Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi Sad: Manekenka pretučena do smrti na Limanu  (Pročitano 53523 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
i sad da radim u policiji dobio bih nagradu za uspješno provaljivanje u mozak ubice.  Smile  Smile

Teško balvana sa IQ 60 da provališ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nemam pojma kolikav mu je, ali neki su ga svaćali ozbiljno pošto je ubio ženu i na fejsbuku se oprašto od svih
IP sačuvana
social share
Hoćeš da ti rodi sina kralja kokaina i da ti rodi decu belu kao sneg ....... o mama o mama ......hoćeš to ?  Smile  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
I ja deset puta mesecno kazem da cu se ubiti.... So?
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 12:38:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Sony 
Što su neki rekli, da oćeš da se ubiješ - ubio bi se odmah, pored nje. To ti je kao sa onim samoubicama koji svi zajedno stoje na mostu da dobiju što veći view count, samo što je ovde facebook, mesto gde možeš da skupiš još više ljudi, a da oni ne budu fizički prisutni.

Ma u svakom slučaju dobiće 10 - 15 godina i izać posle 5. A možda će dobiti kućni pritvor od godinu dana, da može da izlazi u slučajevima - skoro svega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Nokia 6220
Meni je strasno kako je za manekenku kalibar diler na kokainu i steroidima.
Strasno je sto jako malo lepih i zgodnih zena bira skolovanje i vodjenje sopstvene firme, uspeh u drustvu, status itd.
Biraju da posle 25-e budu kurve koje njihovi "momci" pozajmljuju drugarima i onda je ubiju kao kera od batina.
Zarad luksuza?
Zarad Pradine haljine?
Zarad LV torbe?
Zasto? Kako?

Ma, kakva manekenka... to je napisano jer nisu znali kako da joj stave naslov... Gde da bude manekenka tako iskvarcovana i sa air begovima od pola metra...
I jos ... poznata manekenka... a cica se slikala jednom za CKM i Kurir... a za to je potrebno ili da platis ili da primis...
Ne pokusavaj da je shvatis... ne pokusavaj da racionalizujes...
Cinjenica je da je njoj bilo lepo sa njim... cak i kada ju je tukao.. jer to znaci da je on voli...
Eto... roditelji su kao pokusavali da je odvoje... ali kada nece.. nece.. Nije dete.. odrasla zena... pravno i na bilo koji drugi nacin potpuno odgovorna za svoje postupke..

A biraju ... biraju jer je tako lakse... jer je to nije cim.. jer omogucava da se budis u 4 popodne i zatim "blejis" sa drugaricama... ispijas kafe... gledas Sve za ljubav... i izlazis.. izlazis.. izlazis...
Da se razumemo... mrze da rade... Plus imaju taj trip da muskarac mora da ih izdrzava... jer su dobre ribe... i tako dalje i u krug...

A svuda u svetu idu manekenka i baja od 60 godina... diler ili crnac sa zlatnim zubalom.. ili fudbaler\kosarkas...
Sta manekenka da radi kad zavrsi karijeru?
Da se uda i pere muzu noge... to je domet vecine... Retko koja od njih je i sposobna i pametna zena...
Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 164
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
I ja deset puta mesecno kazem da cu se ubiti.... So?

ali nisi ubila nikoga prije toga. ustvari barem ja ne znam da si roknula nekoga ?????  

Smile
IP sačuvana
social share
Hoćeš da ti rodi sina kralja kokaina i da ti rodi decu belu kao sneg ....... o mama o mama ......hoćeš to ?  Smile  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
treba da mi čestitate ljudi, pošto sam juče napiso da se tetkica neđe ubiti

majstor za provaljivanje u mozak ubica ?

Pa ti si genije, ja prosto ne mogu da verujem, da si tako nešto provalio.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 
treba da mi čestitate ljudi, pošto sam juče napiso da se tetkica neđe ubiti jer sam mu provalio u mozak preko poruka na fejsbuku  Smile
a sad razmišljam da li da se ponudim Dačiću kao majstor za provaljivanje u mozak ubica ?

a  policija ne treba uopšte da se trudi da ga uhapsi predaće se on sam voli on ovaj život vidi se zbog fejsbuka nije se rekno nego se ulogovo plus pobjego iz srbije, a da je odlučio da se ubije ali  da eto ipak hoće da chatuje na fejs mogo se je zavući neđe u šumu ili neku rupu pa se roknuti kad završi  čatovanje a ne da pobjegne iz srbije kao što je napiso da je otišo "preko" Smile

Ти си му неки ''профајлер''?  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
PORODICA UBIJENE: Molili smo Vladislavu da ga ostavi

Želela je da postane slavna i poznata, a takvu budućnost videla je jedino uz čoveka koji joj je na kraju oduzeo život, a nama iščupao srce iz grudi - kaže Vladislavina ujna

NOVI SAD - Maštala o slavi.
- Znamo da je Vladislavu ubio Darijan. Ako je već imao hrabrosti da tako nešto uradi, zašto se nije prijavio policiji, nego je pobegao?! On je psihopata! On nije čovek - kaže za Kurir ujna ubijene manekenke.

Darijan i Vladislava bili su u vezi više od sedam godina. Za to vreme Darijan ju je često tukao.

- Zbog toga smo je molili da ga ostavi, ali ona nije htela. Uvek mu se vraćala. I evo šta joj je uradio - priča naša sagovornica i kroz suze dodaje:

- Bila je lepa kao lutka. Maštala je o svetu u kojem nije živela. Želela je da postane slavna i poznata, a takvu budućnost videla je jedino uz čoveka koji joj je na kraju oduzeo život, a nama iščupao srce iz grudi - kaže Vladislavina ujna.

Tetka Mira, koja je podizala Vladislavu zajedno sa njenom majkom Aleksandrom, kaže da ju je stalno savetovala da ostavi Darijana.

- Toliko se trudila oko njega, a stalno nam je dolazila uplakana i prebijena. Ubijao je boga u njoj. Zbog toga smo ga prijavljivali policiji. Zahtevala sam da se izda sudska zabrana da joj priđe, ali eto, ni to nije vredelo - priča tetka Mira i dodaje da je Vladislava prethodne nedelje položila i prve kolokvijume na fakultetu koji je upravo upisala.
Vladislava će biti sahranjena u četvrtak.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 14. Nov 2012, 14:15:05 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
A meni ova moja prebacuje sto nisam sudove oprao... Smile
treba medal o honor da mi uruci! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.