2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 01:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 946174 puta)
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70
Đoković u četvrtfinalu Madrida

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Masters turnira u Madridu, pošto je savladao 23. igrača sveta Španca Huana Karlosa Ferera sa 2:1 u setovima (6:3, 2:6, 6:4). Đoković, koji je trenutno treći igrač sveta, igraće u četvrtfinalu Mastersa sa hrvatskim teniserom Mariom Ančićem koji je bio bolji od Francuza Pola Anrija Matjea. Turnir u Madridu se igra za nagradni fond od 2.082.500 evra.

Oba tenisera osvajala su gemove na svoj servis, ali je Đoković u osmom gemu prvog seta uspeo da napravi brejk i povede sa 5:3.

Srpski igrač je u narednom gemu bio siguran na svoj servis i došao je do vođstva od 1:0 u setovima (6:3).

Đoković je agresivno započeo drugi set, i već u prvom gemu na servis Ferera imao je čak pet prilika da napravi brejk. Nekadašnji prvi teniser sveta, međutim, uspeo je da održi koncentraciju i osvoji taj gem.

Srpski teniser loše je igrao u narednom gemu, što je Španac iskoristio napravivši brejk za vođstvo u drugom setu za prednost 2:0.

Ferero je sigurno čuvao prednost, a pri rezultatu 5:2 španski teniser je još jednom oduzeo servis Đokoviću i osvojio drugi set sa 6:2.

Đoković je uspeo da zaboravi lošu igru i gubitak drugog seta. Najbolji teniser Srbije već u prvom gemu trećeg seta napravio je brejk, dok je u narednom bio siguran na svom servisu i došao do prednosti od 2:0.

Nalik Fereru, Đoković je sigurno čuvao prednost od jednog brejka. Najbolje rangirani teniser Srbije pri rezultatu 5:3 imao je dve meč lopte na servis španskog igrača, ali mu nije pošlo za rukom da ih iskoristi.

Treći igrač sveta je bio siguran u narednom gemu, i rešio je set u svoju korist sa 6:4 za pobedu od 2:1.

izvor:B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Novak postao miljenik publike u Madridu

Da li će se Novak Djoković i Rafa Nadal sastati u polufinalu madridskog Mastersa tek će se videti, ali u jednom zamišljenom duelu naš as je poveo bar sa 1:0 u takodje zamišljenim setovima.

Razumljivo, piše beogradski "Sport", španska štampa se iz lokal-patriotskih, najvijačkih, tiražnih i ostalih razloga u četvrtak mnogo više bavila Nadalom nego Noletom, ali iz nekih detalja nije teško shvatiti da je Novak Djoković ne samo protivnik za respekt već, na neki način i miljenik španske publike.

Na primer, medju teniskim vestima na veb-sajtu Marke rubrika Djoković, sa "sedmicom" Raula bila je daleko najčitanija sa 32.148 poseta. Na drugom mestu, sa samo 10.968, bio je video-zapis povratka Nadala posle 42 dana pauze.

Forum navijača, naravno, nije nikakvo oficijelno merilo, ali je i te kako važno kao puls, kao voks populi. Iz komentara čitalaca povodom već citirane vesti izdvajamo nekoliko:

" ....Iako nam ovaj momak pravi probleme, igra sjajan tenis i počistiće sve Špance sa izuzetkom Nadala koji će ga, nadam se, zaustaviti u polufinalu. Sa moje strane, veoma sam mu zahvalan za njegov smisao za humor. Tenis nije samo sport, razne karaoke na Rolan Garosu omogućavaju nam da upoznamo karakter igrača van terena. U Noletovom slučaju nema razloga za ljutnju, treba uživati", napisao je jedan čitalac.

Drugi se direktno obratio Noletu: "Oduševljava me ovaj Srbin...Od svega ti želim da se plasiraš u finale i da pobediš Nadala i Federera. Ti si igrač koji me očarava, tvoj stil, tvoja zezanja i simpatični gestovi...Ti si najbolji na Mastersu".

Treći je pitao zašto ga zovu Nole i dodao: "Zato što je poljubio lepoticu koja skuplja lopte?"

Na to je usledio duhovit odgovor drugog forumaša: "Novak je kavaljer što je poljubio model ? Kakva zasluga ! Neka pokolni poljubac nekoj babi koja ima penziju sa kojom jedva sastavlja kraj sa krajem. Onda ću mu priznati da je kavaljer. Ja bih onoj koju je on poljubio dao hiljadu poljubaca, kada bi mi dozvolila, napisao je uz dodatak u zagradi he,he".

Peti odbrani komentar na forumu Marke, pod naslovom Fenomen, kaže: "Iako ga neki od nas baš ne vole, on je veliki teniser sa sjajnim smislom za humor. Kritikuju ga zbog njegovih imitacija, iako mi se čini da to nije nikakav razlog da ga ljudi mrze. Da je loš čovek nikad se ne bi onako izvinio devojci koju je pogodio loptom".

Djoković je na svoj prvi meč sa Verdaskom došao u trenerci Real Madrida sa kojom se u Madrid Areni pojavio i u utorak, ali je ovog puta imao i dodatno iznenadjenje za gledaoce. Ispod trenerke nosio je dres Reala sa brojem 7 i imenom Raul na ledjima.

Nole je ponosno, palcima usmerenim ka imenu na dresu, pokazao navijačima ko je njegov fudbalski idol. Gest je bio propraćen ovacijama (u većini) i zvižducima (u manjini).

Slučajno ili ne, Raul je prisustvovao meču Djoković-Verdasko i kasnije Nadal - Bagdatis što je užasnulo sve fudbalofile jer je u isto vreme reprezentacija Španije igrala, doduše prijateljski meč, sa Finskom u Helsinkiju.

Bivši kapiten i čak 102 puta internacionalac odlučio se da gleda uživo tenis što je bilo dovoljno da mu tiražni "As" posveti celu naslovnu stranu sa slikom u loži i naslovom "Raul više voli Nadala". U gestu bivšeg kapitena sigurno je bilo nečeg revanšističkog prema selektoru Luisu Aragonesu koji ne samo što ga ne poziva već ga i potcenjuje mada izjava koja je uzburkala javnost nije bila javna što, u suštini, ne menja njen karakter.

Medjutim, identifikovanje Djokovića sa Realom nije se baš dopalo Nadalu, ili se bar tako može zaključiti iz njegove izjave.

"Malo mi je neobično da neko sa strane nešto oseća za Real Madrid. Ako je to uradio da bio pridobio publiku, u redu. Ali, ako nije, onda nije u redu", rekao je Nadal.

Sam Djoković nije ostavio nikakvu sumnju: "Ja sam veliki navijač Real Madrida i Raula. Majicu mi je je dao on lično i odlučio sam da je obučem danas. Posebno sam bio počastvovan kada su me on i predsednik Real Madrida Ramon Kalderon posetili posle meča i uručili mi majicu Reala, ovog puta sa sa mojim imenom na ledjima".

Koliko je Novak Djoković postao važan u svetu tenisa svedoči i činjenica je vest sve što kaže. Omiljena tema španskih medija su Noletove imitacije u Njujorku. Da nije zakačio (i) Rafu Nadala, možda bi im sve bilo i simpatično, ali pošto je dotakao špansku tenisku ikonu mnogi mu to ne praštaju, tim pre što je svakim danom sve veća pretnja Nadalovom drugom mestu na ATP listi.

"Mnogo se govori o tome, ali poslednja stvar koju sam želeo jeste da uvredim nekoga. Možda se nekome, kao Nadalu, nije dopalo, ali moja namera je bila samo da se svi zabavimo, i publika i ja. Od malena sam voleo da imitiram poznate ličnosti", poručio je Djoković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
 Smile Smile Smile

Posle ova dva mucenja danas sledi ciscenje Ancica u dva seta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Mislim da je malcice preterao sa Realom i to . . . Ipak treba imati granicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
u estorilu je nosio dres benfike i izjavio da mu je benfika najomiljeniji tim u fudbalu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
jeste culi nekad za EPP  Smile  a i Mijat mu je bio u lozi  Smile
jbg to ti je marketing ; dolazi iz TK Partizan , navija za Zvezdu a omiljene klubove ima sirom sveta(u svakoj zemlji gde igra po neki)    Smile
~svuda rado vidjen i omiljen~  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
jebo ga real u dupe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N70
Bas tako koji ce mu pistolj.Umesto da navija za Barsu on nasao Real.To mu nije trebalo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Galaxy
pa gde u sred madrida da izjavi da navija za barcu? Smile

tamosnji huligani bi ga gadjali sa kokicama  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
pa gde u sred madrida da izjavi da navija za barcu? Smile

tamosnji huligani bi ga gadjali sa kokicama  Smile Smile Smile Smile Smile

hahaa  Smile

Баш ме занима за кога ће још да навија  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 01:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.