2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković ~ vol. 2  (Pročitano 756452 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
HTC Wildfire S
ja ga ne prozivam zbog poraza, nikad i nisam. prozivam ga zato sto vec duze vreme izlazi na teren kao na streljanje, sto cim mu nesto zasmeta, a mnogo toga mu smeta u poslednje vreme, digne mu se kita i nece se igra vise. prozivam ga sto je toliki mangup da moze federeru da da 6:0 fore.

jesi umoran ? jel ti se ne igra ? rekoh vec, oprosti neku milku $ ionako ih imas koliko hoces, " povredi se " i odmori koliko ti treba. pa se vrati kad budes hteo i zeleo da budes na terenu i da igras na njemu posteno.
Pa osvojio je veliki turnir prošle nedelje, odmah nakon OI. Ne možeš mu bar zbog toga oprostiti jedan "loš" turnir, tj. finale iz serije 1000? On je osvojio mnogo i sigurno mu nije do para. Da je ovo propustio izgubio bi dosta bodova. Zbog 6:0 nemoj zameriti, jer je isto kao i da je 6:4 ili 7:6. Ali kome ja pričam...

Alokine, pa ti i namerno kontriraš, to se vidi. Nije najbolji svih vremena, ali ima šansu da postane, u svojoj 30-31. godini. Da bi bio najbolji ne mora baš svaki turnir za redom da osvaja. Ne znam šta očekuješ na ovom mestu, da si na nekom RF forumu mogao bi da likuješ koliko hoćeš nakon poraza Noleta, ali ovde bar zbog nekih koji veruju u svog igrača mogao bi da oladiš malo... ili ne, ako voliš da nabijaš postove i izazivaš pažnju.

Inače Višković je smorio negativnom statistikom i komentarima. Može bar da navija da se desi čudo, preokret. Stalno nešto protiv Noleta. Ako Federer uzme taj brejk Mirka će stići kod manikira posle neverovatno brze pobede bla bla bla. Navijaj da ne stigne, da se oduži, čemu uopšte razmišljanje protiv našeg. Ne mora niko da se strelja, ali jeste neshvatljivo omalovažavanje našeg tenisera. OK ako je neko zaljubljen u naduvenka. Višković to jeste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
такође Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia Asha 302
Ja naravno ne kontriram niti imam nameru da nabijam postove... ovo su sve cinjenice. Taj Viskovic je dobio otkaz sa RTS-a jer nije dovoljno hvalio Djokovica  Smiley 1  a inace je jedan od nasih najboljih komentatora, bar sto se tenisa tice. Ne kazem ja da on nema sansu to da postane, nego da je to umislio. Uostalom necu vise da se ponavljam, pre neku stranicu sam napisao... ne smes da mu uputis ni jednu jedinu kritiku, jer je zaboga on jedini nas sportista i ajd svi da se poistovecujemo njegovim uspesima i da zivimo od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
 Samo da je odigrao posteno od pocetka i da je bilo napr. 6-3 , 7-6 . Nema veze poraz , ali ovako je samo napravio glupost.

Mislim da cu malo da odmorim , pocinje ovo da mi ide na nerve......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
HTC Wildfire S
Nije u tome stvar. Uputi kritiku. Ali ti nisi realan. Ni onaj gore, koji kaže da ga često hvali, brani. Činjenica je da Nole nije izgubio dva puta sa 6:0. U drugom setu se probudio i igralo mu se. Jedna lopta je odlučila. Moglo je biti drugačije. U poslednjih 9 mečeva 6:3 je za Novaka. Mogu da kapiram da je neko razočaran što nije pokazao sve što obično pokazuje, ali može nekad i da ide loše. To je sport. Nije to za osudu. To se dešavalo i Federeru i Nadalu i svim velikanima, decenijama.
Tvoji tek komentari "pokazao se na OI" mi nisu uopšte jasni, tačnije siguran sam da kontriraš ili si slepo zaljubljen u onog. Smiley Upravo na OI Federer je mnogo lakše nego Đoković izgubio od Mareja. A teniski turnir na OI ionako vredi manje od ovih turnira u Torontu ili Sinsinatiju na primer.

Višković je i sam kao (bio) neki trener za decu. Prati, komentariše godinama. Normalno ima iskustva. Samo kažem ponekad smara (prvi put igra prvi protiv drugog... prvi put gubi servis na ovom turniru, nebitno bre). Nije navijao protiv, ali i nedovoljno za Đokovića i to je istina. Ne vidim potrebu za neutralnim komentarisanjem kada naš igra. Kaže poen za Srbina. Kao da je Rumun...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Citat
nače Višković je smorio negativnom statistikom i komentarima. Može bar da navija da se desi čudo, preokret. Stalno nešto protiv Noleta

Jel Viskovic zbog Noleta dobio sut-kartu sa RTS-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Да, бахатио се тата
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia Asha 302
Ajd nek bude da je tako, necu dalje da raspravljam Smiley  Kontam da su svim teniserima bitniji turniri i grend slemovi vise nego OI, ali jbg, one su svake 4 godine i tu se mora dati svoj maksimum, a moje misljenje je da Nole nije dao svoj maksimum i zato ima kritika ne samo od mene... jer se bas od njega ocekivalo najvise od svih nasih sportista.. mozda uz vaterpoliste jedino, vise nego u Pekingu kada je uzeo bronzu. A pitanje je da li ce za 4 godine biti bas u prilici za jos jednu medalju. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Pa onda i ne treba da cudi sto je protiv Noleta. Smile  
Ja sam malo gledao danas mec,kad sam video da ce prvi set trajati nekih 17-18 minuta odustao sam od gledanja...Zelim Noletu da se vrati na stare staze ali kako je krenulo tesko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Kako je krenulo? Ako ne osvoji turnir to je kao da nije ni ucestvovao tako ispade Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 598
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.