saznaje, Darijan je pre hapšenja u okolini Novog Pazara pokušavao da se prebaci u Crnu Goru.

On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazar i Raške.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
treba da mi čestitate ljudi, pošto sam juče napiso da se tetkica neđe ubiti

majstor za provaljivanje u mozak ubica ?

Pa ti si genije, ja prosto ne mogu da verujem, da si tako nešto provalio.

ti si neki zajebant sa kikicama  a Smiley 1
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 14:46:46 od zeropg »
IP sačuvana
social share
Hoćeš da ti rodi sina kralja kokaina i da ti rodi decu belu kao sneg ....... o mama o mama ......hoćeš to ?  Smile  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
....
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 15:19:25 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
Musić priznao policiji: Ubio sam iz ljubomore

Darijan Musić je priznao da je Vladislavu Červenko ubio zbog ljubomore, jer ga je varala dok je bio u zatvoru i to mu je i priznala

NOVI SAD - Osumnjičeni za ubistvo manekenke Darijan Musić (25), koji je uhapšen noćas u okolini Novog Pazara dok je bežao u Crnu Goru, još uvek se nalazi na saslušanju u sedištu Policijske uprave u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama, Darijan Musić je priznao da je Vladislavu Červenko ubio zbog ljubomore, jer ga je varala dok je bio u zatvoru i to mu je i priznala.

Kako saznajemo, Musić je tokom saslušanja do detalja opisao kako je ubio svoju devojku. Musić će nakon 48-časovnog zadržavanja u policiji sutra biti sproveden na saslušanje kod dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu.

"Dopremljen je jutros u policijsku stanicu u Novom Sadu gde je sa njim obavljen informativni razgovor. Pričao je u detalje kako se sve dogodilo s povremenim prekidom filma. Motiv je bila bolesna ljubomora" , kaže naš izvor.

U porodici ubijene manekenke su za Kurir istakli da su veoma zadovoljni brzom akcijom novosadske policije i činjenicom da je ubica njihove mezimice brzo priveden pravdi.

Podsetimo, Darijan Musić je uhapšen u okolini Novog Pazara i nije pružao otpor. On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazar i Raške. Prema prvim informacijama, osumnjičeni za ubistvo manekenke  pokušavao je da se prebaci u Crnu Goru. On je na društvenoj mreži Fejsbuk priznao da je ubio Vladislavu i razmenjivao je statuse sa prijateljima koji su ga odvraćali od samoubistva kojim je pretio. Policija ga je i locirala kada se ulogovao na svoj profil na FB.

Beživotno telo dvadesetpetogodišnje Vladislave, koja je na smrt pretučena, ponađeno je pre dve noći u stanu na 12. spratu, u Fruškogorskoj ulici 6, u novosadskom naselju Liman.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno sa momkom. Alimpić je rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicine gde je telo preneto na obdukciju i da dokazi sa mesta ubistva ukazuju da se radi o ubistvu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Nokia 6220
Ovaj se cak ni komsijama nije javljao, na dozivotnu  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
"Pao" zbog "fejsbuka"!

Darijan Musić, koji se sumnjiči da je preksinoć zverski mučio i ubio manekenku Vladislavu Červenku (25) iz Novog Sada, uhapšen je sinoć oko dva sata posle ponoći na putu Novi Pazar-Kosovska Mitrovica, a policija ga je tako brzo locirala zbog njegove prepiske na "fejsbuku"!

Zajednička akcija Uprave kriminalističke policije iz Novog Sada i novopazarske policije dovela je do hapšenja Darijana Musića. On tokom hapšenja nije nije pružao otpor, a nakon potvrdne identifikacije, Musić je prebačen u Novi Sad na saslušanje gde je policiji ispričao šta se dogodilo u ponedeljak u stanu gde je pronađena njegova devojka, Vladislava Červenko.

Kako nezvanično saznaje alo.rs, Musić je tokom saslušanja imao "prekide filma", te je na momente gubio nit u priči.

Musićevu lokaciju je, inače, odala "fejsbuk" prepiska na njegovom profilu, nakon čega je i započeta akcija potrage.

Tokom sutrašnjeg dana on će biti odveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

Od Vardara, pa do Triglava

Novosadska policija se zahvaljuje svim građanima koji su pomogli u hvatanju Musića, a nakon objavljene fotografije osumnjičenog, policiju su pozivali i iz inostranstva, od Slovenije do Crne Gore.

Beživotno telo Červenke, prekriveno tragovima mučenja, pronađeno je pre dve noći u njenom stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, da bi kasnije tokom istrage njen bivši dečko Darijan Musić, preko svog Fejsbuk profila priznao Červenkino ubistvo i najavio samoubistvo, jer kako je rekao nije hteo da je ubije, već je to uradio u afektu jer ga je Červenka navodno varala dok je bio u zatvoru.

DARIJAN NA "FEJSBUKU": "Ja mislim da je treba ubiti više puta!"

Darijan Musić je na svom "Fejsbuk" profilu u prethodnom periodu ostavljao poruke u kojima je mogao da se oseti njegov bes, kao i ogorčenost prema životu. Neke od njih nagoveštavale su tragediju koja se desila u ponedeljak kada je ovaj dvadesetpetogodišnji mladić na brutalan način oduzeo život lepe manekenke.

Ovo su neke od njih:

Darijan se vraća iz tuče

Odavno sam mrtav, samo smrt nema muda da mi to saopšti...

Al je ladno u pi*du materinu... eh da sam se ranije setio. Ko umre na jesen za njega nema zime.

Što se mene tiče kerovi, ja sam jutros izašao sa robije! Sad je vreme za malo bezumne akcije.

Ona je debela, krajnje ružna, siromašna, nije pametna, niti komunikativna, a opet se bez blama nabacuje M-E-N-I!!! Ja mislim da je treba ubiti više puta!

Subota veče… Vozam se sa bratom… Sve u redu… Međutim, on izađe iz kola da piša u sred neke vukojebine, misteriozno otvara gepek iz neobjašnjivih razloga, kad ono tamo, ne lezi vraže, ni pet, ni šest ubija je*enu lisicu dizalicom za kola… E možda se vožnja ne pretvori u ekskurziju… Ko ne veruje-slike stižu čim mi stigne kabel za aparat…

Moja jedina ljubav, moja žena, drugar, pi*ka, i sve ostalo, Vladislava Červenko je na naslovnoj strani novog CKM-a i objasnila je neke stvari… Nema ponosnijeg super-nad-čoveka od mene.

1987! Generacijo moja, generacijo Popaja i njegove ku*ve Olive, viteza koje, inspektora Draguljčeta, atomskog kretenskog glavatog mrava, moćnih rendžera i je*ene ciganke Kasandre! Nabijem te na ku*ac!

Smeće se nakotilo, evoluiralo u perfidno, licemerno, dobro prikriveno, nikad veće smeće. Olimpijada laži, egoizma, koristoljublja, samoživosti , svi se takmiče, obaraju rekorde… S*anjima nikad kraja, razočaranjima još manje se nazire kraj. Prijatelji pi*ke, ko i uvek… Samo što to sada nažalost znam. "Bosnom behar probeharao, mene život razočarao (i je*ao za sve pare)…"

Vežbao i pucanje

Bože, brate moj sveti… Ubij me, po tvom nepogrešivom mišljenju najstrašnijom smrću… Ubij, neka boli... Ne žali veličanstveni primerak homosapiensa! Ubij, ako ti se ikad učini da počinjem da ličim na ove nove... Fine, fensi studente, sa super modernim ramovima ćoroskopa, opeglane i uštrikane pederske garderobice, ulickanih frizurica punih mirišljavog zejtina, uskih ramena a širokih bokova, što muda nemaju jer im nikad i neće biti potrebna u bednim životima. Ubij me tad, ruke ti se pozlatile Bože brate. Amin

Kako Darijan otvara vrata:
Kao sto sam obećao.... motorna testera... umesto ključa...

Izvor: Alo

« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 15:20:29 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Meni je strasno kako je za manekenku kalibar diler na kokainu i steroidima.
Strasno je sto jako malo lepih i zgodnih zena bira skolovanje i vodjenje sopstvene firme, uspeh u drustvu, status itd.
Biraju da posle 25-e budu kurve koje njihovi "momci" pozajmljuju drugarima i onda je ubiju kao kera od batina.
Zarad luksuza?
Zarad Pradine haljine?
Zarad LV torbe?
Zasto? Kako?

Ma, kakva manekenka... to je napisano jer nisu znali kako da joj stave naslov... Gde da bude manekenka tako iskvarcovana i sa air begovima od pola metra...
I jos ... poznata manekenka... a cica se slikala jednom za CKM i Kurir... a za to je potrebno ili da platis ili da primis...
Ne pokusavaj da je shvatis... ne pokusavaj da racionalizujes...
Cinjenica je da je njoj bilo lepo sa njim... cak i kada ju je tukao.. jer to znaci da je on voli...
Eto... roditelji su kao pokusavali da je odvoje... ali kada nece.. nece.. Nije dete.. odrasla zena... pravno i na bilo koji drugi nacin potpuno odgovorna za svoje postupke..

A biraju ... biraju jer je tako lakse... jer je to nije cim.. jer omogucava da se budis u 4 popodne i zatim "blejis" sa drugaricama... ispijas kafe... gledas Sve za ljubav... i izlazis.. izlazis.. izlazis...
Da se razumemo... mrze da rade... Plus imaju taj trip da muskarac mora da ih izdrzava... jer su dobre ribe... i tako dalje i u krug...

A svuda u svetu idu manekenka i baja od 60 godina... diler ili crnac sa zlatnim zubalom.. ili fudbaler\kosarkas...
Sta manekenka da radi kad zavrsi karijeru?
Da se uda i pere muzu noge... to je domet vecine... Retko koja od njih je i sposobna i pametna zena...

Znam sve znam. Ali mi je zao jebem joj mater glupu...mogla je , imala je predispozicije da nesto i negde postigne a ne da se vuce sa ovim pajvanom....uh...
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Apple 15
Istrazivacko novinarstvo.. Smile Smile Smile

Tijanicu... u pravu si...

Citat
Znam sve znam. Ali mi je zao jebem joj mater glupu...mogla je , imala je predispozicije da nesto i negde postigne a ne da se vuce sa ovim pajvanom....uh...

I zato decu treba tuci na vreme...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Istrazivacko novinarstvo.. Smile Smile Smile

Tijanicu... u pravu si...

Citat

I zato decu treba tuci na vreme...

Imam ja drugaricu, policajka i ona i njen muz. Kakve istrage sprovode pa ja sam amater. Moracu da se posavetujem sa njima.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.