Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:05:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nova-stara vlada Aleksandra Vucica  (Pročitano 34324 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pitanje za sve ostale kao i za dj patrijaha koji podrzava lgbt sodomisticku vladu sa koje strane boga sedi kucic

pitanje za kucica da kaze sa kojim medijskim tajkunom ima dilove a da taj tajkun nije mitrovic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Pitanje sa Šoneta :

Po čemu se sadašnja politika SNSa razlikuje od nekadašnje politike DSa?

Pa, ja mislim da su razlike ocigledne. A kazi mi, jel ti smatras da razlike uopste nema ili da nema dovoljno? Ovo mi deluje kao filofofsko pitanje pa ne znam sta hoces od mene da ti odgovorim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Nije filozofsko pitanje nego te pitam na najjednostavniji način, ako možeš u par rečenica da mi objasniš razliku. Primer : Smatram da ima razlike jer je Pera, za razliku od Mike, uradio to to i to. Dakle ne moraju nikakvi linkovi, citati, ništa tako, nego samo par reči i primera.

Elem, ja razliku više ne vidim. Sem par minornih detalja i jedine vidljive razlike - u nastupu i ponašanju.

Evo par tema za početak : EU, NATO, Kosovo, ''mere štednje'', privatizacije i prodaje preduzeća, departizacija, korupcija, međunarodni odnosi, pravda, prosveta, kriminal, kartelisanje i tajkunisanje, infrastruktura, decentralizacija...
Po čemu se u tim stvarima, ovo što SNS trenutno radi, razlikuje od onoga što je radio DS nekad.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 13:00:04 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Razlika je mozda u tome sto je SNS organizovaniji, ima veliku medijsku paznju itd. Politika svih stranaka je manje vise ista zato sto su i ciljevi isti. Svi su za EU i slicne fazone i tu kada se pogleda slika drzavna politika je manje vise ista uz vise ili manje uspeha ovih ili onih.
Ali kada se dodje do lakala e onda vidis koliki je to sljam i da svako sa svakim moze.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
nema puno razlike po pitanju spoljne politike..sem sto je sns daleko uspjesnji po tom pitanju od ds-a
i razvili su daleko bolje odnose i sa rusijom i sa zapadom....

i sto sns  ima vecu podrsku glasackog tijela...

unutrasnja politika....to me toliko i ne zanima...
svjestan sam uslova u kojima su unutrasnju politiku obavljali i dsovci a i u kakvim uslovima politiku vode snsovci...
i nema tu neke razlike...i jedni i drugi su je vodili i vode je onako kako najbolje mogu...

sem sto je sns malo pojansio srbima da zive u srbiji i da kvalitet  zivota u srbiji zavisi i od mnogo toga  iz vani.... Smile

a ovi su uvjeravali (lazima) gradjane da dobro zive...a zivjeli su na zesci kredit.... Smile
i sto su bezobrazno na ocigled svih krali... Smile

ni ds nije imao lose namjere po srbiju...a srbiji se nista dobro nije desilo pod njima...
a lose namjere  nema ni sns....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
ni ds nije imao lose namjere po srbiju...a srbiji se nista dobro nije desilo pod njima...
a lose namjere  nema ni sns....

Izvini, ali ne mogu da se složim ni sa jednim od ova tri.

Naravno stoji ono što sam rekao već bezbroj puta, da u svakoj stranci ima ljudi koji žele da učine dobro. Bukvalno u svakoj. Ali ovde pričam generalno, o strankama kao celinama i o njihovim vodećim figurama.
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 13:06:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Nije filozofsko pitanje nego te pitam na najjednostavniji način, ako možeš u par rečenica da mi objasniš razliku. Primer : Smatram da ima razlike jer je Pera, za razliku od Mike, uradio to to i to. Dakle ne moraju nikakvi linkovi, citati, ništa tako, nego samo par reči i primera.

Elem, ja razliku više ne vidim. Sem par minornih detalja i jedine vidljive razlike - u nastupu i ponašanju.

Evo par tema za početak : EU, NATO, Kosovo, ''mere štednje'', privatizacije i prodaje preduzeća, departizacija, korupcija, međunarodni odnosi, pravda, prosveta, kriminal, kartelisanje i tajkunisanje, infrastruktura, decentralizacija...
Po čemu se u tim stvarima, ovo što SNS trenutno radi, razlikuje od onoga što je radio DS nekad.

Pa donekle su drugi vec odgovorili pre nego sto sam ja uspeo tako da glupo da ponavljam, ali reci cu ti ovo. Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti. Sprecen je bankrot, spreceno je priznavanje Kosova, spreceno je odaljavanje od Rusije (sad je trenutno politika vaganja izmedju zapada i istoka), sprecen je ulazak u nato, sprecena je rasprodaja dosta toga za male pare ili nikakve, spreceno je ponizavanje naroda, sprecena je kradja (naravno da jos uvek ima korupcije i lopova ali u znatno manjem nivou i nadam se da ce se jos raditi na tome).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
Citat
Ne treba toliko traziti razliku, vise treba gledati na to sta je spreceno sto bi se desilo da je DS ostao na vlasti.

Au jbt, dal te stvarno mrzi da otkucaš par rečenica... U ovom slučaju, na ovoj temi i u ovoj raspravi, ne zanima me toliko šta su napisali bobak i CgAc koji nemaju veze sa SNS, nego me zanima da čujem tvoju stranu. Dakle - razlika u prosveti to i to, razlika u ekonomiji to i to, razlika u EU integracijama to i to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 52.0.2743.98
mob
Nokia krntija
Ovo šta govna rade u skupštini je skandal.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ja sve razumem ali ponekad me nerviraju konstatacije sprecena je kradja...da slazem se kralo se i prodavalo sakom i kapom. Ali do dana danasnjeg apsolutno niko nije odgovarao krivicno. Uglavnom se sve to svodi na dnevnu politiku ja tebi ovo ti meni ono itako u krug.
Neko slicno poredjenje bi bilo kao kada su demokrate osvojile vlast 2000 i od svih onih lopova su uhapsili nikog.
Tu ne ubrajam kriminal vec drzavni kriminal, silne privatizacije itd. Niko ne moze da mi kaze da se ne mogu naci dokazi za to...ili barem ako se ne mogu naci lepo se kaze nemamo dokaze i cao. Ovako je ta prica sarena laza...nijedan politicar ili ministar kako god nije odgovarao krivicno za svoja dela.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 07:05:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.