2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:36:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novak Đoković  (Pročitano 948493 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
kakav car  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung 
Nadal se malko naljutio  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

YO

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 475
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
kakav srbin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Nole - srpski ratnik od terakote

Rože Federer, Rafael Nadal i Novak Djoković biće ovekovečeni kao ratnici terakote. Skulpture u prirodnoj veličini prva tri tenisera sveta biće deo kolekcije od osam figura, koje će biti specijalno napravljene za Masters u Šangaju.

Čuvena kineska armija od terakote trenutno je izložena u Londonu, a čelnici Asocijacije teniskih profesionalaca angažovali su francuskog vajara Lorija Dizengremela da napravi slične statue za završni turnir sezone koji se u novembru igra u Kini.

Pored Federera, Nadala i Djokovića, koji su već obezbedili plasman na Masters kup, za preostalih pet mesta i statua, žestoko će se boriti nekoliko tenisera, pre svih Nikolaj Davidenko i Endi Rodik.

Svim kandidatima za završni turniru sezone mere i fotografije uzete su prošlog meseca na turniru Masters serije u Torontu, na kojem je pobedio Novak Djoković.

"Velika mi je čast što će moja statuta u liku ratnika biti postavljena u Šangaju. Svdija mi se ta ideja, jer zbližava kulturu i sport. Jedva čekam da vidim kako ću da ispadnem", rekao je Federer.

Origanalne statue ratnika zakopane su pre oko 2.200 godina da čuvaju grob Ćin Šihuanga, cara koji je stvorio prvu ujedinjenu kinesku državu osvojivši rivalska kraljevstva.

Ćin je uspostavio jedinstveno pismo, ujednačio mere, novac i zakonski sistem i sagradio široku mrežu puteva i kanala. Posle smrti 210. godine pre nove ere, sahranjen je u mauzoleju veličine grada izvan Sijana.

Grobnica je otkrivena 1974. kad su seljaci kopali bunar, i vremenom je postala jedna od najzanimljivijih turističkih destinacija u Kini.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Nole i Bajaga snimaju himnu reprezentacije

Novak Djoković i Momčilo Bajagić postaće novi dubl partneri, ali umesto reketa, u ruci će držati mikrofone, piše dnevni list "Press".

Poznati roker i treći teniser sveta snimiće u sredu u Bajaginom studiju buduću himnu tenisera, koja će biti obrada velikog hita "220 u voltima". Noletu i Bajagi pomagaće i ostali Dejvis kup reprezentativci - Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević, Boris Pašanski, Viktor Troicki.

Iza cele ove priče stao je provereni tim producentske kuće Džuboks koja je izmedju ostalog tvorac grupe Flamingosi, a za dve nedelje snimiće se i visokobudžetni spot pod pokroviteljstvom RTS-a.

Plan je da i teniseri kao trenutno najbolji predstavnici srpskog sporta u svetu dobiju svoju himnu. Posle niza konsultacija Bajaga je svoju kultnu pesmu "220 u voltima" preradio, zamenivši neke reči teniskim terminima.

U kratkoj izjavi za Press Momčilo Bajagić potvrdio je da užurbano radi na pripremi budućeg teniskog hita.

"Upravo sam u svom studiju i užurbano radim na pripremi te pesme. Budući da su nam rokovi jako kratki i da bi sve trebalo da bude gotovo do petka, nadam se da ćemo uspeti. Odlučeno je da iskoristimo pesmu '220 u voltima', jer ima potrebnu dinamiku koja je odlična za himnu tenisera. Siguran sam da će se Nole i momci uklopiti i radujem se saradnji sa njima", naveo je Bajaga za Press.

Još se ne zna da li će pesma "220 u voltima" promeniti svoj dosadašnji naziv.

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Само ти...У моме срцу си...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 15336
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6303
 20. septembar 2007. | Izvor: B92 | MT, ZČ
DK: Đoković - Luščak na otvaranju

U Beogradskoj Areni obavljeno je žrebanje za raspored mečeva za popunu Svetske grupe Dejvis Kupa između Srbije i Australije. Na otvaranju će da igraju naš najbolji teniser Novak Đoković i Piter Luščak (91. teniser sveta), a odmah za njima na teren izlaze Janko Tipsarević i Lejton Hjuit.

U subotu u dublu igraju Henli i Hjuit protiv Đokovića i Zimonjića, a u nedelju se sastaju Đoković i Hjuit, kao i Tipsarević i Luščak.

Novak Đoković je izrazio zadovoljstvo što otvara turnir i što će da igra pred domaćom publikom.

„Drago mi je što ću otvoriti turnir i igrati prvi meč. Sigurno ću osetiti malu tremu pošto ću prvi put igrati u Srbiji pred 20.000 ljudi. U prvom meču igram sa Luščakom i znam da će se on truditi da me zadrži što duže na terenu kako bi me umorio za preostale mečeve, pošto igram sva tri dana. Trećeg dana mi sledi duel sa jednim od najboljih igrača sveta upravo na ovoj podlozi (Hjuit), ali ću se truditi da mi pobedimo. Od mene se, kao od lidera ekipe, najviše očekuje. Rano je pričati o tome šta će biti, videćemo na terenu“.

Janko Tipsarević je izjavio da je spreman, ali da će da prepusti mesto drugome ako bude osetio bolove.

„Rekao sam selektoru Obradoviću da, ukoliko budem osetio bilo kakav bol, ne želim nikome da zauzimam mesto i da stavi nekog drugog umesto mene. Ja sam totalno spreman. Volim da igram prvi, ali će mi biti lakše što ću da igram drugi protiv Hjuita“.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
bio je fenomenalan danas u Areni,atmosfera fenomenalna.bravo majstore!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
 Smile Smile Smile pobedi nole  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Đoković: Timska pobeda

ReutersNovak Đoković nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Krisom Gučioneom i plasmana reprezentacije Srbije u Svetsku grupu Dejvis kupa. Đoković je najzaslužniji za ukupan trijumf srpskog tima sa dve pobede u singlu i jednom u dublu sa Nenadom Zimonjićem, ali je istakao da je ovo timska pobeda.

"Ovo nije samo moj uspeh , već uspeh cele moje zemlje", rekao je Đoković na konferenciji za novinare posle meča.

Komentarišući neke najave uoči odlučujućeg meča da će to biti samo formalnost, Djoković je rekao da je reč o nepoznavanju tenisa onih koji su to mogli da kažu.

"Gučione je jako nezgodan protivnik. Servis mu je najjače oružje. Kada mu on krene, ne postoji teniser koga ne može da pobedi. Protiv njega sam već igrao ove godine u finalu turnira u Adelaidi i bio je to veoma težak meč", rekao je Đoković.

On je, ipak, priznao da mu je laknulo kada je saznao da mu današnji protivnik neće biti Lejton Hjuit, već Gučione.

"Spremao sam drugačiju taktiku, jer sam očekivao Hjuita na terenu. Fokusirao sam se pre svega na fizičku spremu, jer sam znao da bi to bio naporan duel. Ipak, moram da priznam da sam odahnuo kada sam čuo da je došlo do promene i da neću igrati protiv Hjuita".

Govoreći o planovima za Dejvis kup naedne sezone, naš najbolji teniser je istakao da je sada u trenucima slavlja o tome teško govoriti, ali da nije tajna šta bi svi želeli.

"Još sam pod utiskom ove velike pobede koju smo čekali 20 godina. Naravno, voleo bih da budemo pobednici Dejvis kupa sledeće godine, ali do toga je daleko", rekao je Đoković, naglasivši da za trijumf protiv Australije velike zasluge ima i savetnik našeg tima Nikola Pilić, koji je umnogome pomogao srpskoj reprezentaciji da napravi ovako značajan uspeh.

Treći teniser sveta je dodao da je atmosfera koju je u Beogradskoj areni stvorilo 20.000 navijača najbolja u kojoj je igrao u karijeri.

ReutersĐokovićev današnji protivnik Gučione nije krio da je razočaran porazom, ali je korektno čestitao Đokoviću na pobedi.

"Imao sam šansu u taj brejku trećeg seta da produžim meč i učinim ga neizvesnijim, ali sam kod rezultata 5:2 poklekao pred Novakovim servisom. Naravno, Novak je imao i veliku prednost zbog publike koja je neumorno navijala. Imao sam osećaj da sam u pravoj areni. Ipak, i publici svaka čast. Bili su korektni, nije bilo nedoličnog zviždanja, niti vređanja", rekao je Gučione
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

What goes around, comes around...

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73 МЕ

Браво Ноле, свака ти част!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 834
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 08:36:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.