Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:18:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi problemi za rusku vojnu industriju  (Pročitano 21173 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 64
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N73ME
To da nisu kao ameri jednostavno nije istina, za vreme hladnog rata su ucestvovali u jednakom broju ratnih sukoba kao i ameri, samo na suprotnoj strani. Na taj nacin su se indirektno sukobljavali i odmeravali snage, a nosace aviona nisu koristili zato sto je vecina sukoba bila u aziji sa kojom imaju kopnenu vezu za razliku od amera koji moraju da plivaju do tamo, figurativno govoreci. I rusi su isto djubrad kao i ameri sto se toga tice, barem sudeci po dosadasnjoj istoriji, i oni vole da gazduju drugim zemljama, sto su pokazali kroz sssr i okupaciju pola evrope itd.
Ono sto je zanimljivo, ako rusi izgrade vise flota sa nosacima aviona, to znaci da planiraju da se angazuju vojno na udaljenim krajevima sveta sa kojima nemaju direktnu kopnenu vezu, sto znaci da planiraju da prosire svoj uticaj po americkom receptu, a ja mislim da pre svega gledaju ka juznoj i centralnoj americi.
da,ali Rusi nisu ogadili pola sveta sa svojim bazama i bombardovanjima...Irak 1,Irak 2,Vijetnam,Koreja,99',Somalija...itd.jeste da su u nekim ovde navedenim sukobima i Rusi neposredno ucestvovali(putem finansiranja,ili podrske...),ali nisu ubijali,sankcionisali i postavljali baze sirom sveta.i to sto kazes da vole da gazduju,pa pogledaj samo koliko ameri vole da gazduju i ubijaju za naftu...  Smile da,oni su drzali i Rumuniju,i Poljsku,i Bugarsku,i Madjarsku,i Cehoslovacku,ali zato su ameri drzali i drze skoro celi ostatak Evrope,i jos su pod najtupljim izgovorima izgradili i svoje ljigave baze sirom sveta...
uporedjivati Ruske intervencije i americke i poistovecivati ih je i glupo i nerealno,jer Rusi bar nisu ubijali ljude radi nafte,i dok na svetu nema zemlje gde ameri nisu sebi napravili neprijatelje,Rusi su samo nekolko puta napali tudje,dok istorija americke zlobne spoljne(a i unutrasnje) politike i njenog lopovluka,ubijanja i hohstapleraja traje jos od 19.veka i povecava se sve vise i vise...

Respect ! U got the point. Svaka cast  Smile

Samo da dodam jos jedan fakt u kontextu:

"...da,oni su drzali i Rumuniju,i Poljsku,i Bugarsku,i Madjarsku,i Cehoslovacku..."

Ruska Crvena armija je navedene zemlje OSLOBODILA nacisticke tiranije, prolivajuci krv, prema nekim izvorima, cak 22.000.000,00 ljudi, prema tome im kao pobednicima, te zemlje i pripadaju, zar ne?
Za razliku od americkih invazionih snaga koji moraju da IZMISLE neprijatelja da bi dejstvovali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
слажем се...слушајте виц....

kaze nemac ruskinji:-"fuck me"
a ona ce na to:-"we already fucked you in '45"....

IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@igor2002-pa,potpuno si u pravu...i hteo sam to da napomenem,ali nisam hteo da davim...i ja da sam izgubio toliko ljudi zbog nemaca i da sam poterao front skroz od Zakavkazja i Staljingrada do Berlina i jos ga osvojio nedelju dana pre skotova koji su samo imali da prepesace od Normandije do Berlina,i ja bih trazio neku nagradu,ili bar zahvalnost za to...tako da se potpuno slazem sa tvojom dopunom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Uopste niste u pravu oni su okupirali te zemlje, pitajte poljake, cehe, madjare, i druge okupirane zemlje da li su se osecali oslobodjenima? To je bila klasicna okupacija i ne moze se drugacije protumaciti. Kakvi su to dvostruki standardi, za istu stvar osudjujete amerikance a branite ruse, to je licemerje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
jok,nego ce Rusi da mole da im daju teritoriju koju su sami morali da oslobadjaju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
jbt koju logiku imas, po toj logici amerikanci imaju pravo na irak jer su ga "oslobadjali" od Sadama, ili Hitler je imao pravo na celu evropu jer ju je oslobadjao od jevreja ili ne znam cega, oni su bili okupatori na tim teritorijama i tako ih treba i posmatratzi u tom periodu, ja razumem rusofilstvo, ali malo racionalnosti nije na odmet. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
jbt koju logiku imas, po toj logici amerikanci imaju pravo na irak jer su ga "oslobadjali" od Sadama, ili Hitler je imao pravo na celu evropu jer ju je oslobadjao od jevreja ili ne znam cega, oni su bili okupatori na tim teritorijama i tako ih treba i posmatratzi u tom periodu, ja razumem rusofilstvo, ali malo racionalnosti nije na odmet. Smile
ne,ali rekoh vec-i ja da sam sam poterao front od Kaspijskog mora do Berlina,i ja bih trazio neku nagradu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
neosporan je chinjenica da je SSSR okupirao istochnu evropu ,ali to nije isto shto i npr rat u vijetnamu gde su amerikanci pobili milione civila .

mi ne govorimo o imperijalistichkoj politici kao takvoj ,nego o tome koja je zemlja bila spremnija da krene u rat da bi tu politiku sprovela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa i rusi su pobili milione civila u afganistanu koristeci isto tako grozne metode kao i amerikanci u vijetnamu, to je bio ruski vijetnam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa i rusi su pobili milione civila u afganistanu koristeci isto tako grozne metode kao i amerikanci u vijetnamu, to je bio ruski vijetnam
vec je bilo nesto price o tome.zato sto se mudzos opase ekplozivom,i kada naidje tenk,i onda sav srecan uzme i ranzese ga
i unisti ga,s tim sto strada i pet obliznjih kuca;
i zato sto se zna da mudzosi cesto umeju da se bore prljavo i pokvareno,i to do kraja...sto je tada bio slucaj.
i najvazniji razlog-zato sto su upravo ameri i slali oruzja mudzosima.i zbog toga i jeste bilo pogubno-gerilski pacovi  naoruzani modernom opremom,odnosno eksplozivima na sebi i brojnim sklonistima i zasedama-recept za dobro prasenje cak i mnogo,mnogo jace vojske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:18:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.