2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 08:44:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1033185 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Citat
Bice mu dovoljno polufinale za prvo mesto ako se ne varam.

Da da. Novaku je potrebno samo da odbrani polufinale, pa sve i da Federer osvoji turnir, biće prvi. Naravno, podrazumeva se da Nadal ne osvoji turnir.

Slažem se, Novak ima pol-poziciju pred Vimbldon, ali trka tek sledi. Biće jako jako zanimljivo, jedva čekam.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2011, 03:32:16 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ih, pa da, treba doci i do polufinala. Bice zanimljivo.

Zamisli ispadne u polufinalu, a Nadalina osvoji, pa ubicu se. Smile

Jbt sjajna prilika je ovo bila da bude najuspesniji sportista godine, sjajan niz, titule, ali ladno je moguce da ne bude prvi nikada, ne daj Boze, kao taj Giljermo Viljas i njegov ludi niz, ali nikad nije bio prvi, pa ni te godine '77.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N95
Новаче,сада мораш бити најјачи,зајебимо ми рекорде!!!

Новак је ове сезоне зрео (видеђемо 100% након овога) и желим да мислим и мислим да ће наставити тамо гдје је стао,показао је и нама и себи да може да туче још увијек боље од себе (Роџер и Надал).Глава горе мајсторе,идемо сад да им се попишаш на британско тле!!!

Што се тиче само игре,имао је двије грешке,које су одлучиле меч.

1.Кретање.
2.Ритерн.

Само да је у том сегменту био мало бољи,побједио би.

Али и овако,мајсторе  Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mirjanammm mrs sa ovog stranice ti si ovo sve zabaksuzirala sta seres nemas pojma kozo jedna i ti sada nesto pametaris ne diraj ljude iznervirani su  Smile

Svasta  Smile

Cisto sumnjam da ce on ( Nole) nekad zasjesti na prvu poziciju... Smile
Barem nece u ovoj godini...a ako se to ne desi u ovoj - sumnjam da ce se desiti  u bilo kojoj drugoj godini...
Jer sad je u zivotnoj formi..i mislim da je u najgorem trenutku zaustavljen i sprecen...da se doceopa 1. Smile
Ovaj poraz ce mnogo uticati na dalji tok njegove karijere... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Apple iPhone 17 pro

Citat
Barem nece u ovoj godini...a ako se to ne desi u ovoj - sumnjam da ce se desiti  u bilo kojoj drugoj godini...
Jer sad je u zivotnoj formi..i mislim da je u najgorem trenutku zaustavljen i sprecen...da se doceopa 1. Smile
Citat

ajde ne lupaj molim te....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Samsung 
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
ma de ajde ba polake samo osovjice on i wimblindon i UA OPEN samo polake opusteno po babinu liniju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
И ти би исто можда требао...
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
ma de ajde ba polake samo osovjice on i wimblindon i UA OPEN samo polake opusteno po babinu liniju  Smile

taj UA je najlaksi, to svakako Smiley

Novak: "Razočaran sam, neću žaliti"
Izvor: B92, Beta

Novak Đoković je posle poraza od Rodžera Federera u polufinalu Rolan Garosa, rekao da je razočaran, ali da neće previše žaliti.

"Ovo je razočaravajuć poraz. Ne može čovek da se oseća dobro posle poraza, ali znam šta da radim i znam kako da se ponašam na terenu i van njega", rekao je Đoković.

Djoković je imao 41 uzastopnu pobedu u sezoni i plasmanom u finale Rolan Garosa izjednačio bi rekord koji drži Džon Mekinro. Pobedom bi došao i na prvo mesto svetske ATP liste najboljih tenisera.

"Bila su to najbolja četiri meseca u mom životu. Moralo je to, ipak, jednog dana da se završi. Nažalost, to se dogodilo u lošem trenutku, ali takav je sport. Nastaviću da radim", poručio je Đoković.

Najbolji srpski teniser smatra da je nesrećno izgubio prvi set posle taj-brejka.

"Igrao sam dobro u prvom setu, ali nisam imao sreće da ga osvojim. Posle sam usporio i Federer je preuzeo kontrolu. Uspeo sam da se povratim, što protiv Rodžera nije lako. Pokušao sam da zadržim koncentraciju, ali je on igrao izuzetno dobro u trenucima koji su važni. Odigrao je nekoliko dobrih poena i zasluženo pobedio", kazao je Đoković.

Srpski teniser ocenio je da je Švajcarac odigrao neverovatan meč.

"Federer je dobio svaki poen kada mu je to bilo potrebno. U nekim trenucima imao je i malo sreće, ali takve stvari se dešavaju na ovom nivou takmičenja. Igrati sa Rodžerom u polufinalu je uvek intenzivno".

Đoković je rekao da ne misli da je hendikep to što je imao četiri dana pauze, nakon predaje Italijana Fabija Fonjinija u četvrtfinalu zbog povrede, ali je rekao i da vidljivost u finišu meča sa Federerom nije bila idealna.

"Bilo je vrlo teško videti servis, pogotovo u poslednjim poenima taj-brejka. To je, međutim, važilo za obojicu", istakao je Đoković.

U finalu Rolan Garosa, u nedelju, sastaće se Rodžer Federer i Rafael Nadal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 08:44:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.