Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi predsednik vlade Srbije?
Ivica Dačić
27.3%  (3)
Zorana Mihajlović
0%  (0)
nestranačka ličnost
18.2%  (2)
neko iz SNS-a
27.3%  (3)
neko iz koalicije
18.2%  (2)
neočekivano
9.1%  (1)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi premijer Srbije - ko je dovoljno dobar da nasledi Vučića?  (Pročitano 56072 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Ja sam iznenadjen jbga, stvarno sam tipovo na Dacica ... al sad nesto i kontam, mozda debeli i nije hteo da bude premijer, ko zna sta ce ovo "nova vlada" morati da odradi, npr priznanje Kosova?
Vucic se jeste popiso po Srbima, al mu ovo nije prvi put i ne mislim da ce ga ovo politicki sahraniti, ali sam zato siguran da ce mu priznanje Kosova biti politicki kraj, ako ne ispadne i nesto gore zbog toga.
Mislim da je Torivoje dosta dobro ovo izanalizirao kao Vucicev potez, da ne citiram sad taj post, znaci pravljenje alibija za pravljenje cisto autokratskog politickog modela.
Jedino sto ja mislim da nama ne treba podrska zapada da srusimo Vucica, jer pre svega ne verujem da ni zapad, kao ni Rusija,  u Srbiji danas ne zele na vlasti ozbiljnu politiku. Obe strane su to vise puta dokazale, i zato se treba osloniti samo na sopstvene snage.
Inace kao sto sam vec vise puta napisao, Ceda Jovanovic moralni pobednik srpske politike posle 5. oktobra. Svi, al bukvalno svi njegovi politicki stavovi su postali deo zvanicne politike Srbije. Ceda je ideologog Vuciceve Srbije i zato bi lok. forumski postovaoci lika i dela Aleka Vucica tako i da ga tretiraju, znaci kao svog politickog tatka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
sta mislis kako je ona  uopste dospjela na listu aleksandra vucica...i kako je postala ministar...
kako mama muti kaze ...tako mora biti...
mada je ona americko lice....i bez ikakve sumnje stoji ispred intereresa amerike...
ali to vjerovatno vec svi znate...

sinoc gledam novinari uhavtili dodika handrit...kao on cestoitao vucicu na izboru brnabicke za premijera....i tako te klasicne gluposti...
pitaju ga novinari da li se sjeca kad je 2010 rekao  ...dok je on na vlasti -pederi nece uci u palatu  Smile
i pitaju ga da li to isto misli i danas...

joj kad je popizdacio ..u trenu... Smile

pita on novinara ..sav nakostresen..ja sam mislio da ce ga udarit...
a sto tebe to interesuje..jesi ti mozda pripadnik te populacije..pa zato postavljas takva pitanja   Smile
smejao sam se 5 minuta  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jun 2017, 10:20:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
meni je to tužno.
uhvatili su ga bez gaća a on se još ljuti
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
ko krivi čoveče  Smile
prosta aritmetika. snima se više glupih filmova i serija.
pa je to u tebi stvorilo iluziju da se istorija ubrzava  Smile
a i starenje proizvodi sličan efekat. na kraju ostaneš da stojiš i čudiš se kako stvari proleću pored tebe

Ne smeš da projektuješ na druge činjenicu da si žrtva holivudskog smeća i Pink-HBO zatupljivanja.

Prosta aritmetika je pleonazam pa bi bilo krajnje vreme da se upoznaš sa osnovnim računskim operacijama.

A što se ubrzavanja istorije tiče, groteskono je što mnogo sveta ne zna šta je Volter pisao još u XVIII veku.

Razmere tvog neznanja bi morale da te zabrinu mada sumnjam da imaš čime da budeš zabrinut.

Meni je fascinantno da je ovo drugi dan kako Srbi vriste zbog toga sto je ona lezbejka, a ne zbog toga sto je rekla da joj treba mentor i sto uopste nema iskustva za ovakvu poziciju...

Njeni afiniteti me ne zanimaju ali upravo to što je rekla pokazuje o kakvoj se osobi radi.

Neko, kome trebaju mama, tata i mentor da ga vode kroz izazove upravljanja  potpuno devastiranom banana državom a lati se posla kome nije dorastao, daleko je od elementarnog integriteta više hiljada svetlosnih godina.

J znaci pravljenje alibija za pravljenje cisto autokratskog politickog modela.

Koje pravljenje? On je to već napravio. I nema ovo veze sa alibijem, nije to njegova odluka. Njemu je sugerisano kako bi tako nešto bilo dobro za integracije a on je prihvatio nadajući se da ga neće puno koštati na unutrašnjem planu.

Ali hoće.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2017, 14:01:14 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ko krivi čoveče  Smile
prosta aritmetika. snima se više glupih filmova i serija.
pa je to u tebi stvorilo iluziju da se istorija ubrzava  Smile
a i starenje proizvodi sličan efekat. na kraju ostaneš da stojiš i čudiš se kako stvari proleću pored tebe

Ne smeš da projektuješ na druge činjenicu da si žrtva holivudskog smeća i Pink-HBO zatupljivanja.

ja uopšte nemam televizor.  Smile Smile

a aritmetika zaista može biti prosta  1+3=5  Smile
;ak i postoji pojam
https://en.wikipedia.org/wiki/Elementary_arithmetic
gugl je cudo  Smile
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
ja uopšte nemam televizor.  Smile Smile

Utoliko gore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
najbolje da na sledecim izborima vucic prepusti opoziciji bar 20 odsto svojih glasiova
i da se resi jednom za svagdna bilo kakva mogucnost autokratije..
inace u suprotnom...valja nam trpit rezim i autokratiju aleksandra vucica do 2050   g Smile
a sto je jos gore...mlad je on ...i more vladat jos 20-30 g....

tamo gdje ne vlada cvrsta ruka i gdje nema disciplne i gdje se ne zna ko je stariji...
tamo ti vlada haos...

a sve gdje je vullin tu moze da nastane opsti haos  Smile
i moras ga drzati za gusu citavo vrijeme...cim ga pustiis jedan od osam vuilna u jednom vulinu  ce napravit neko sranje... Smile

moras ga drzat za vrat i po potrebi ga pustat....

i takvih je kamara  bilo u prosloj vladi  Smile

dobro je on iuspio bilo sta da uradi s njima ....kakvi su....

cast izuzetcima....ima vrednih i strucnih u vladi...

ali ne zna se koja je vlada gora ....ova poslednja ili ona pre nje.... Smile

eto ...sinisa i zorana i par socijalista i jos dvoje najvise su i radili nesto...

a ono sve ostalo je samo sluzilo da popuni mjesto u vladi...
i sve je vucic za njih radio...
to je i slijepac video  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
treba utvrditi cinjenice...

jel ona gej ili nije... Smile

ja sam sad zbunjen... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12060
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Drame malo al na kraju obavezno puste učkur. Naprednjačka posla.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.