Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:10:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нове таблице  (Pročitano 103209 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Smile Smile  Smile Smile

do jajaaa...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
NEČUVENO - kako se srbija odnosi prema svojim simbolima i novcu
Stari grb na novim tablicama!

Pa da se sad sprovede anketa u skupstini, mozda bi 2 poslanika znala da je grb promijenjen. Na svim ustanovama su "stari" grbovi, Tadic u Areni se kiti salom sa "starim" grbom, na dresovima repki opet "stari" grb ali kao sto ovaj post kaze:

Sto vas to cudi?
Pa sledece godine cemo opet da ih menjamo. Treba i tad da se uzmu pare.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 17:39:13 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Znam da nije tema, ali nek mi neko objasni zasto je grb uopste menjan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To niko ziv ne zna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

da nam pokažu da smo dobili po pičci. http://forum.burek.com/izmenjen-grb-srbije-t525413.10.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
i pustili su pricu da su tablice napravili pre nego sto je grb promenjen...sve da nije....nego je to ranije proracunato da bi se samo dva puta pare uzele...kod nas ako se nesto ne radi "dva puta" to nije poso! sa tim starim grbom su napravljene 800 000 tablica,i ove godine ce te tablice da budu prodate gradjanima po 4 000RSD,da bi ih 2012 opet menjali za iste pare(ako ne i vise)i sad vi izracunajte koliki su to troskovi?!i to sve mi(narod)placa...a zasto?zbog njihovih gresaka?(ili kad se malo bolje razmisli da je sve to samo(kao i vecina stvari)koje se desavaju u danasnje vreme zbog "PaRa")!!!

IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa moraju svi Homeni, Delici i Dinkici ove zemlje da zarade crkavicu za zivot. Nece kod tetke citav zivot da idu na gajbu.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2011, 23:40:01 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
koliko znam ranije akd si uzimao tablice cekalo se po nedelju dana bas zato da bi se iste izradile,letos kad sam menjao na motoru tablice ceka sam oko nedelju dana,znaci seru,bas ce oni da naprave tablice unapred pa da cekaju,gde ce da smeste tolike tablice
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Livin' la Vida Loca! ®

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 136
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
pa sad ne znam,ali oni su ih unapred pravili da sad ne bi bilo guzve...kad odes da vratis stare odma ti daju nove,i uzmu podatke da prave ovu novu saobracajnu koju dobijes za mesec dana(odprilike)...jer da nisu imali nesto vec napravljeno ljudi ne bi mogli da koriste kola(kad vrate stare,a dok im ne budu gotove nove)...!
IP sačuvana
social share
čika Mare
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Sa novim tablicama ne
možete u inostranstvo!

Građane koji su od početka godine registrovali svoja vozila sačekao je novi "tuš“ - dobili su nove tablice, nalepnice za vozila, a umesto saobraćajne dozvole uverenje da je vozilo registrovano. Sa ovim papirom vlasnici novih tablica ne mogu da putuju nigde u inostranstvo, pa makar to bila i susedna Bosna i Hercegovina.

Pošto MUP Srbije nije odštampao dovoljan broj saobraćajnih dozvola vlasnici vozila koja su registrovana posle nove godine, uz uredno plaćene takse i troškove, na saobraćajnu dozvolu moraće da čekaju minimum mesec dana. Do tada će koristiti uvrenje o registraciji, koje važi samo na teritoriji Srbije, i sa kojim ne mogu da putuju u inostranstvo.

U Auto-moto savezu Srbije su nam potvrdili da je putovanje u inostranstvo sa novim tablicama i ovim dokumentom nemoguće. Isto nam je rečeno i u Upravi saobraćajne policije u Beogradu.

Čak iako ste isplanirali putovanje, i imate dokaze za to, ne postoji mogućnost da vam MUP po ubrzanoj proceduri izda saobraćajnu dozvolu. Na konstataciju "to znači da ja sa svojim kolima ne mogu da otputujem na put koji je ranije isplaniran" u MUP-u su nam kratko odgovorili "nećete moći".

Podsetimo, izdavanje novih registarskih tablica i dokumenata počelo je 4. januara, a od prvog dana pojavili su se problemi. Građani koji su se tog 4. januara pojavili u policijskim stanicama na mnogim mestima nisu mogli ništa da urade jer se čekalo da ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić svečano uruči prvi primerak novih tablica. U nekim mestima je bilo problema i sa novim kompjuterskim sistemima, dok su negde falili i formulari koje vlasnici vozila treba da popune.

Pre nekoliko dana ispostavilo se da se na novim tablicama nalazi nevažeći grb Srbije, koji je prestao da važi novembra 2010. godine. Ministar Dačić je umirio vozače objasnivši im da je sa tim tablicama sve u redu i da neće morati da se menjaju dok im ne istekne važenje, a da će se novi kontigent štampati sa važećim grbobm.

Troškovi

Troškovi za nova dokumenta iznose 4.400 dinara. Od toga, 2.000 dinara koštaju registarske tablice, 800 dinara treba izdvojiti za saobraćajnu dozvolu, 400 za nalepnicu i 1.200 dinara za novu vozačku dozvolu, ukoliko je istekla stara.

Vesti-online.com via AutoBlog.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:10:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.