Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:03:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34293 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Izvodjenje himne.. blaga jeza...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Palm 
Pa normalno da se lože kad je ovo vlada sa najviše doktora nauka  Smile Svaka budala danas neki dr  Smile SNS je omogućio najvećim diletantima da uđu u politiku,evo ima ga i ovde na forumu  Smile
Глупо је стицати докторат ако се не бавиш научним радом.Доктор је академска титула, и носилац ове титуле би морао да се бави науком на универзитету, неком институту или некој другој научној установи.

Уколико се појави неки др,  и тражи посао/функцију у ненаучним-практикантским пословима(државна администрација,политика, приватни бизнис, јавно предузеће) таквог доктора треба гледати са подозрењем и онемогућити му запослење или избор на функцију.Он је био неуспешан у академској каријери, није остао на универзитету и постао асистент/доцент/професор, а неуспешни људи никоме не требају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
САСТАВ НОВЕ ВЛАДЕ (90-те + ДОС)
1 - ЈУЛ
3 - СРС
3 - СПС
6 - ДОС (2- ДСС + 1 - ДС + 1 Г17+ Земунски клан + наравно Расим Љајић)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Sednica vlade u pola 7 hehehehehehehe
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 22:25:45 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Uvek im je prva sednica takva...kao mi radimo  Smile
I prosla je tako krenula od rane zore pa nista pametno nije izrodilo...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Mičurin naših dana

dejan anastasijević

ZAKON KRUŽENJA BALEGE U PRIRODI

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1419405
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Pa donekle su drugi vec odgovorili pre nego sto sam ja uspeo tako da glupo da ponavljam, ali reci cu ti ovo. Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti. Sprecen je bankrot, spreceno je priznavanje Kosova, spreceno je odaljavanje od Rusije (sad je trenutno politika vaganja izmedju zapada i istoka), sprecen je ulazak u nato, sprecena je rasprodaja dosta toga za male pare ili nikakve, spreceno je ponizavanje naroda, sprecena je kradja (naravno da jos uvek ima korupcije i lopova ali u znatno manjem nivou i nadam se da ce se jos raditi na tome).

Nije spreceno nista sa dolaskom Vucica na vlast.Samo smo dobili vrhunskog manipulatora koji je u pocetku priznajem izmanipulisao i mene svojim lazima.Srbija je danas mnogo vise zaduzena nego za vreme Tadica.Em sto smo vise zaduzeni em sto je novac za bankrot uzeo od mene.I ajde sto je uzeo novac.Ali najgore je to sto nista nije uradio.Sto se tice Kosova sve sto Tadic nije smeo da uradi Vucic je uradio.

Dali smo im sve sto su trazili a dobili smo veliko nista u vidu neke zajednice opstina.Na kraju i od te zajednice je ispala velika sarena laza.Rasprodaja se vrsi ali na inteligentniji nacin.A to je sarena laza u vidu toga kako smo mi tupadzije koje ne znaju da vode preduzeca pa eto docice neki Francuz ili Englez da nam pokaze kako se to radi.Ako je hteo da uradi nesto zasto nije uveo profesionalni menadzment umesto megadens kadrova sa kupljenim diplomama?Ej on prica kako sporstki klubovi sisaju novac iz budzeta a njegov direktor daje donaciju Crvenoj Zvezdi.Pa koga on pravi budalama?

Za 10 dana moze da se izvrsi privatizacija sportskih klubova a za 1 dan moze da se zabrani da Telekom bude donator CZ.Ali da se to desi ne bi njegova rodbina mogla da ispumpava novac iz CZ koji njegov direktor daje.Korpupcije prijatelju ima na svakom cosku.Sve je korumpirano do najvecih granica.Sto se tice Tadica ja ga nisam nikad voleo.Bio sam i ostao njegov zestok protivnik.Ali ja licno sam bolje ziveo za vreme Tadica i iskreno sad bi ga od blata pravio sa svim njegovim manama.Nisam demokrata bio ni ranije a nisam ni sada.Glasao sam za stranku koja nije dobila ni 1% glasova.

PS:Pre dolaska Vucica imao sam platu 400 evra a sad imam 325 evra.Pre dolaska Vucica placao sam porez oko 50 evra a sad ga placam 80 evra.To je vise od 50% povecanje uz smanjenje plate oko 20%.Takodje struja je bila jeftinija , komunalije su bile jeftinije i naravno hrana , obuca ,odeca , gorivo i...Tako da definitivno smo ziveli mnogo bolje za vreme Tadica.A po mojim merilima za vreme Tadica je bilo dno dna.
« Poslednja izmena: 12. Avg 2016, 00:47:59 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Добар текст госпође Панчић

http://www.slobodnaevropa.org/a/pancic-zlatno-doba-dan-prvi/27910045.html
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:03:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.