Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite da li ce SNS pozvati jos neku politicku stranku i koju?

Glasanje završeno: 27. Apr 2014, 09:50:55

SPS-PUPS-JS
34.3%  (12)
NDS
31.4%  (11)
DS
0%  (0)
Formirace Vladu sa svojim kadrovima
14.3%  (5)
Manjinske stranke
20%  (7)
Ukupno glasova: 35
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova Vlada Srbije ~ Apsolutna vecina ili koalicija!?  (Pročitano 35697 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Ma slazem se sa tim, ali ocigledno nas narod nema muda da izabere, odnosno uvek se priklanja opciji koja nudi i jare i pare, i onda kad ne dobije ni jedno ni drugo, krivi su politicari "sto lazu"  Smile
Pa naravno da lazu, evo na onoj temi podatak da se URS zaduzio milion evra za kampanju, pa nisu sigurno pukli tolike pare da meni bude dobro  Smile
Napisao si da su iscezli likovi koji misle da su neki faktor, hteo sam da skrenem paznju da, u demokratskom sistemu, ocigledno takvi likovi biraju ko ce da dodje na vlast.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Jos gore od toga. Ja sve mislim da ovde jedno misle, drugo pricaju, trece rade. Samo oni znaju kako se to izvode i predaju jedni drugima u amanet kao stafetu.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
LG Google Nexus 5
 Smile Smile

TIŠINA TAMO! Vujović je ministar kog je Vučić ućutkao

Ministar kojem je premijer Aleksandar Vučić na sednici Štaba za vanredne situacije rekao "Tišina tamo!" je ministar privrede Dušan Vujović, piše Danas.

"Tišina tamo! Rekao sam - nijednu reč više da nisam čuo! Ne interesuje me da li je ministar ili bilo ko. Izađite napolje, ministre, ako kasnite na ovakve stvari. Ko može da pomogne - neka pomogne, ko ne može da pomogne, neka ćuti", povikao je Vučić na sednici Štaba za vanredne situacije Vlade Srbije 16. maja, održanoj povodom razornih poplava.

Kamere u TV prenosu ove sednice uživo nisu snimile na kojeg je ministra premijer bio besan, a za javnost je sve ostalo tajna i skoro mesec dana posle toga.

Međutim, kako Danas saznaje iz više izvora u Vladi Srbije, premijer Aleksandar Vučić je reči ukora povišenim tonom uputio ministru Vujoviću.

Pojedini izvori u Vladi su, kako piše Danas, preneli da je Vujović bio izuzetno uznemiren zbog Vučićevog odnosa prema njemu na sednici otvorenoj za javnost, da je čak davao i usmenu ostavku. U kabinetu premijera, s druge strane, za Danas demantuju da je ministar privrede davao ostavku, tim povodom ili bilo kojim drugim.

Naime, osim zbog neobično žestokog ukora koji je doživeo na zasedanju u Nemanjinoj 11, ministar Dušan Vujović je, prema spekulacijama, nezadovoljan i zbog drugih stvari koje se dešavanju u vezi s njegovom funkcijom i resorom, odnosno zbog toga što je navodno isključen iz donošenja pojedinih važnih odluka.

Turbulencije u Ministarstvu privrede

Pre mesec dana, predstavnici Vlade sa Vučićem na čelu razgovarali su sa bankarima, stranim investitorima, građevinarima i velikim poreskim obveznicima o merama koje je Vlada predložila, a koje su uglavnom iz nadležnosti Ministarstva privrede.

Ministar Vujović nije bio u zemlji kada su mere objavljene, jer je po formiranju Vlade otputovao u Ameriku, a vratio se na dan sastanka, kada je direktno sa aerodrome došao u Palatu Srbija.

Pretpostavlja se da je o najavljenim potezima bilo reči tokom pregovora o angažovanju Vujovića u Vladi, ali, prema ranijim saznanjima Danasa, Ministarstvo privrede kao institucija nije bilo uključeno u izradu mera.

Takođe, Danas podseća da je pre nekoliko dana pisao i o tome da Ministarstvo privrede poslednjih dana napuštaju ljudi kojima je poverenje ukazao bivši ministar Saša Radulović, a kojima je novi ministar produžio ugovor, te da dolaze kadrovi Mlađana Dinkića, koji je "izbačen" iz Vlade 2013. godine.

Ostavku je podnela specijalna savetnica za borbu protiv korupcije i reformu javnih preduzeća Miroslava Milenović.

Iako su u Ministarstvu privrede tvrdili da je Milenovićeva ostavku podnela iz zdravstvenih razloga, Danas je došao do saznanja da je "jedina srpska finansijska forenzičarka" bila nezadovoljna jer je nastavljena politika netransparentnih pregovora sa potencijalnim investitorima, a diskreciona prava ministara prilikom dogovora s investitorima Vlada nije odlučila da menja u korist javnih tendera.

Iz Ministarstva privrede odlazi i savetnica za evropske integracije Ana Trbović, koja je na to mesto takođe došla u vreme dok je ministar bio Radulović. Njima dvema ugovori su raskinuti u vreme tehničke vlade, ali ih je ministar Vujović ponovo imenovao na ista mesta.

Istovremeno, u Ministarstvu privrede se, prema saznanjima Danasa, spremaju da dovedu bliske saradnike Mlađana Dinkića - Nebojšu Ćirića, bivšeg ministra privrede u vladi Mirka Cvetkovića, i Nenada Mijailovića, pomoćnika u Ministarstvu dok je taj resor vodio Dinkić.

Pominje se i da bi na mesto direktora SIEPA mogao da dođe Branislav Zec, pomoćnik i državni sekretar u Dinkićevom ministarstvu u dva saziva.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/471944/TISINA-TAMO-Vujovic-je-ministar-kog-je-Vucic-ucutkao
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Sony 
To sam ja spominjao, Coa samo da nastavi u svom oštrom stilu i bog da nas vidi.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Vlast i opozicija podeljene o zakonu o zaštiti potrošača

Beograd - Poslanici vladajiće koalicije podržali su danas u Skupštini Srbije Predlog zakona o zaštiti potrošača, dok su poslanicke grupe opozocionih Demokratske stranke (DS) i Nove Demokratske stranke (NDS) kritikovali taj predlog zakona i kratko vreme koje su poslanici imali da se upoznaju sa tim zakonskim predlozima.

Poslanik SNS-a Aleksandra Tomić ukazala je na značaj edukacije potrošača o nihovim potrošačkim pravima i dodala da bi država trebalo da razmišlja o stvaranju nacionalnog programa zaštite potrošača, pre svega za socijalno ugrožene, kao i o formiranju nacionalne statistike u toj oblasti.

- Izmene zakona o elektronskim komunikacijama daće velike prihode u budžet Srbije i regulisati tržište na način na koji do sada nije bio slučaj - rekla je poslanica Aleksandra Tomić.

Govoreći tokom objedinjene rasprave u Skupštini Srbije o predlogu novog zakona o zaštiti potrošača, izmenama zakona o elektronskim komunikacijama i izmenama zakona o poštanskim uslugama, poslanici NDS-a i Nove stranke zatražili su produžetak rasprave u načelu o tim zakonima, jer su poslanici imali samo dva dana da pročitaju predloge tih zakona i zato nisu imali dovoljno vremena da se pripreme za raspravu.

Marko Đurišić iz NDS-a je rekao da kada se pogledaju predlozi zakona o zaštiti potrošača i izmena i dopuna zakona o poštanskim uslugama, putnim ispravama i o elektronskim komunikacijama, ne može da se nadje razlog zašto su upućeni na usvajanje Skupštini po hitnom postupku.

On je rekao da ne vidi šta je hitno u osnivanju regulatornog tela, koje nastaje spajanjem Republicke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) i Republičke agencije za postanske usluge (RaPUS), istakavši da je to loša praksa i izrazio bojazan da ćemo se se tom praksom suočavati i narednih nedelja, jer se najavljuju reformski zakoni.

Đurišić je rekao da NDS smatra da je loše u Predlogu zakona o zaštiti potrošača što se već na samom početku navodi da će se na odnose koji nisu uređeni tim zakonom primenjivati Zakon o obligacionim odnosima, osim ako posebnim zakonom nije drugacije propisano.

Dejan Radenković iz SPS-a, podržao je spajanje Republičke agencije za elektronske komunikacije (RATEL) i Republičke agencije za poštanske usluge (RaPUS), u okviru izmena zakona o elektronskim komunikacijama, jer se kako je rekao, radi o dva regulatorna tela sa sličnim delatnostima pa je prirodno njihovo spajanje.

Poslanik DS-a Goran Ćirić je istakao da Predlog zakona o zaštiti potrošača nije moguće sprovesti u praksi, jer je suprotan parničnom postupku i dodao da je stav stručnaka da inspekcija i dalje nema nadležnosti u zaštiti potrošača.

On se složio sa ocenom poslanika NDS-a da zbog usvajanja po hitnom postupku posalnici nisu imali vremena da se pripreme za razmatranje Predloga zakona o zaštiti potrošača i predloga izmena i dopuna zakona o poštanskim i o elektronskim komunikacijama.

Zamenik predsednika Poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević je rekao da će ta poslanička grupa podržati u načelu sva tri predloga zakona.

On je ocenio da je Srbiji potreban moderan i efikasan zakon o zaštiti potrošača koji će urediti tu dinamičnu oblast i pozitivno ocenio to što se tržišnoj ispekciji vraćaju nadležnosti.

Poslanica Saveza vojvođjanskih Mađara (SVM) Elvira Kovač je navela da ta poslanička grupa podržave navedene predloge zakona.

Poslank SDPS-a Ivan Bauer rekao je da je neophodno novim zakonom o zaštiti potrošača precizno definisati odnos potrošač-trgovac, jer je taj odnos u biti nepravedan pošto je potrošač u praksi u podredjenom položaju i slabo je zaštićen. On je predložio da se adekvatno sankcionišu svi koji narušavaju prava potrošača.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Vučić optužio OEBS da laže

Premijer Srbijer Aleksandar Vučić optužio je danas OEBS da laže i poručio da će dočekati njihovo izvinjenje.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da je saglasan sa Polom Tide, zamenicom šefa Misije OEBS da ima pritisaka na medije, ali je istakao da oni dolaze iz inostranstva, kao i da pojedini ambasadori u Srbiji vode napade na njega i na njegovu porodicu.

- Mislite da ću ućutati. Ja to neću učiniti, neću ućutati - rekao je Vučić i naveo da je ORBS lagao kada je govorio o skidanju tekstova sa sajta "Blica" i sajta "Telepromtera".

Premijer je to kazao odgovarajući na pitanje novinara o oceni Pole Tide u sinoćnjoj emisiji "Utisak nedelje" da on nije tražio izvinjenje OEBS-a.

Vučić je kazao da njegov brat nema veze sa televizijom Kopernikus, kao i da nema uticaja ni na koga ko odlučuje do dodeli frekvencija u Srbiji.

- Oni (OEBS) su lagali, a kada lažete elementarna pristojnost je da se izvinitite. Neću dozvoliti da neko napada Srbiju i da to prodje bez odgovora. To ne znači da neću da štitim pravo ove zemlje na istinu, ako ste lagali za Blic, za Adrijanu Limu i neke ćevapčiće... - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbiji.

On je poručio da se nimalo nije uplašio i da ništa njegovo nije na kocki. Jedino bi, kaže, mogao da ostane bez političke funkcije i dodaje da je njemu važnije da ne ostane bez obraza.

U tom smislu, premijer je rekao da se ne slaže sa saopštenjem ministra za rad i zapošljavanje Aleksandra Vulina koji je od OEBS-a i medjunarodnih institucija zatražio zaštitu za Vučića i njegovu porodicu.
Ipak, dodao je da je zahvalan Vulinu što misli o njemu i njegovoj porodici.

- Ne slažem se da on traži pomoć i podršku od OEBS-a jer meni nikakva pomoć nije potrebna, dovoljno sam jak i imam hrabrosti i snage da se suprotstavim svim lažima - rekao je Vučić.

Zato ću, dodao je, naći rešenje i neće me uplašiti.

- OEBS je izgovarao neistine i laži, a ja sam govorio istinu. Oni su rekli da nemaju dokaze, ali da to ne znači da nije istina (da u Srbiji ima cenzure) - rekao je premijer i dodao da zato sa njima nema o čemu da razgovara.

Premijer je rekao da se slaže sa predstavnicom OEBS-a u Srbiji Polom Tide da u našoj zemji postoje pritisci na medije, ali je dodao da on te pritiske ne vrši.

- Ali mnogi iz međunarodne zajednice vode kampanju protiv mene i moje porodice. I sve to što je radila Tide je pritisak na medije i kampanja protiv mene - rekao je Vučić poručivši da ga to neće ućutkati i da nikada neće moliti Boga da to prođe.

Upitan da komentariše optužbe izrečene u emisiji Utisak nedelje na TV B92 da njegov brat lobira da TV Kopernikus dobije nacionalnu frekvenciju, Vučić je rekao da to nije tačno i da njegov brat nema sa tim nikakve veze, odnosno da njegov brat "nema ni pojma šta je to Kopernikus".

- Možete da me pobedite na izborima ili bez izbora, možete i linčovanje da organizujete, ali da vam se sklonim na pamet mi ne pada  - rekao je Vučić.

Na pitanje da li će biti ispitani problemi u vezi sa hakovanjem sajta Pešcanik, premijer je rekao da će dirketor policije ili ministar dati detaljne informacije kada završe istragu o tome, a da on, kako je rekao, u ovom trenutku ima samo preliminarne informacije.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Dačić: Moramo da balansiramo i da znamo naše prioritete

Beograd - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija, kada se radi o odnosu prema krizi u Ukrajini, neće okretati ledja svojim prijateljima u Evropskoj uniji (EU), ali da ona, sa druge strane, mora da zna šta su njeni prioriteti.

- U ovom trenutku Srbija mora da vodi računa o tome da traži balans između približavanja EU i odnosa prema našim tradicionalnim prijateljima - istakao je Dačić obraćajući se novinarima u Arhivu Jugoslavije u Beogradu.

On je podsetio da su spoljopolitički prioriteti Srbije da bude članica EU, da ostvari što veći uticaj na najvažnije centre političke moći u svetu, da razvija i neguje odnose sa tradicionalnim prijateljima Srbije i da stvara mir i stabilnost u regionu.

- Mi u ovom trenutku nemamo obavezu da se pridružujemo zajedničkoj spoljnoj i bezbednosnoj politici EU. Ali, tokom pregovora i kako sve više budemo blizu članstvu Srbije u EU nesumnjivo da će taj procenat pridruživanja morati da bude mnogo viši nego što je to danas - dodao je on.

Upitan za komentar povodom najava da će Srbiju posetiti predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koga smatraju nepoželjnom osobom u EU, Dačić je rekao da to nije u nadležnosti Vlade Srbije, već da se radi o aktivnostima predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Ministar je naveo da je Nikolić bio u poseti Belorusiji i da će ovo biti Lukašenkova uzvratna poseta, dodavši da "ona nije uperena ni protiv koga".

- Reč je o bilateralnim odnosima između dve zemlje. Mi time ne želimo da narušavamo zajedničku spoljnu politiku EU, ali, kao što još jednom govorim, u nekim pitanjima Srbija ponekada ima drugačiji stav - zaključio je Dačić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Poslanici će raditi celo leto

Beograd -- Predsednica Skupštine Maja Gojković najavila da će leto za poslanike biti radno kako bi ispunili agendu koju je premijer izložio prilikom izbora u parlamentu.

''Očekujemo reformske zakone koji su, kako Vlada najavljuje, u završnoj fazi i ubedjeni smo da će biti usvojeni do početka avgusta'', rekla je Gojković za današnje ''Novosti''.

red poslanicima će se u narednom periodu naći i izveštaji iz nadležnosti Narodne banke Srbije, dodala je ona i naglasila da nema pauze i praznog hoda iako je završeno redovno zasedanje.

''Vredno se radi u odborima, sve vreme imamo dinamičnu međunarodnu aktivnost. Za nešto više od mesec dana od konstituisanja, skupština je donela 23 zakona i 42 odluke'', podsetila je ona.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ministar Vulin u Ženevi

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin učestvovao je u radu 103. zasedanja Međunarodne konferencije rada u Ženevi, gde se sastao sa generalnim direktorom Međunarodne organizacije rada Gajom Rajderom i novoizabranim regionalnim direktorom za Evropu i centralnu Aziju te organizacije Hajncom Kelerom.

Vulin je sagovornike upoznao sa procesom konsultacija socijalnih partnera koji rade na tekstu Nacrta novog Zakona o radu.

Kako se navodi su saopštenju Ministarstva za rad, Rajder je podržao napore Vlade Srbije na postizanju kompromisa predstavnika sindikata i poslodavaca.

On je istakao i spremnost MOR da Srbiji, posle nedavnih katastrofalnih poplava, pruži neophodnu pomoć u realizaciji strategije za oporavak, a obećao je i pomoć eksperata u realizaciji projekta izrade socijalnih karata.

Vulin se zahvalio Rajderu na principijelnim stavu Međunarodne organizacije rada u vezi sa Kosovom, a Rajder je istakao da će MOR i dalje u potpunosti poštovati
Rezoluciju SB UN 1244, navodi se u saopštenju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Dačić: Moramo da balansiramo i da znamo naše prioritete

...
Ovo je populizam par execellance ...ono jesam glasač SPS-a, al bato ovo je klasično podilaženje opštenarodnoj zabludi kako je Tito balansirao između istoka i zapada i a mi cuclali i zapadnu i istočnu sisu.  Mada i ta zabluda nije spontano nastala, nego su razni "stručnjaci" to plasirali kroz medije itd. Balansiranje je dugoročno najgluplja strategija u međunarodnim odnosima, što smo na kraju krajeva videli i 90ih kad smo kao neopredeljeni ostali sami u ratu koji je nastao raspadom Jugoslavije. Srbija mora da odredi svoj vojni interes ako želi dugoročno da trasira svoju međunarodnu politiku.  Ono ovo sad može da prođe, jer su Šiptari i Hrvati uzeli sve što su hteli, samo nešto kontam šta ako ustaše opet krenu na Srem i Zemun? Oće li opet da bide mi vs oni uz podršku SAD i zapada? Nego naši poliičari čak i kad obavljaju državni posao razmišljaju kako da naberu što više glasova, a kud ćeš lepše kad si i za Ruse i za zapad.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.