Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:00:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34318 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti.

Au jbt, dal te stvarno mrzi da otkucaš par rečenica... U ovom slučaju, na ovoj temi i u ovoj raspravi, ne zanima me toliko šta su napisali bobak i CgAc koji nemaju veze sa SNS, nego me zanima da čujem tvoju stranu. Dakle - razlika u prosveti to i to, razlika u ekonomiji to i to, razlika u EU integracijama to i to...

Pa jeste mi tesko, s obzirom da silno vreme potrosi na drugoj temi i da si na kraju iskulirao kad nisi bio u pravu i presao na drugu. Kazem ti, procitaj dva posta pre mog i eto ti. Sad da radim detaljnu analizu celokupnog rada vlade od 2012. u odnosu sta je DS radila pre toga stvarno mi ne pada napamet. Pogotovo ne sto vec sada pocinjes da etiketiras a ja tad prekidam svaku diskusiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Upravo to. Vrapci na grani znaju ko je od demokrada koliko pokrao, a uz to smo nekad davno svakog dana slušali obećanja kako će svi oni da vise na Terazijama. I evo, prođe 4 godine i ne da su i dalje na slobodi, nego se opet vraćaju da nam vode PKS, privatizuju aerodrom, budu savetnici i šta ti ja znam.

Rekoh već onomad - ako je jedan Dinkić krupna riba na koju niko ne sme jer ima prljav veš o svakom... Pa onda sigurno nije jedan Bogičević, ili Kopčalić, ili Peconi...

I da stvar bude gora, takvi su urnisali zemlju i o njima se ni reč ne kaže, al zato svakog dana mogu da slušam kako jedan pajac pogubljeni Pajtić sprema puč, kako Borko Stefanović radi za ... (dopisati po želji), kako neka tamo TV i neke tamo novine šire paniku i destabilizuju Srbiju...

Citat
Pa jeste mi tesko, s obzirom da silno vreme potrosi na drugoj temi i da si na kraju iskulirao kad nisi bio u pravu i presao na drugu.

Izvini, al meni ovo zvuči kao izgovor.  Smile

Citat
Kazem ti, procitaj dva posta pre mog i eto ti.

Ne, zanima me da čujem argument nekoga ko je glasao za SNS.

Citat
Sad da radim detaljnu analizu celokupnog rada vlade od 2012. u odnosu sta je DS radila pre toga stvarno mi ne pada napamet.

Primer : Smatram da ima razlike jer je Pera, za razliku od Mike, uradio to to i to. Dakle ne moraju nikakvi linkovi, citati, ništa tako, nego samo par reči i primera.

Citat
Pogotovo ne sto vec sada pocinjes da etiketiras a ja tad prekidam svaku diskusiju.

Etiketiram te zato što sam te zamolio da te ne mrzi da napišeš par rečenica?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
Izvini, al meni ovo zvuči kao izgovor.

Izvini, ali stvarno me ne interesuje kako ti zvuci. Smiley

Citat
Ne, zanima me da čujem argument nekoga ko je glasao za SNS.

Otkud ti znas za koga sam ja glasao i da li sam glasao?

Citat
Primer : Smatram da ima razlike jer je Pera, za razliku od Mike, uradio to to i to. Dakle ne moraju nikakvi linkovi, citati, ništa tako, nego samo par reči i primera.

Vec sam rekao, ako ti nije dovoljno stvarno nije moj problem.

Citat
Etiketiram te zato što sam te zamolio da te ne mrzi da napišeš par rečenica?

Etiketiras kad me nazivas SNS-ovdem, naprednjakom i kako vec, i da sam to uvek kad kritikujem bilo koga drugog.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Izvini, ali stvarno me ne interesuje kako ti zvuci. Smiley
Citat
Vec sam rekao, ako ti nije dovoljno stvarno nije moj problem.

Iiii ladno si u svim ovim filozofiranjima ispisao više reči nego da si mi odgovorio na moj pitanje.  Smile  Smile Kao šatro si umoran, izmorile te rasprava od malopre, pa sad ne možeš da mi odgovoriš na prosto pitanje i napišeš par reči ali ćeš rado da mi ispišeš sve ovo ostalo.  Smile

Dobro, znači nećeš nemaš nikakav argument na konto mog pitanja o razlikama između DS i SNS?

Citat
Otkud ti znas za koga sam ja glasao i da li sam glasao?

Ne znam pouzdano i ne mogu da znam. Ali na osnovu onoga što vidim i čitam ovde, ti jesi simpatizer SNS.

Citat
Etiketiras kad me nazivas SNS-ovdem, naprednjakom

Auh.  Smile To neka nova PC moda ili šta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
Ne znam pouzdano i ne mogu da znam. Ali na osnovu onoga što vidim i čitam ovde, ti jesi simpatizer SNS.

Ako ne znas onda nemoj da pricas kako te zanima argument nekoga ko je glasao za SNS.

Citat
Auh.  Smile To neka nova PC moda ili šta?

Na ovo necu da komentarisem.

Mislim da nema poente za daljom nasom diskusijom Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Dobro, evo da preformulišem, da sve bude po PC - zanima me tvoje mišljenje, tvoj odgovor napisan tvojim rečima, u par rečenica, o tome koje su razlike između sadašnje politike SNSa i nekadašnje politike DSa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
LG G3
SNS moderator uništi temu,pa stvarno ni za šta niste  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Kod mene je razlika to sto sminkaju grad eto izgradili su dosta i to je pozitiva. Resto hm uradjena jedna privatizacija deo Trajala prodat Kuperi i to sljaka ok. Ugasili su 14 Oktobar, Branko Perisic, deo Trajala gumaru konkretno.
Kao dolazi ta neka fabrika kablova i to je pompezno najavljeno uz veliki gnev gradjana zato sto je pored ogromne industrijske zone dodljena parcela u naseljenom mestu.
Partijsko zaposljavanje je ostalo, razne partije drze razna komunalana preduzeca i tako to.
Na drzavnom nivou jbem li ga nisam toliko upucen  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
LG G3
Ekspoze nije ekspoze nego naučni rad,moli se Vučić da ga štampa treba će za buduće naraštaje ekonomista  Smile

Koji nivo uvlačenja u dupe  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 52.0.2743.98
mob
Nokia krntija
Tadić je bar bio pristojan. Ovaj skot i njegova banda...

Sada stvarno mislim da je pitanje časti biti protiv sns-a.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:00:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.