Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:29:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нове таблице  (Pročitano 103214 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa da neko uzme pare, što si toliko pros ?

Citat
Od bruto iznosa koji građani plaćaju, kako je navedeno u uredbi, deo novca se uplaćuje na račun Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca.

Dakle, njima plate koliko koštaju, a verujem da je negde trećina stvarne cene, a ostatak je čist profit, koji dele MUP i budžet, verovatno .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
ljudi,ja sam sad opet bio izracunao ono,i u stvari se ispostavilo da stara kombinacija /grad/6 brojeva ima vise mogucnosti.  Smile

naime,kod nove je (10x10x10)x(30x30) sto je 900.000.
a kod stare je 10x10x10x10x10x10 sto je milion.

ja kolko znam...milion je vece od 900.000...  Smile

te iz toga sledi jedno prosto pitanje...  Smile

sta kog vraga mi onda uvodimo te nove tablice?????  Smile  Smile Smile
pa ja kazem eu standardi, a ti se smejes.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
pa,dobro,to znamo svi,  Smile Smile nego sam se ja nadao da tu ima i neki logican razlog...  Smile Smile

jbg,zaboravih da je ovo Srbija,gde cak i autobuse i vozacke dozvole farbaju u nepostojece "EU-standard" boje...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Jan 2011, 21:31:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
Ne razumem, nepostojeće?
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne razumem, nepostojeće?
sta ti cudno?pa,ovde se za sve izmisljaju "Evropski standardi".

sto se tice vozila gradskog prevoza-kad su prefarbavali GSP u ove sadasnje limunove i bundeve,Djilas je bio odvalio kako ce "vozila odsad imati Evropske oznake i uniforme na sebi".

tako nesto ne postoji.ne postoji Evropski standard,niti...ukaz,niti bilo sta slicno,kako treba da izgledaju uniforme gradskih vozila.i mada ne najlepse,stare kombinacije,crveno-belo,su opet bile daleko lepse nego sadasnje bundeve,limunovi i paradajzi.  Smile

a sto se tice vozacke dozvole i njene boje(vidi se i u mom potpisu),to je ona Blicova odvala kako ce na novoj dozvoli "takođe prema standardima EU, preovlađivati roze boja".

znaci,ako zapostavimo to sto nisu mogli idiotskiju boju da nadju,otkad je to roze boja Evropski propisana boja?  Smile

jel to onda znaci da treba i mi svi da se farbamo u roze(ili bundeve,kao trolejbusi),da bismo bili po "Evropskim standardima"?  Smile

muka mi je vise bre te fraze,koju prvo mnogi ovde ni ne shvataju,ali je rado "primenjuju" da bi dokazali ne znam ni ja sta,a drugo muka mi je i tog samog Evropskog sovinizma i umisljanja da ce celom svetu da govore sta i kako da radi.

trebalo bi da angazuju fizicare da ispitaju svetlost jos malo,da nadju posebnu nijansu roze,koja ce se zvati "Evropsko roze".i to ce biti boja rezervisana samo za odabrane ljude,drzave,institucije,dokumenta... 

a posle mogu da predju i na ispitivanje boje neba iznad Evrope.

mozda dodju do zakljucka da je nebo iznad Evrope plavije nego iznad ostatka sveta,i treba da se zove "Evropsko nebo".

mislim...    Smile

poserem se ovim domacim degenima na njihovo neznanje i lupetanje o necemu sto ne znaju,a poserem se i Evropi na njen sovinizam i "standarde".  Smile

umislili da su centar univerzuma.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 00:45:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
Evropske dozvole su roze. Isto kao i naše, sadašnje i buduće. Rekao bih da je to standard za sve. To što se MOŽDa naši razbacuju previše sa tim rečima, to je njihovo neznanje, a ne nepostojanje standarda, kako ti kažeš. Za SVAKI proizvod, uređaj, instituciju, dokumenta... postoje standardi. Tvoje je da to prihvatiš ili ne
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Možda .... ali ne u sitna crevca koliko ovi naši kenjaju ..... vidiš recimo, kada su počeli da tupe o novim sandučićima, koji moraju biti po EU standardima (dakle, ne standardizovana, da mi to hoćemo, nego EU standard) a baš bilo vremen odmora, pa ovde u mom kraju bilo dosta drugara iz Italije, Francuske, Austrije i Nemačke ..... i kada sam ih pitao i pokazao .... ismejaše se ljudi baš onako slatko .... ma kakvi standard, možeš da napraviš kakvo hoćeš sanduče ....

a ovi će nam sve proturiti pod tim izgovorom .... jebla ih EU ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
U istoj toj EU sam pokušao da pošaljem pismo koje je za 2mm bilo šire nego propisano EU standardom, tako da je računato kao paket, i s obzirom da je išlo preko bare, naplaćeno je 4-5 puta skuplje nego obično pismo. Verovatno za ta 2mm ne bi stalo u poštansko sanduče, pa se zato i računa kao paket i mora se lično preuzeti. Banalizovanje, znam. Ali standard i zakon postoje, i dokle god bude bilo ovakvih kao hkj kojima ne odgovaraju tuđi standardi već bi sve da imaju posebno, do tada će i biti sranja u našoj zemlji
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma možda postoji neki standard tipa zapremine , ili otvora gde se ubacuje paket .... ali da moraju svi ISTO da izgledaju, a kroz to naravno se lansira jedan proizvodjač/uvoznik, (čitaj: monopolista) i svi kod njega da kupimo .... to malo ne može tako .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evropske dozvole su roze. Isto kao i naše, sadašnje i buduće. Rekao bih da je to standard za sve. To što se MOŽDa naši razbacuju previše sa tim rečima, to je njihovo neznanje, a ne nepostojanje standarda, kako ti kažeš. Za SVAKI proizvod, uređaj, instituciju, dokumenta... postoje standardi. Tvoje je da to prihvatiš ili ne
trebalo bi da angazuju fizicare da ispitaju svetlost jos malo,da nadju posebnu nijansu roze,koja ce se zvati "Evropsko roze".i to ce biti boja rezervisana samo za odabrane ljude,drzave,institucije,dokumenta... 

Ali standard i zakon postoje, i dokle god bude bilo ovakvih kao hkj kojima ne odgovaraju tuđi standardi već bi sve da imaju posebno, do tada će i biti sranja u našoj zemlji
aj ne seri.  Smile

ja pricam o tome da ce te jajare da izmisle sve,cak i gluposti,samo da se razlikuju od ostatka sveta.

kao sto rekoh-treba da angazuju meteorologe da ispitaju da li je nebo plavije u Evropi nego u ostatku sveta.

a dokle god bude takvih degena poput tebe,koji ce verovati u takve kretenizme,i oni ce moci da rade to.  Smile

lepo sam ti rekao sta je to sto mi smeta,lepo sam ti rekao da standardi,cak ni ukazi,o uniformi gradskog prevoz ne postoje,a ti mi tu seres kako ja ne razumem njihove standarde,i kako je zbog mene zemlja u sranju.

klasican primer selektivnog gasterbajtera pravednika.

"ja pametan,ja u Evropa,vi glupi,ja vas uciti sta i kako da radite,sa razdaljine od 500km."

kako da ne.  Smile

kad dodjes opet ovde,vidis kakvo je zaista stanje,i jso bitnije-ZBOG KOGA,onda lupaj takve stvari.  Smile Smile

zbog mene i mog podsmevanja izmisljenim,ili blesavim standardima EU,tog centra uniiverzuma,je sranje u zemlji...  Smile

da ti ofarbam ja facu,kola i zgradu malo u zuto-plavo,pa da te pitam onda dal ti se svidja?

Ma možda postoji neki standard tipa zapremine , ili otvora gde se ubacuje paket .... ali da moraju svi ISTO da izgledaju, a kroz to naravno se lansira jedan proizvodjač/uvoznik, (čitaj: monopolista) i svi kod njega da kupimo .... to malo ne može tako .....
ma,bre,u pitanju je obicno proseravanje,samo sto uvek ima balvana poput njega,koji zaista veruju u sve to,i zato Evropa i radi to sto radi.

kako su krenuli,jednog dana ce zaista da doguraju do toga da je zakljuceno kako je nebo u Evropi plavije nego u ostatku sveta.i gomila degena ce zaista i verovati u to.

a meni je najbolje od svega njihova psihologija-ili si s nama,ili si protiv nas.
evo,ko i ovaj-a neko kaze da postoji barem jedan blesavi EU standard,i da je Evropa mooooozdaaaa maaaalo sovinisticka,odma krece "a,ti si nerpijatelj Evrope,zbog tebe je lose u zemlji,i slicno"

nemaju bre pojma o cemu pricaju,ni jedni ni drugi.al bitno je da ih jezicina uvek sve sluzi.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2011, 23:22:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:29:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.359 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.