2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 12:49:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 1033623 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
ma mrzi me da pisem..

na primer: zasto ne kaze na pitanje o djokovicu: svaka cast djokovicu u odlicnoj je formi, trenutno je najbolji, nego: bez obzira na ovu seriju djokovica, jos uvek smo nadal i ja rivali i najbolji.

za mene je, izvini, to kompleks, ali svako ima svoje misljenje.
Ne zeli da prizna. Isto tako je i Rodik (koji propada) podrzavao druga Federera, ali dzaba, blizi je penziji nego nekom jos vecem teniskom uspehu, od kad je Rodik to rekao Nole je pobedio Fedexa nekoliko puta... a i Nadala. 7:0 protiv njih ove godine. Ako u nedelju bude 9, sportista godine u svetu definitivno.

Ma Federer je jedva jednom izjavio, ali ima u medjuvremenu i 10 izjava kako ne priznaje nikakav njegov uspeh. I to sto je izjavio jeste samo da prebaci breme favorita na naseg Noleta. Malo i da ga uljuljka. Opasan je on.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Kod:
Djokovic recimo nikad nece biti ko Federer.

Између осталог и по томе што заостаје једно 14 ГС титула за њим..
Ne mislim samo na titule nego i na ponasanje,igru...Nece ga cak ni Nadal preci po tim kriterijumima.Federer "igra" tenis dok recimo Djokovic i Nadal recimo kao najbolji uz njega idu najvise na tu neku snagu,dosta trcanja itd...Federer jeste sada pao u formi ali moglo je se vidjeti i protiv Vavrinke da kada hoce i moze igra kao pravi majstor...Svakako da ja ne osporavam igru Djokovica i Nadala ali po meni Federer igra leprsav,jednostavan tenis a ova dvojica ipak idu na taj faktor snage...
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Федерер није ни изблиза имао конкуренцију као Новак, а и са 24 године има 2 грен слем титуле, од недеље 3. Немојте погрешно да ме разумете, Роџер је најбољи играч у историји тениса, и ту нема приче, али нико не може да зна да ли ће Новак постићи исто што и он, или можда и више од тога.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Pusti te protivnike zemljake koji pobede sami sebe. Znas valjda kakva je Federerova igra ove i proslih godinu dve, koliko puta neocekivano baci loptu u aut. I taj sampion je poceo da se nervira, da place, da se dere, i tako to.

Da, sto kaze dzejson, konkurenciju nije imao ovakvu. Kada je u najboljim godinama on ne osvaja nesto puno GS titula. Pojavio se Nadal, a sada i Djokovic.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:36:16 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
a i igrao je u vreme kad nije bila velika konkurencija. danas najmanje 5 igraca mogu da osvoje ili izgube.

hvala bogu pa delimo isto misljenje  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:37:18 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Pa ima valjda i on pravo da proslavi poen ili da se iznervira ne moze sve ni Djokovic jedini da radi...

I daj nemojte da lupate da nije imao konkurenciju ispadate smjesni pogledajte koja su imena igrala tada vi mislite da tenis se nije igrao prije Djokovica i Nadala...
I koje su to njegove najbolje godine,covjek ima 30 godina i na zalasku je karijere i od njega se svakako ne mogu ocekivati velike partije kao nekada ali isto tako se i ne moze lako otpisati....
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:42:14 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ne vredi, zaboravljas neke njegove izjave ili ih nisi procitao.

Posle polufinala US Opena 2010. "Probao sam sve. Možda je bila sreća, možda je Novak igrao dobro, bolje od mene. Možda nisam izabrao pravi udarac na kraju, a on možda jeste..." , rekao je Federer.
Ma ne ume da prizna, jedva da ume da kaze to "mozda".
I dalje je rekao da ce navijati za Nadala u finalu. "Mogu samo da zamislim koliko bi za publiku, ali i nas dvojicu bilo uzbudljivo da smo se na kraju susreli na terenu." Pazi, on je hteo da priredi publici njihovo osmo GS finale.
Jeste lep njihov rivalitet, ali nisu jedini na svetu, Djokovic se ozbiljno umesao, a on to jos uvek nece da prizna. On je najbolji, bla bla. E pa neka ga pobedjuje, jos 10 puta, kad ne zna kao sampion da ode u penziju.
Marina Navratilova je rekla Federeru da sampion treba da zna kada je vreme za povlacenje, a on joj odgovorio da prica gluposti, da nije kompetentna. Ona sa 59 GS titula.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:48:45 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Federer je prošlost, Nole je budućnost.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Nokia N73
Pa zaboravljate i vi izjave Djokovica protiv Federera,ali nije bitno rekao sam narod gleda samo u jednom pravcu i to je njegovo pravo...Rekao sam vec Federerovo je proslo on to dobro zna ali isto tako vrhunac njegove karijere nece biti ako on prizna da je Djokovic sad bolji od njega,njih dvojica vode mali rat i van terena duze vreme...
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:51:19 od One and only »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Federer: Nadal i ja gajimo najveći rivalitet, Nole to neće promeniti
23. 05. 2011

"Kroz karijeru uvek imate nekolicinu velikih rivala, ali i jednog najvećeg. Mislim da Nadal i ja gajimo najveći rivalitet i da će to ostati tako, nezavisno od toga koliko će se puta Rafa i Novak sastati u karijeri", kaže Federer.

On je iskompleksiran mnogo. Ako je najbolji u redu, ali sto misli da ga niko nikada nece preci, to je najsmesnije. Sta ako Nadal i Djokovic u buducnosti imaju najveci rivalitet ikada. Ili Marej i Djokovic.

Naravno, vode rat. Posto ima mnogo vise izjava gde ne priznaje Noletov uspeh onda je jedna pozitivna izjava o tome zapravo foliranje.
Sa druge strane, Nole je otpisao Federera, okrenuo se Rafi i njihovom rivalitetu. Njega postuje, govori nije dzaba broj 1, najbolji ikada i tako dalje.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 590 591 593 594 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 12:49:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.