2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 756625 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia Asha 302
Ne zanima me taj sajt i sta pise tamo jer je cista glupost... nema potrebe da ucim sta je tenis, kao da je neka mudrost. Mada do bre 5 godina vecina nas i nije znala sta je tenis pre nego sto je dosao sveti Nole. Odjednom smo mi teniska nacija zaboga. Mozemo ovako do sutra, ja smatram da nisi u pravu, ti smatras obrnuto i to je to, nema sta vise da se prica. I to sa trolovanjem vam je otrcana fraza... cim neko nadje neki argument odmah je trolovanje. Zdra'o  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Ne zanima me taj sajt i sta pise tamo jer je cista glupost... nema potrebe da ucim sta je tenis, kao da je neka mudrost. Mada do bre 5 godina vecina nas i nije znala sta je tenis pre nego sto je dosao sveti Nole. Odjednom smo mi teniska nacija zaboga. Mozemo ovako do sutra, ja smatram da nisi u pravu, ti smatras obrnuto i to je to, nema sta vise da se prica. I to sa trolovanjem vam je otrcana fraza... cim neko nadje neki argument odmah je trolovanje. Zdra'o  Smile

Ne zanima te naucis nesto o tenisu , sajt koji sam ti preporucio je za tebe cista glupost mada ga nisi video u zivotu. Ovde pak imas neke argumente. Ne moj prijatelju tebe muci i smeta ti to sto Novak ima toliko uspeha kao teniser.

Pa kazes:

Citat
Odjednom smo mi teniska nacija zaboga.

Jesmo , tu su Janko i Viktor pored Novaka , itd.... Taj Novak je vise uradio za Srbiju od 100 nasih prokletih politicara , ali to tebi smeta. Mozda je bolje po tebi da je uzeo britansko drzavljanstvo kad su mu nudili jer nasa drzava nije nista uradila da mu pomogne.......

Sva sreca pa je decko dovoljno inteligentan da zna da ce skotova i sitnih dusa ovde uvek biti ali ce uvek biti mnogo vise onih realnih koji ce ga ceniti. Covek iz Srbije je teskim radom postigao sve to sto je postigao i sad ja treba da mu zavidim i da ga pljujem jer ja licno od toga nemam nista.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 18:27:04 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
" ... i sad ja treba da mu zavidim i da ga pljujem jer ja licno od toga nemam nista. "

i da dodje ovde i da podeli svima po 100 evra ( a cak ni on nema bas toliko love  Smile ) ovakvi tipovi bi to komentarisali: sisa jedna, nije mogao da se isprsi bar za 200...

dzaba tupis tastaturu pokusavajuci da racionalno diskutujes sa ljudima takvog mentalnog sklopa.

inace, da iskoristim priliku da izrazim zadovoljstvo sto se tema zove ovako, a ne jbni fan club. osecao bih se kao neka napaljena devojcica kad bih pisao na nekom " fan pageu ". ma ne bi ni mogao da pisem... ovo stvarno kazem, ne podjebavam, sad videh da je jankova tema takva i bas mi zasmeta. za svabu mi to nekako normalno.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 18:52:24 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia Asha 302
Koje ste vi budale ustvari  Smile  ''Ne moj prijatelju tebe muci i smeta ti to sto Novak ima toliko uspeha kao teniser.'' Mislim, stvarno si pacijent bez uvrede Smiley  Niti ja njega znam, niti mi je prijatelj ili neprijatelj pa da mu zavidim. Hvala bogu idem na faks, koji cu kroz 2 godine zavrsiti, odem u inostranstvo, odbojkaski sam sudija itd da ne tupim dalje o privatnim stvarima. Govorite kako ga pljuju nolajferi koji nista u zivotu ne rade niti su postigli... ne kazem da to nije tacno, i takvih ima dosta u Srbiji, a sta ste vi sa vasim zivotima uradili ili ste i vi nolajferi, ali ste i verni navijaci svetog Noleta pa vam se oprasta.  Smile  Osobe kojima se stvarno divim su braca Grbic, Miljkovic, Bodiroga, kao i brojni naucnici ( Tesla, Milankovic, Pancic, Cvijic itd) koji su stvarno predstavili Srbiju u najbojlem svetlu jos pre svetog Noleta. Tako da, ne serite vise kad ste zaslepljeni i nemate pojma.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 20:04:51 od Alokinator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82509
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Batalite medjusobna prepucavanja.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51822
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
1. Tesla
2. Novak
3. Sveti Sava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia Asha 302
1. Tesla
2. Novak
3. Sveti Sava

Dobar vic. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
1.Milos Obilic
2.Sveti Sava
3.Karadjordje
4.Vasilije Ostroski
5.Knez Lazar Hrbeljanovic

.
.
.

100.Novak Djokovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
HTC Wildfire S
Ma ludi Englezi dozvolise nasim sportistima da nose i testere u olimpijsko selo... privilegija.  Smile
Bravo Alokinatore, dosta ti pratiš tenis vidim. Smiley Kao i oni čiji se komentar podržava 200 puta. Nisu teniseri bili u olimpijskom selu, čoveče, nego su bili svi smešteni po kućama blizu Vimbldona...

Au, šta ću još da pročitam. Smile
on je osvojio ZLATO za Svajcarsku na prethodnoj ollimpijadi u dublu, koja je bitnija od dejvis kupa.
Smile

idi na tennis. com , nauci neke stvari o tenisu , pa da  pricamo. Ovako nema svrhe.
Tako je, Sovo. Smile
Od sada ne čitam više njegove postove o tenisu jer ne prati dovoljno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
1. Tesla
2. Novak
3. Sveti Sava

U jebote, al ga ti pretera.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.