Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:19:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34356 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ako ocekujete da branim Knezevica, odgovaram za Beograd na vodi, briselskim ugovorom, smanjenje penzija i slicno na pogresnu adresu ste se uputili Smiley

Ja se za razliku od vas ne bavim visokom politikom Smile
znaci promena je u tome sto su ti asfaltirali put do kuce u selu?
postavili osvetljenje u ulici u gradu? ili popravili?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.82
Samo kazem da za razliku od vas strucnjaka za visoku politiku ja se time ne bavim. Zato i ne branim stavove vladajuce koalicije Smile pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
visoka politika u srbiji ne postoji
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Не мораш бити стручњак било чега да би сконтао колико мандатар обмањује јавност само да би се задржао на власти. Борба против корупције синс 2012. Како добро звучи, а у реалности ништа. Ако је то висока политика, онда ништа.
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Aha, znači onaj post ''pa sprečena je krađa i propast Srbije...'' je najviše što ću dobiti od odgovora na tu temu.  Smile Pa dobro ajde, može i to. Bolje išta nego ništa.  Smile

Inače već odavno ne citiram jednu po jednu rečenicu ali moraću i ovaj put, da bi sve bilo po PC-u. Dakle...

Citat
Sprecen je bankrot

To beše ono kad DS napravi dug i digne kredite da bi otplatio kredite, pa onda SNS to reši tako što digne nove kredite da bi otplatio kredite koji su uzeti za kredite? Usput, kod koga smo ono beše uzeli te kredite i pakete...?  Smile A da, između ostalog i kod MMFa. To je beše ona organizacija od koje se svaka normalna država sklanja. Ona organizacija, kako reče jedan moj profesor, što ti kobajagi da pozajmicu para ali ti ne da bukvalno pare nego ti lepo udeli fine poklončiće kojima ti zamaže oči pa ti onda posle sve to naplati uz mafijaške kamate i pokupi pola zemlje.

Ili možda misliš na smanjenje penzija i kresanje plata troškova po sistemu što si više bio uredniji platiša/savesniji građanin'', to ćeš više da najebeš ?

Citat
spreceno je priznavanje Kosova

Netačno, sprečavanje priznavanja Kosova je započeto još dok je Jeremić bio ministar spoljnih poslova, i to u onom periodu kad je vitlao po svetskim bestragijama i skupljao svaki ''poen'', moleći čak i bantu crnce, polinežane i mongole, tj. svakog ko ima nekakvu državu... da ne priznaju Kosovo, ne bi li broj UN zemalja koje su protiv toga ostao makar za trunku veći od onih koje su za nezavisnost.

Citat
spreceno je odaljavanje od Rusije (sad je trenutno politika vaganja izmedju zapada i istoka)

E što jes jes, za trenutak sam se zabrinuo za sudbinu crne rupe zvane Južni tok, dragog gospodina Bajatovića i njegovih 6 plata i fabrike u Kragujevcu koja pojede više para nego što donese.

Citat
sprecen je ulazak u nato

Stvarno? A čime to, onim sporazumom koji je ratifikovan s njim pre godinu-dve , slanjem Đukanovića u sedište NATOa prošle godine, ili porukama kako ne treba da živimo u prošlosti i lošim sećanjima nego da budemo što bolji partner NATOu?

Citat
sprecena je rasprodaja dosta toga za male pare ili nikakve

Neće biti. Vlast sada želi da proda Aerodrom Beograd, za koji tvrdi da je ''neprofitabilan'' iako je prošle godine, sa sve troškovima rekonstrukcije, ostvario profit od 20 miliona evra. A znaš koga dovode za to? Božidara Đelića.  Smile Istog onog što je ojadio pola srpske privrede. Uz to, prodaje se Beogradska autobuska stanica, isto jer je šatro neprofitabilna, a najavljene su prodaje i gradskih pijaca. A da, privatizovaće čak i deponiju Vinča. Jer jbg, Srbi ne umeju sami da upravljaju smećem i asfaltom, pa ćemo da dovedemo strance da nam pokažu kako. Inače sve ovo nisu priče i špekulacije, nego najave upravo SNSovih ljudi. Ovo za BAS je lično Mali pričao. Ako želiš reci pa ću da pokačim sve te linkove.

A da, tu je i najava o prodaji RTB Bor, kao i zemljišta i dozvola za eksploataciju zlatne žile koju su Kanađani i Ameri ''našli'' prošle godine isto blizu Bora.

Citat
spreceno je ponizavanje naroda

Što jes jes. Više ne mogu da me pljuju hrvati i šiptari. Sad me pljuje sopstveni premijer koga plaćam i izdržavam.

Citat
Bas svaki put. Pre Tadica tako za Milosevica, pre Milosevica Tito. Vole Srbi tako da ih neko ubedjuje da je sve super dok im zemlja propada pred ocima, to se nikada nece promeniti.   Smile

Tadić i Milošević se ne mogu ni porediti. Miloševiću su kačili slike po kancelarijama i zgradama, kad je crko hiljade ljudi je seklo vene i od besa i neverice pričalo o kletvama, trovanju i mračnim (zapadnjačkim) silama koje su nam uzele tako velikog i neuništivog čoveka, a evo danas 10 godina kasnije mnogi od njih i dalje tuguju za njim i njegovom šenutom ženom, sada književnom spisateljicom.

A Tadić i dok je bio na vlasti, čak i u onim najsrećnijim godinama, je bio redovna tema i sprdačina svakodnevnice.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 16:57:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Kako spreciti priznavanja nezavisnosti Kosova kada je ono vec priznato. Ova iluzorna igra recima je samo sprdnja i igranje na kartu patriotizma.
Anyway evo Alek the great besni  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Samsung GT-S7580
Мени ово личи на оно с бомбардовањем и игнорисањем вета. Значи, УН не призна државу, али се она појављује на ОИ, све регуларно, може. Неко пиша и по Савету безведности и по УН.

Anyway evo Alek the great besni  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Zar se mora biti deo politickog zivota da bi se isti komentarisao. Jedna od najgorih licemernih razmisljanja...
Ja kao gradjanin ove zemlje Ustavom mi je zagarantovano da pricam o kome hocu bez obzira dal sam doktor nauka ili ciga iz Sisojevca.

Upravo tako. Dokle god sam građanin ove zemlje i dokle god dajem državi pare kojima se izdržavaju država i vlast, ima da komentarišem šta god oću kolko god oću. Nema šta mene da ućutkuju otpadi koji nemaju ni srednje škole i ni dan radnog staža. Svako od njih kad je stupao na dužnost i funkciju znao je da ga sa mnoštvom privilegija i beneficija čekaju i neke cene i obaveze koje mora da istrpi. Ako se nekom službeniku ili političaru ne sviđa to, neka traži bolje zanimanje, ili još bolje -nek traži drugu zemlju. Negde gde će ga bolje prihvatiti. Al teško da će naći, pošto većina njih u ozbiljnim zemljama ne bi mogli da budu ni upravnici klozeta, a kamoli države.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 52.0.2743.98
mob
Nokia krntija
Obradović ga sjeba u 2 rečenice. Kratko al jebitačno.

Šeki me je razočarao, očekivao sam najviše od njega, a on juče o političkoj filozofiji i političkoj ekonomiji vs ekonomskoj politici. Sve vreme napada samo Tomu, sa Vučićem je očito sklopio neki pakt o nenapadanju.

Radulović je previše pristojan, što je pohvalno, mada ne znam koliko mu je to pametno. U svakom slučaju, DJB ga ubedljivo najviše nervira.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 16:47:32 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Problematika je sto se mi bavimo dnevno politickim zbivanjima i ono matorci zadnjom kintom kupe pljuge i gledaju skupstinu i navijaju ono tipa "E naka si im rekao" pa onda prevrne dzepove i kaze u majku mu nemam vise para barem za tiket od 20 kinte...prc.
Nase ljude ne zanima ekonomske prilike porodice ili okruzenja bitno da znaju da je tamo neku XY osobu zaposlio onaj majmun koji je preko stranke stekao to i to.
Jer jbg mi smo navikli na tezak zivot 20 godina, snalazis se i grizes i izmisljas toplu vodu da prezivis. Doduse ima puno i onih koji se ni ne trude.

Igleda da im Alek udario smernice kada je rekao da su Merkelovoj aplaudiralo 15 minuta  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 16:51:07 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:19:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.