Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti novi predsednik vlade Srbije?
Ivica Dačić
27.3%  (3)
Zorana Mihajlović
0%  (0)
nestranačka ličnost
18.2%  (2)
neko iz SNS-a
27.3%  (3)
neko iz koalicije
18.2%  (2)
neočekivano
9.1%  (1)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi premijer Srbije - ko je dovoljno dobar da nasledi Vučića?  (Pročitano 56018 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
a ne, ja volim promene. kao vrstu kazne. navijao sam da izgubi tadić
ali kao što rekoh, ne mogu da se radujem. samo je to razlika izmedju mene i tebe po ovom pitanju  Smile

I Tadić je navijao da Tadić izgubi.

Ono što vi niste naučili jeste da Srbi pod obavezno burno reaguju na svaki pokušaj promene kulturnog modela na koju su navikli.

Vlast koja se tog posla lati redovno plati političku cenu na koncu. Lovu, razume se zadrži.

Smile
komunistima je trebalo 40 godina..

i ko smo to mi? Smile
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Istorija se ubrzala ako nisi primetio.

Vi ste neokomunjare jugoslavenske provenijencije. Vučićevo i Vulinovo pleme.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2017, 21:45:29 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Istorija se ubrzala ako nisi primetio.
popularna kultura je sve raznovrsnija glupostima.. to da.
a da se ubrzala... hm pa mi to primećujemo posledice promena koje se dešavaju decenijama

Vi ste neokomunjare jugoslavenske provenijencije. Vučićevo i Vulinovo pleme.
nemam pojma o čemu pričaš
care to elaborate?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Meni je fascinantno da je ovo drugi dan kako Srbi vriste zbog toga sto je ona lezbejka, a ne zbog toga sto je rekla da joj treba mentor i sto uopste nema iskustva za ovakvu poziciju...

Ali, jbg.. ja uvek zaboravim da je ovo zemlja u kojoj je jebanje u Parovima vaznije od izbora...

Inace, ne mislim na nikoga na forumu, vec uopste... pistanje i vristanje zbog toga s kim se krese, a ne zbog unistavanja cak i privida nekih demokratskih principa podele vlasti.. jebote...
« Poslednja izmena: 16. Jun 2017, 22:52:36 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
A sada sledi "the horror news"

DVA NOVA IMENA U VLADI U Nemanjinoj ostaje većina ministara, a jedna stranka dobija NOVU ULOGU

Predsednik Vučić najavio je da će Socijalistička partija Srbije imati veću ulogu u novoj vladi. Prema saznanjima „Blica“, nova ministarstva bi mogla da vode visoki funkcioneri Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović i Branko Ružić.

Nakon što je otkrio ko će u narednom periodu voditi Vladu, Vučić je najavio i da će SPS imati vidljiviju ulogu.

- Ostaće kostur Vlade kao što je bio do sada, ali će biti i određenih promena. Socijalistička partija Srbije će, bez obzira na to što SNS sada ima dominantniju ulogu nego što je ranije imala, imati značajniju ulogu u Vladi. U Ivicu Dačiča imam ogromno poverenje, kao i u Rasima Ljajića i Aleksandra Vulina - rekao je juče Vučić.

Predsednik Srbije precizirao je i kako bi buduća Vlada mogla da izgleda.

- Mogla bi da ima još jedno ili dva minsitarstva više. Još ništa nije rešeno, za vikend će biti razgovori i o tome završeni - najavio je on.

Prema saznanjima „Blica“, najava da će SPS imati “značajniju ulogu u Vladi” mogla bi da znači da će upravo ta stranka zadužiti nova ministarstva koja će biti oformljena. Ukoliko se to zaista i desi, tpostoji šansa da se u Vladu vrate dvojica visokih funkcionera SPS Žarko Obradović i Branko Ružić.

- Kako Brnabićeva odlazi na mesto premijera, ostaje upražnjeno mesto ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Postoji šansa da Obradović dođe na njeno mesto. Dalje, u igri je i opcija i da od Ministarstva privrede bude odvojen resor ekologije, i da to mesto pripadne Ružiću - kaže naš izvor.

Ružić nije hteo da komentariše spekulacije da će on zadužiti jedno od novih ministarstva, ali je pozdravio odluku o izboru Ane Brnabić.

- Predlog je duboko promišljen, državnički i politički odgovoran potez. To je potez koji pokazuje pre svega viziju, širokogrudost i prepoznavanje želje onih koji su vlasni da nose suverenitet ove zemlje, a to su građani i građanke Srbije - rekao je on.

Komentarišući rad buduće Vlade, ministar trgovine Rasim Ljajić rekao je za „Blic“ da je uveren da će nastaviti istom trasom kao i do sada.

- Mislim da će se nastaviti sa politikom koja je vođena, na spoljoj planu će sigurno ići ka Evropskoj uniji, a na unutrašnjem u skladu sa započetim reformama. Što se tiče izgleda nove vlade, Vučić je već rekao većina će manje-više ostati isti - rekao je Ljajić.

Politički analitičar Vladimir Vuletić kaže da je važno da se SPS oseća komforno u novoj vladi.

- U svakom slučaju, kada je reč o ulozi, za SPS je važno da kao stranka budu zadovoljni i da se osećaju priznato. Očigledno je da su u njima bila probuđena očekivanja da će imati mandatara, i nešto aktivnija uloga u Vladi mi možda mogla da bude neka vrsta satisfakcije. Možda bi to moglo da znači da im pripadne ministarstvo za nauku i visokoškolsko obrazovanje, koje bi se - kaže Vuletić.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bio je među imenima koja su slovila za mandatara, a izvor „Blica“ kaže da postoji mogućnost da se nađe u Vladi.

- Vučić je njega planirao za ministra i u prošloj vladi, pa ne bi iznenadilo i da ponovo promeša karte u tom pravcu. Ipak, zadovoljan je rezultatima koje je Vučević postigao u Novom Sadu, te je verovatnije da će ipak ostati na tom mestu - kaže naš sagovornik.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
šta sad toliko fali ružiću?

ja se plašim selakovića.
ali gazda ga voda kao lakeja i odvede ga u novu kuću sa sobom.

ali zašto predsednik države kenja o vladi a ne mandatar?  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Dok god su u vladi Slina i Vulin ni Tesla ne bi izvukao prosek, prema tome da l će tamo Obradović i Ružić sasvim je nebitno.

Kao što je nebitno to koliko je stručna ili nije Ana Brnabić, ona je samo bitna utoliko što je Vučić otkrio tragove.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Zarko Obradovic kao ministar za drzavnu upravu i lokalno samoupravu...

Ima da vrati pergament i pero salterusama, jbt...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
Citat
i sto uopste nema iskustva za ovakvu poziciju...

da li ti znas ko je ona uopste... i sta je ona uradila u rumuniji... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
to ona zemlja gde se protestvovalo kolko juče protiv neke grdne korupcije?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.