2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 756500 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
HTC Wildfire S
Alokine, koliko znam od Mareja je izgubio 7:5, 7:5, a imao je čak nešto više vinera, tj. bolji odnos tih neiznuđenih grešaka i vinera. Od Del Potra isto par lopti odlučilo, verovatno je bio očajan zbog poraza u polufinalu. Dakle ne slažem se da se nije trudio. Bio je favorit, ali ne pobeđuju uvek favoriti. Ti misli kako hoćeš. Ionako nikad nisi ni navijao za njega. Smile
Što se mene tiče mogao je i da ne igra OI, više mu želim da osvaja ono važnije, Gren slemove. Od poslednjih 7, osvojio je 4. Neka bude i 5 od 8. Ko ne navija za to ne mora ni da gleda ni da komentariše, likuje. Federer ima 1 u poslednjih 10 odigranih. Smile

Cane Smile nije baš da je uvek protiv Noleta, ponekad se to poklapa sa statistikom koju navodi. Pričao bi isto i da igra Tipsa. Nervira me i kad govori ZA, da je pre 20 godina neko u finalu Sinsinatija preokrenuo rezultat nakon gubitka prvog seta. To uopšte nije bitno za ovaj meč. Ali šta će, valjda mora nešto da priča. Mada bih više voleo da ćuti, da prenosi samo to što se dešava na terenu, a ne šta je bilo pre 5 dana, 5 meseci ili 20 godina...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 21:30:39 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ne umem da objasnim onaj prvi set, izgledalo je užasno, u svakom smislu. Šta god da ga muči, mora to da reši do US opena, jer gledano striktno teniski, niko ne može da mu parira na betonu (kad hoće da igra). Šteta bi bilo da zbog nekih drugih stvari ne uspe da odbrani US open.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
I koji je njegov problem na kraju? Da li je moguce da Srbi koji znaju sve tajne ovog sveta, pocev od masona, pa do tajnog Teslinog oruzja, ne znaju koje muke more BravoNoleta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Što bi neko morao da zna šta je njegov problem? Treba on da ga reši (ako postoji, a čini se da je tako). I nije mi jasno što se "dušebrižnici" koji ga očigledno ne podnose redovno javljaju na ovoj temi, i to po pravilu samo kad gubi? Što vas interesuje neko  koga iz dna duše ne podnosite? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Kako je krenulo? Ako ne osvoji turnir to je kao da nije ni ucestvovao tako ispade Smile
Ne kazem za turnir,nekako mi se cini da je Nole u nekom zescem kurcu,barem danas prvi set kad sam gledao.Ok,pad forme desavalo se to i ostalim igracima,poprave formu pa eto ih opet na vrhu..Zato se nadam da ce tako i Novak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
bice bolje sledeci put
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
dax oladi malo sa lekcijama i soljenjem pameti. ne podrzavam ja novaka " k`o fol " nego stvarno i svuda gde sam postovao. i sad kad je pogubio na OI i uvek kad izgubi kao covek.

danas kritikujem sraman prvi set, zbog neprofesionalizma kakav sebi manji igrac moze da dozvoli, ali sampion u finalu turnira ne sme. a ja msm da je novak veliki sampion i da ne bi trebao svoju reputaciju olako da prodaje.

to da jos od AO deluje prezasiceno, da nije 100% u igri, vide svi koji se razummeju u igru i koji je stvarno prate. i to mi je gledajuci federerovu i nadalovu glad i secajuci se vremena kad je i on isto toliko bio gladan, jako cudno. stvarno se nadam da ce ponovo naci motiv i zelju i da ce se to preneti na teren. a kad se to desi, nek pobedjuje kad je bolji i nek gubi kad je protivnik isuvise dobar, rezultati nek budu kakvi god, ja  cu biti zadovoljan.

ovako, ni ja vise necu da ispalim pola kutije cigareta za vreme njegovog meca, da opsujem mater svapsku/ili latinsku/skotsku 15 000 puta, vec cu laganeze, malo gledam tenis, pa prebacim na neki fudbal, pa se vratim... prebacicu se od navijaca ( zestokog ) u opustenog posmatraca.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 22:15:23 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L9
Novace smrade,isprasio te gospodin belog sporta...bas mi je drago
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
nije tebi lako... a evo ti ga i jedan od brojnih kolega sa u92:

" U odnosu na Federera a pogotovu Nadala, koji je najbolji, Nole ne zna da igra tenis. Taj prosečan igrač je prošle godine imao ludu sreću. Ne samo da je prosečan igrač nego nema ni hirizmu, ne izgleda kao šampion. P. S. Želim brz oporavak Nadalu, tenis bez njega nije isti. "
(Dragan, 19. avgust 2012 21:49)

sta sve ova zemlja drzi, ni njoj jadnoj nije lako.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2012, 22:46:45 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG L9
Tako je dragane lepo si rekao,smrdlja se pokazao na olimpijadi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.