Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nove biometrijske dozvole  (Pročitano 17277 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Kako su ranije uhvatili onog malog "BG fantoma", dosla murija, pritisnula neke, ovi propevali i malog uhvatili, i to bez mobilnih, neta, chipova, satelita i slicno

Nisu ga uhvatili zato sto ga je SDB pratila vec zato sto se znalo da u gradu postoji 5-6 likova koji su bili sposobni da tako nesto urade. Pogledaj dokumentarac ima zivih svedoka tog dogadjaja, jedan od njih je u tadasnje vreme kraduckao kola.

Рецимо чип који данас имаш у личној може да се чита на метар раздаљине а да ти то не знаш...
Objasni kako. Ja prvi put cujem za ovo.

Moguce je. Slicno kao sto mogu da ti izvale PIN kreditne kartice dok dizes pare sa bankomata na vise nacina. Najobicniji citac kreditnih kartica moze da se iskoristi da skine bukvalno sve podatke sa biometrijske licne karte i to sa aplikacijom koju mozes da skines na sajtu MUP-a. Smiley
Javna je tajna i to da se svaki razgovor kroz mobilnu mrezu prisluskuje u okolini granicnih prelaza do 5 km od granice u oba smera.
Zna se i to da je moguce prisluskivati mobilni telefon i ako je iskljucen.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 03:11:25 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Za to sam cuo danas i delovalo mi je nemoguce ali dosta ljudi zna da je to itekako moguce. Zato vecina ljudi koji nece da ih prisluskuju izvade i karticu i bateriju iz telefona kada pricaju sa nekim  Smile

Jbg, "Veliki Brat" je vec tu i posmatra vas Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Ako su mogle razne sluzbe(navodno HOS) da snimaju i prisluskuju Milosevica, Karadzica, Martica i Mladica, ne znam zasto bi bio problem u danasnje vreme prisluskivati.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2010, 03:12:00 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Nisu ga uhvatili zato sto ga je SDB pratila vec zato sto se znalo da u gradu postoji 5-6 likova koji su bili sposobni da tako nesto urade. Pogledaj dokumentarac ima zivih svedoka tog dogadjaja, jedan od njih je u tadasnje vreme kraduckao kola.

To da, gledao sam dokumentarac. Ali su ga nasli tek kad su stisli par poznatijih ljudi, koji su znali opet da je ovaj mali u mogucnosti da to uradi.
Inace, ranije je murija znala brzo da nadje ko je obio trafiku, maznuo auto i slicno jer su znali da uvek ima "neko, ko nekoga zna" pa su znali gde da pocnu. Mislim, ranije dodje murija, niknu iz nicega dok provodis vreme navece negde sa drustvancem oko kuce, licna karta pa te uvek zapiskara u tefter da si u toliko sati bio tu i tu.

Za ovo sam cuo, navodno neki modeli emituju i kad je mobilni iskljucen. Sada, ne znam dal je merodavan test ako stoji pored zvucnika pa se cuje signal  Smile

Javna je tajna i to da se svaki razgovor kroz mobilnu mrezu prisluskuje u okolini granicnih prelaza do 5 km od granice u oba smera.

Dobro, recimo onda u Subotici mora da kontrolisu svaki mobilni ili imaju neki filter  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Verovatno imaju neki filter ili mozda manji radijus prisluskivanja. Pabla Eskobara su ulovili putem telefona jos devedesetih. Zohar Dudajev je ubijen takodje pomocu tehnike prisluskivanja pre 15 godina.

Poenta je da tehnologija postoji. Cipovanje svega i svacega je nemonovnost, a narodu se potura prica da je to za opste dobro. Zasto recimo ministar policije ne izadje i kaze kako garantuje da je apsolutno nemoguce koristiti cip u licnoj karti za bilo sta drugo sem za laksu promenu adrese?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da su i ranije prisluskivali, jesu. Da danas to rade, mozda al sigurno. Dal ce ubuduce pratiti i prisluskivati, rade na tome. Nove tehnologije koriste i murija i kriminalci, oprema iz filmova o James Bondu je vec stvarnost. Glupo bi bilo da se misli da ce murija da sedi i ceka dok neko preko mobilnog dojavljuje jel cist vazduh za obijanje kuce ili preko interneta obija banku. A sada da ce da prate recimo milion ljudi u Srbiji i da slusaju sta ovi pricaju... Nisam dovoljno paranoid da mislim da sam im ja eto tolko vazan da ce sada da me prati pa makar i preko FB-a psovao o Dacicu.
Sad ako sam nesto zahebo pa bodem crtu ko Sanader, e onda pamet u glavu, znaj da ne spavaju i da te traze. Sto se tice licnih karti, recimo, u Nemackoj nema otiska prstiju za licnjak, u Jugi je bilo i ranije, samo podatak nije bio na karti vec u SUP-u.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Citat
inace novi vw pasat imam

Боже ме сачувај и саклони каквих све дебила има.  Smile

ako se ne slazemo u pogledu automobila to nije razlog da vredjas, recimo to se nauci jos u detinjstvu

stvarno si zeldi ljaksa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Za to sam cuo danas i delovalo mi je nemoguce ali dosta ljudi zna da je to itekako moguce. Zato vecina ljudi koji nece da ih prisluskuju izvade i karticu i bateriju iz telefona kada pricaju sa nekim  Smile

Jes' vid'o ove u filmovima da bacaju telefone posle upotrebe?"  Smile
I to ispade istina  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ja sam te pitao da mi objasnis a ti potrosi par recenica da bi mi rekao asolutno nista osim malo prazne filozofije.

Зашто би ја теби ишта објашњавао? Рекао сам ти да не могу ја да ти објасним... Ако те занима лична слобода узми па гуглај...  Smile

Марадићу, није поента да ли они сада тебе прате већ шта ће бити у будућности када ти се не буду свиђали потези неке власти, националне или наднационалне...

Биће две опције или тотална овца варијанта да слушаш и не дижеш главу или креће побуна па те онда превентивно хапсе као што су кренули по Србији да радевећ данас... Жалосно је шта се све дешава са угрожавањем слобода овде а ми ћутимо...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Za to sam cuo danas i delovalo mi je nemoguce ali dosta ljudi zna da je to itekako moguce. Zato vecina ljudi koji nece da ih prisluskuju izvade i karticu i bateriju iz telefona kada pricaju sa nekim  Smile

Jes' vid'o ove u filmovima da bacaju telefone posle upotrebe?"  Smile
I to ispade istina  Smile
Bas tako  Smile Smile

Pa ja bas juce pricao sa nekim ljudima na tu temu. Kazu da vidli neke "poznate face" kako sedaju u restoranu i vade mobilne i iz njih kartice i baterije da ne bi mogli da ih prisluskuju dok pricaju. Ni ja nisam znao da je uopste moguce, mislio sam da je dovoljno da ugasis telefon  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:03:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.