2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 00:41:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 766 767 769 770 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1009830 puta)
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung galaxy s4
Bravo majstore... Smile
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Sto kaze jedan crnac: Real men dominate tennis, boys just play tennis and when the pressure heats up they lose.

A Federer ni da pohvali protivnika...

Federer: "Trebalo je da pobedim"
...izvor: b92
Rodžer Federer bio je izuzetno razočaran posle propuštene dve uzastopne meč lopte i poraza od Novaka Đokovića u polufinalu US opena.

„Dešava se. Zato svi i gledamo sport, zar ne? Zato što ne znamo ishod i svi imaju šansu do samog kraja".

"To je ono što volimo kod sporta, ali nekada ume da bude vrlo okrutno i teško. Danas je to mene stiglo. Poraz boli, ali u redu je. Moglo je da bude gore. Moglo je da bude finale“.

Ovo mora da boli. Kako se sada osećaš i gde misliš da ti je meč izmakao?

„Čudno mi je da moram da objašnjavam ovaj poraz jer imam osećaj da je trebalo da pobedim. Ali to je što je. On se vratio, igrao je dobro, a ja nisam igrao tako dobro na samom kraju. Naravno da sam razočaran, ali mogu samo sebe da krivim“.

Izgledalo je kao da preuzimaš kontrolu u petom setu. Koliko je razočaravajuće što nisi uspeo da održiš taj „momentum“?

“Da, imao sam kontrolu, nisam mogao ništa više da uradim. Ispalio je jedan udarac i cela stvar se promenila. Čudno je kako to ide, ali dobar turnir je iza mene. Voleo bih da sam u finalu i da imam šansu da osvojim trofej, što nije slučaj sada. Moram da prihvatim to i da nastavim dalje”.

Kada neko pogodi takav forhend na meč lopti, je li u pitanju sreća, rizik ili možda samopouzdanje?

“Samopouzdanje? Da li se šalite? Mislim, molim vas. Vidite, neki igrači odrastu igrajući tako. Sećam se kada sam gubio juniorske mečeve – gube sa 5:2 u trećem setu, a onda počnu da ‘šamaraju’ loptice. Iz nekog razloga tad sve ulazi u teren jer je to način na koji su naučili da igraju kada su u zaostatku. Ja nikada nisam igrao na taj način. Verujem u moto da će se vredan rad isplatiti jer na početku karijere nisam možda uvek radio najviše što sam mogao. Zato je meni veoma teško da razumem kako neko može da odigra takav udarac na meč lopti. Ali možda on to radi već 20 godina, tako da je to za njega normalno. Morate njega da pitate”.

Jesi li video Novakovu reakciju nakon tog vinera iz forhenda, šta misliš o tome?

“Vidim verovatno 2 posto toga što on ili drugi igrači rade jer sam koncentrisan na svoju rutinu i ne gledam šta drugi rade. Nije me briga. Dok god je u granicama sportskog, nije me briga. Ne znam šta je uradio, tako da to nije problem”.

Možeš li da uporediš ovaj poraz sa onim od Conge na Vimbldonu?

“Ista stvar, mislim da sam danas igrao u redu. Možda sam bolje igrao na Vimbldonu, ali opet, drugačija je podloga, drugačiji rival. Osećam da danas nije trebalo da izgubim, za razliku od Vimbldona. Na Vimbldonu nisam imao brejk prednosti ni u trećem, ni u četvrtom ni u petom setu, a danas sam imao. Bio sam na jedan servis do pobede. Ipak, ja brzo prebolim poraze, Vimbldon me nije snuždio“.

Imao si mnogo dobrih pobeda, dobrih serija, ali bez Grend slem titule ove godine. Kako bi ocenio ovu sezonu?

“To je sjajno pitanje. Mislim da su četvorica najboljih imali odlične sezone na Grend slem turnirima. Imao sam ozbiljne šanse da uradim nešto više, ali stigao sam i do finala i do polufinala. Na nekima sam mogao da idem i skroz do trofeja. Možda je bila teška godina jer sam gubio neke ključne mečeve u važnim delovima sezone. Nije prvi put da se to dogodilo, i ranije sam gubio važne mečeve, ali sam ih većinu dobijao tokom karijere”.

A kada je on na Rolan Garosu na kraju 2 puta pogadjao linije iz drugog servisa tada je sigurno bilo samopouzdanje, znanje... Poredi ga sa juniorom koji samara lopticu. A u najmanju ruku su bili jednaki. Mada brojke pokazuju da je Nole bio bolji.
Đoković je ukupno osvojio 18 poena više (161-143). Novak je imao 48 direktnih poena i 35 neiznuđenih grešaka, dok je Rodžer zabeležio 49 ’vinera’ i 59 grešaka.
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 09:13:10 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ali ovo za mondo, ne verujem kako su smesni ispali. Hoce oni prvi da objave vest  

Od onog trenutka kad je Federer imao mec lopte Novak je napravio seriju od 17:4 u poenima  Smile Smile Smile
evo preokreta
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 10:58:35 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Ericsson t10
Sve čestitke doktoru Noletu, ovo što je prikazao od starta trećeg set, preko 2 meč lopte pa do kraja stvarno je ono što je radio tokom cele sezone, a to je bio najbolji kad je najteže. Moram priznati da sam bio itekako skeptičan posle 2-0 za Federera, ali eto još jedan ludački meč ove godine dobijen na kakav način. Mada isto tako na onoj drugoj meč lopti Federera nisam u skorije vreme video da se Švajcarac onoliko ukenjao i hit u mrežu, posle toga je sve bilo jasno.

Sad u finalu po šesti puta na karanje nabedjenog Španjolca, napred doktore  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Apple iPhone 4

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Ali ovo za mondo, ne verujem kako su smesni ispali. Hoce oni prvi da objave vest  

sta su objavili?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
LG g5

sta su objavili?

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke leet
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
VIP 3310
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Мал нисам умро синоћ!

Прва два сета сморчина жешћа, али после тога  Smile Smile Smile

Доказао је да је највећи. Пишај по сиротињи!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220

Доказао је да је највећи. Пишај по сиротињи!

To da je trenutno najveci dokazuje ova Nadalova izjava posle pobede nad Merejem: ""Ovo je veoma dirljiv i radostan dan za mene jer sam pobedio jednog od najboljih igrača na svetu. Ovo mi je treće finale Grend Slema za redom i drugo u nizu u Nju Jorku", zaključio je drugi reket sveta.

Idi begaj, kad se to Nadal zadovoljavao plasmanom u zavrsnicu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 766 767 769 770 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Feb 2026, 00:41:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.