2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 941771 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Nole slavio sa devojkom uspeh na Dejvis kupu

Veliki uspeh u Dejvis kupu, plasman u Svetsku grupu, srpski teniseri proslavili su u beogradskom klubu "Magacin", a Novak Djoković je na zabavu došao sa devojkom Jelenom, čime je otklonio dileme da li je još u vezi sa njom ili mu je srce osvojila Marija Šarapova.

Prema pisanju lista "Press", junak pobede nad Australijom je bio izuzetno dobro raspoložen, kao i ostali članovi reprezentacije - Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić (obojica došli sa devojkama), kao i Boris Pašanski, koji je na zabavu došao solo.

Na partiju su bili i predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović i Djokovićevi roditelji.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
San: Djoković odbio da "proda" meč

Najbolji srpski teniser Novak Djoković odbio je ponudu od 110.000 funti da izgubi u prvom kolu prošlogodišnjeg turnira u Sankt Peterburgu, piše britanski "San" (The Sun).

Finalista ovogodišnjeg US Opena, kako navodi tiražni londonski tabloid, bio je zaprepašćen ponudom velike svote novca da izgubi meč.

Čelnici ATP-a sproveli su istragu, ali nije bilo dokaza da je bilo čudnih rezultata na turniru u Sankt Peterburgu i da je Djoković učestvovao u njima.

ATP je fokusirao istrage na Rusiju i Ukrajinu, gde pretpostavlja da se najviše nameštaju teniski mečevi.
Trenutno se istražuje skandal koji je izazvao poraz četvrtog igrača sveta Rusa Nikolaja Davidenka od 74. na ATP listi Argentinca Martina Argelja na turniru koji je održan u avgustu u Poljskoj.

Rus je predao meč u trećem setu zbog povrede i tvrdi da je nevin.

Djokovićev portparol je istakao da Novak nikada nije dobio zvaničnu ponudu da učestvuje na turniru u Sankt Peterburgu i objasnio da je u to vreme imao ugovor da učestvuje u Bazelu, medjutim da je odustao zbog povrede.

Turnir u Sankt Peterburgu igra se u oktobru za nagradni fond od milion dolara. Prošle godine, kada Djoković nije učestvovao, prvi nosilac bio je Nikolaj Davidenko, a titulu je osvojio hrvatski teniser Mario Ančić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w350
ja sam pocela da igram tenis samo zbog Djokovica,majke mi! stvarno decko opasno igra,svaka mu cast! sve pohvale!!!
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
bravo care  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Djokovićeva sedma titula u karijeri

Novak Djoković osvojio je peti turnir ove godine, a ukupno sedmi u karijeri. U finalu Beča najbolji srpski teniser savladao je Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 2:0, po setovima 6:4, 6:0

Kako je turnir u Beču odmicao, tako je Nole podizao svoju formu, da bi najbolju igru prikazao upravo u finalu.

Agresivno od početka krenuo je Novak i već na startu "pritisnuo" je servis Vavrinke. Švajcarac se izvukao u prvom gemu, ali ne i u trećem maratonskom, koji je trajao neverovatnih petnaestak minuta. Sprski teniser iskoristio je četvrtu brejk loptu i poveo sa 2:1, što je, ispostavilo se na kraju, bio ključni detalj prvog seta, ali i celog meča.

Do kraja prvog dela igre Vavrinka je još pružao kakav-takav otpor, da bi već na startu drugog seta Novak u potpunosti nametnuo svoj ritam i krenuo da "melje" rivala.

Gemovi su se nizali jedan za drugim, sve do šestog, dok je sa druge strane uz ime Stanislasa Vavrinke na semaforu ostao "krompir", te je tako Djoković postao prvi teniser posle 20 godina koji je u finalu Beča dobio set sa "nulom".

Nole je tako izjednačio na 2:2 skor u duelima sa Vavrinkom, koji ga je eliminisao prošle godine u osmini finala bečkog turnira.

Nakon što mu je uručen trofej Djoković je maksimalno ispoštovao bečku publiku, medju kojom je bilo i mnogo Srba, obrativši joj se na nemačkom jeziku.

"Zahvaljujem svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji turnira. Takodje čestitam Stanislasu, jer je imao odličnu nedelju u Beču. Ipak, ja sam bio bolji u finalu. Nadam se da ćemo se videti i sledeće godine na istom turniru", izjavio je treći teniser sveta, kome je za uspeh u Beču pripao ček od 133.250 evra, uz 250 ATP bodova.

Poraženi finalista Stanislas Vavrinka kratko je prokomentarisao da je titulu osvojio bolji igrač.

"Novak je odigrao sjajno u finalu i zasluženo je osvojio trofej, čestitam mu", dodao je Švajcarac, čiji se bankovni konto uvećao za 66.500 evra.

Pored trofeja u Beču Djoković je ove godine osvajao titule još u Adelajdu, Majamiju, Estorilu i Montrealu, dok je prošle sezone trijumfovao na turnirima u Amersfortu i Mecu.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
Браво Ноле Србине 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Nisam se još navikao na njegov nov imidž sa bradicom...

mislim da mu ne stoji najbolje...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Novak osvojio titulu u Beču!

Novak Đoković pobednik je Otvorenog prvenstva Austrije koje je odigrano u Beču. On je sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:0 savladao Švajcarca Stanislasa Vavrinku, posle sat i 15 minuta igre. Prvi put u istoriji finale tog turnira igrano je na dva dobijena seta. Đoković je tako osvojio petu titulu ove sezone za koju je dobio 133 hiljade evra i 250 ATP poena.

U trećem gemu Novak je oduzeo servis Vavrinki, posle velike borbe . Prvu set loptu Novak nije iskoristio zbog loše procene. Imao je čistu poziciju za smeč ali je lopta koju je pustio pala na liniju. Vavrinka je došao do prednosti osvojivši tri uzastopna poena. Novak nije dozvolio iznenađenje, vezao tri poena i iskoristio treću set loptu.

Odmah na startu drugog seta oduzeo je set Vavrinki , i onda na svoj servis lako osvojio gem. U trećem gemu naš teniser je imao trei brejk lopte i iskoristio je drugu. U četvrtom gemu nije izgubio nijedan poen, a viđeno je nekoliko atraktivnih poteza. I u petom gemu Novak je dominirao i ponovo napravio brejk za vođstvo od nedostižnih 5:0. U poslednjem setu Đoković je nastavio da "melje" protvnika i bez izgubljenog poena sovjio drugi set. Novak je od 18 izlazaka na mrežu iskoristio čak 14.

Naš teniser je osvojio sedmi turnir u karijeri, a posle 20 godina je jedan teniser osvojio set, a da nije protivniku dozvolio nijedan gem.

Novak: "Dodatni motiv za Madrid"

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Stanislasa Vavrinku rezultatom 6:4 6:0 u finalu turnira u Beču. Treći reket sveta je ocenio da pobeda u Austriji za njega predstavlja veliki podstrek za predstojeći turnir u Madridu, a da je drugi set bio jedan od najboljih koje je odigrao do sada u karijeri. "Bilo je korisno doći ovde. Dobro sam se pripremio za ovaj turnir i mentalno i fizički. Odlično je započeti sezonu u dvorani pobedom. To je dodatni motiv pred Madrid", rekao je Đoković.

Novak smatra da je treći gem prvog seta bio presudan za ishod okršaja.

"Brejk u prvom setu bio je jedan od odlučujućih trenutaka u meču. Prelamao se rezultat, iako je to bio tek početak meča. Psihološki je bilo važno dobiti taj gem i ući u duel sa viškom od jednog brejka. Zatim sam samouvereno držao tu prednost i dobio set".

Srpski teniser kaže je zadovoljan novinama koje je uneo u igru.

"Nagoveštavao sam uoči turnira da ću isprobavati mnoge stvari i izlaziti više na mrežu. Mislim da sam u dvoboju sa Vavrinkom pokazao i svoju drugu stranu, koja može da mi pomogne u budućnosti".

Đoković je objasnio pobedničku taktiku u meču sa Švajcarcem.

"Ovo je spora podloga i bio sam skeptičan na početku meča. Bio sam svestan da Vavrinka igra dobar tenis i zato sam morao da kontrolišem poene i da od početka budem agresivan. Često sam menjao ritam igre, što njemu nije odgovaralo. Nisam mu dao prostora da preuzme kontrolu".

Treći teniser sveta kaže da će se sledeće sezone takmičiti na manje turnira, a potom se zahvalio publici na podršci.

"Nisam očekivao da već ove godine napredujem tako mnogo na ATP listi i vrlo sam srećan zbog toga. Naredne sezone ću pokušati da rasteretim kalendar, da igram veće turnire i između njih ostavljam više vremena za oporavak. Osećao sam se kao kod kuće. Nadam se da sam se pobedom odužio navijačima koji su me pratili od prvog do poslednjeg meča".

Đoković naredne sedmice učestvuje na turniru Masters serije u Madridu.

izvor - b92
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 10:53:56 od pedam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Samsung Galaxy
Nisam se još navikao na njegov nov imidž sa bradicom...

mislim da mu ne stoji najbolje...

i ja mislim isto... sav mi je nekako cudan... koji ce mu djavo, al dobro, njegova stvar...

cestitke na jos jednom uspehu Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

LT89

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma sada izgleda starije, zrelije.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
dajte sliku, nisam video

edit : nasao sam mnogo mu ruzno stoji  Smile

« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 20:32:14 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:27:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.