Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:58:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nove biometrijske dozvole  (Pročitano 17232 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Znam sta je biometrija.

pa ochigledno je da ne znash shta je biometrija . biometrija je skup metoda kojima se jednoznachno identifikuje neko zivo bice (obichno ljudsko) na osnovu njegovih psiho-fizichkih osobina . ako stvarno nisi glup kao shto tvrdish , onda bi trebalo da tu bude jasno zashto je prikupljanje ovakvih podataka pogubno za slobodu pojedinca , narochito u ovom sistemu . 

Pa i ranije su jednostavno mogli da zatraze tvoj karton od lekara pa da nadju kilazu, krvnu grupu, visinu, koji si zube vadio, dal si operisan i slicno...
Inace, Svabe su prve uvele sa kartonima gde su klasificirali boju kose, boju ociju, oziljke, krvnu grupu, visinu i ostalo i to u trecem rajhu. Uveli su prvo skupljanje podataka na biometrijskoj osnovi  Smile
Sada, toga nije bilo u Srbiji jer su je ionako imali pod kontrolom i znali su da ukoliko dobiju rat, nece biti ubuduce nesto Srba da moraju da ih prebrojavaju i kontrolisu...

Колико сам ја упознат, до тада у Србији није постојала обавеза ношења идентификационог документа. 

Sada, gotovo sve zemlje su ili vec imale ili uvodile licne karte po Evropi
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Нема никаквих проблема... Уживајте у чипованим документима... Ја сам одабрао без чипа док јошмогу да бирам...

Али види шале за возачку мора са чипом... Сутра ће морати и лична...

А могућности садашњег чипа и будућа злоупотреба остаје на вама да је увидите или оставите некоме другом...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Неко веома писмен је дизајнирао ове дозволе. Час употребљава латиницу, час ћирилицу, час српски, час енглески. Боје катастрофа. ЕУ стандарди, а једино их имају Чеси и Словаци. Донекле разумем зашто иде чип у пасош, то је прописала УН, али чип у саобраћајној, возачкој, личној карти, е то не разумем. Ако баш хоћете у сва документа да стављате чип, зар није лакше да се направи један документ, или још лакше да се стави чип под кожу.
Da bre, EU standard a skoro niko u njoj nema ovakve dozvole.
po meni dva sasvim dovoljna komentara za ovu temu.  Smile

p.s.-ja sam mislio da veceg kretenizma i lazi,od izjave da cemo da farbamo autobuse u limunove,u zuto,"po Evropskim standardima",nema.pogresio sam...

Citat
prema standardima EU, preovlađuje roze boja.

Vrhunac "EU-standard" debilizma!  Smile Smile Smile Smile

aj jos i mi svi da se ofarbamo u roze,pa da skroz naskroz budemo po EU-standardima!   Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 01:25:19 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
"I ucini (druga "zver") da svi, mali i veliki, bogati i siromašni, slobodni i robovi, nacine sebi žig na svojoj desnoj ruci ili na svome celu, da niko ne može ni kupiti ni prodati sem onoga ko ima žig, ime zveri ili broj njenoga imena" (Otkrivenje 13:16-17).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Mislim da bi Djilas sto pre morao da pokrene novu akciju prefarbavanja autobusa,a mozda i zgrada,u roze,jer je ocigledno da je ta boja ipak Evropskija od zute,koja jeste Evropska,ali ne dovoljno.  Smile

a onda da donese predlog Skupstini da se usvoji zakon po kome svi u Srbiji moraju da se skroz farbaju u roze,kako bismo bili 100% po Evropskim standardima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Biometrija kao skup fizičkih osobina koji su tipični za jednu osobu, metoda da pred vlastima dokažem da sam to zaistasta ja "Petar Patrović" i obrnuto da državni organi brzo i jednostavno utvrde da sam to baš ja "Petar Petrović" kad im je potrebno. Pa zar to nije učvršćivanje položaja svake osobe, jer se mogućnost lažnog predtsavljanja svodi na minimum.
Kome normalnom i poštenom treba skrivanje vlastitog identiteta? Lažni identitet u bekstvu od zakona ili lažni identitet zarad vršenja prevara pod falš imenom.

Ideal života divlje svinje koja bezimena bez ikakve kontrole luta i ide gde god hoće... neka hvala, daj mi ljudsko ime i prezime na papiru ili čipu, svejedno! Nisam puno postigao u životu, ali barem imam dokument da sam ljudsko biće a ne šumska životinja.

na tetovaže su nas već naviki, dobrovoljno, još jedna ukuvana žaba! Svaka trajna tetovaža je "čipiovanje" preko vlastite kože, ali je to "fensi" kao i novi modeli mobilnih.

Sećam se da je sličan čip postojao na karticama za javne govornice, ali eto tada nije bilo uvek budnih kao sada. Čip sa brojem mobilnog je sličan čipu u ličnoj karti, samo što čip u mobilnom već ima i vlastitu aparaturu za očitavanje, ne treba specijalan čitač.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ne,ne,ovo za EU-standard-roze definitivno ide u potpis...  Smile

ovakvu odvalu stvarno nikad u zivotu nisam cuo.  Smile

s kim ja delim planetu,Gospode...   

i jos gore-kome se danas daje titula/radno mesto "novinar"... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C5-00
Citat
neka hvala, daj mi ljudsko ime i prezime na papiru ili čipu

Има животиња са педигреом, који имају име, презиме, и порекло, на папиру. Додуше, можда ће их и они, од сада, имати на чипу...
« Poslednja izmena: 31. Dec 2010, 01:39:34 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
cipovanje je i radjeno prvo na zivotinjama i robijasima.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
"I videh drugi, veliki i cudesni znak na nebu: sedam andela koji su imali sedam krajnjih zala, jer se njima svrši gnev Božiji... a iz hrama izidoše sedam andela koji imahu sedam zala... I cuh snažan glas iz hrama kako govori sedmorici andela: idite i izlijte sedam zdela GNEVA BOŽIJEG na zemlju. I ode prvi pa izli svoju zdelu na zemlju: i pojavi se veliki i ljuti cir na ljudima koji su imali žig zveri i koji su se klanjali njenom liku"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 18:58:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.